وزارت بهداشت برای سلامت روان حادثه‌دیدگان فاجعه منا چه برنامه ای دارد؟

ایسنا نوشت: معاون فنی وزارت بهداشت از برنامه دفتر سلامت روان این وزارتخانه برای کاهش عوارض روانی حادثه منا برخانواده‌ شهدا و همچنین شاهدان صحنه آن خبر داد.

علی اسدی در این باره گفت: این اتفاق بسیار تلخ و ناگوار است و از نظر روانی، سیاسی و اجتماعی به دنیا و همچنین ایران آسیب زده است. بر همین اساس در وزارت بهداشت راهکارهایی به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت اورژانسی فرستاده‌ایم که برای افراد آسیب دیده‌ای که از حج بازگشته‌اند، شاهدان صحنه و کسانی که عزیزانشان را از دست داده‌اند، مداخلات سلامت روان صورت گیرد.

وی افزود: به عنوان دفتر متولی سلامت روان، برای پیشگیری از عوارض روانی ناشی از این حادثه، یک برنامه اجرایی تدوین و فرآیند خدمت را هم تعریف کرده‌ایم و به گروه‌های سلامت روان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرده‌ایم.

اسدی ادامه داد: طبق این برنامه، گروه‌های سلامت روان دانشگاه‌ها این افراد را شناسایی و پیگیری می‌کنند.به این ترتیب حادثه دیدگانی که از لحاظ سلامت روان مشکل جدی دارند، مورد غربالگری قرار گرفته و مداخلات تکنیکی و فنی سلامت روان برای آنها انجام می‌شود تا به این ترتیب از عوارض روانی در این افراد جلوگیری شود

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 466645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =