مهر نوشت:

معاون فنی و نظارت وارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، در ارتباط با جمع آوری پماد موضعی فلوئوسینولون 0.025 درصد، توضیحاتی ارائه داد.

دکتر مصطفی کریمی گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف نظارتی وزارت بهداشت، حصول اظمینان از با کیفیت بودن داروهای بازار مصرف است و در این میان هر داروی عرضه شده نباید دارای ناخالصی و ذرات خارج از قوانین مشخصی باشد.

او گفت: بعضی اوقات اتفاقاتی در حوزه تولید می افتد که ذرات خارجی در داروهای عرضه شده در بازار دیده می شود که در کنترلی که در شرکت های داروسازی است چه به صورت سهو چه عمدی دیده شده و وزارت بهداشت وظیفه دارد هر زمان که دیده شد برای جمع آوری آن از بازار مصرف اقدام کند و تذکرات لازم را به شرکت های تولید کننده جهت تصحیح فرآیند نظارتی خود ابلاغ کند و تا زمان اصلاح فرآیند از تولید مجدد آنها جلوگیری نماید.

کریمی گفت: به منظور جمع آوری سریعتر و او اینکه مشکلی نیز برای مصرف کننده بوجود نیاید وزارت بهداشت موظف است به هر طریقی اطلاع رسانی لازم را به مجموعه ذی ربط که مسئولیت جمع آوری و ریکال محصولات را بر عهده دارند اعم از شرکت های پخش، دانشگاه های غلوم پزشکی و معاونت های دارویی اطلاع رسانی کند.

اخیرا نامه ای از طرف دکتر مهدی پیرصالحی مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و موادمخدر سازمان غذا و دارو به مدیرعامل شرکت بهوزان ارسال شده مبنی بر مشاهده حشره ای داخل پماد موضعی فلوئوسینولون 0.025 درصد که محصول آن شرکت است، و خواستار جمع آوری این محصول شده است.

حشره داخل پماد دارویی/ سازمان غذا و دارو دستور جمع آوری این دارو را صادر کرد

 

 

 

 

45231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 388753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حميدرضا IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    30 9
    مگه وزارت بهداشت ناظر كنترلي در شركتهاي توليد دارو نداره؟
  • علی A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    59 2
    فقط جمع آوری؟ کی مسئول بوده و چرا و ....؟
  • یک داروساز A1 ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    45 9
    خبرآنلاین عزیز مردم عزیز این نوع بازخوانی داروها از سیستم درمان را اصطلاحا ریکال می گویند. ریکال دارو یک پدیده عادی در کل سیستم داروسازی جهان است و رسانه ای کردن آن به هیچ وجه به صلاح جامعه نیست. این اتفاقات یک رویه عادی در صنعت داروسازی است و با گزارش داروخانه ها به معاونت های غذا و دارو در کل کشور دستور جمع آوری آن بچ دارویی داده می شود. این داستان رسانه ای شدن در مورد آمپول دیکلوفناک هم اتفاق افتاد که متاسفانه هم اکنون مردم به همه اشکال دارویی داروی دیکلوفناک حساس شده اند و از مصرف آن خودداری می کنند. در حالی که خود را از یک داروی مطمئن ضد درد محروم می کنند. رسانه ها بیشتر دقت کنند.
  • رضایی A1 ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    4 1
    وزارت بهداشت ناظر داشته که ملتفت مشکل شده و دستور جمع آوری رو داده
  • iraj IR ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    2 1
    از فردا روي بسته دارو مي نويسند: مواد تشكيل دهنده ...... افزودني هاي مجاز
  • بدون نام ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    3 3
    آقاي دارو ساز حقيقت تلخ است چرا رسانه اي نشه