مهر نوشت:

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه امروزه 72 درصد از جمعیت ایران در شهرها زندگی می‌کنند، گفت: 10 میلیون نفر از جمعیت ایران در بافت فرسوده سکونت دارند.
سیدمحمد پژمان در مراسم روز جهانی اسکان بشر با اشاره به اینکه امروزه بالغ بر 60 درصد جمعیت جهان در شهرها سکونت دارند، گفت: مهمترین مرکز فعالیت های اقتصادی، علمی، فرهنگی و سیاسی در شهرها است و همه فعالیت‌های مورد نیاز جوامع بشری در شهرها انجام می‌گیرد.

او با بیان اینکه در چهار دهه، 30 درصد از جمعیت ایران در شهرها و 70 درصد در روستاها زندگی می کردند، گفت: در حال حاضر 28 درصد از جمعیت کشور در روستاها و 72 درصد در شهرها سکونت دارند.

رئیس سازمان ملی زمین و مسکن گفت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا انتظارات از جوامع شهری در شرایط مناسب به اجرا برسد و از ایجاد سکونت‌گاه‌های غیررسمی جلوگیری شود.

پژمان با تاکید بر اینکه بافت فرسوده در ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی از اولویت های دولت است، ادامه داد: امروز با عنوان روز جهانی اسکان بشر از سوی سازمان ملل متحد انتخاب شده تا صدای ساکنان این مناطق را بشنویم و تلاش کنیم تا آسیب‌های محیطی و اقتصادی و اجتماعی در این مناطق اصلاح شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر 10 میلیون نفر در بافت فرسوده زندگی می کنند که 2.8 میلیون خانوار در 2.6 میلیون واحد مسکونی یا سکونت‌گاه‌های غیررسمی ساکن هستند.

در این مراسم از سند ملی بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محله‌های هدف برنامه‌های احیاء، بهسازی و نوسازی شهری رونمایی شد.

 


45231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 379164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۴
    1 0
    سکونت بیشتر مردم در شهرها پیامدهای بسیار مثبتی میتواند داشته باشد . روستاهای پراکنده و با جمعیت کم فقط سیاه چاله هایی برای بودجه و امکانات هستند بدون هیچ توجیه اقتصادی . بزرگترین مهاجرت انسانها در طول تاریخ بشریت در چین در حال انجام است که 120 م روستایی به شهرها منتقل میشوند تا امکان دریافت خدمات و رفاه بیشتر رو داشته باشند .