وزیر بهداشت: بعضی از پزشکان می‌خواهند ره صدساله را یک‌شبه طی کنند / دریافت‌های غیرمتعارف خط قرمز ماست

وزیر بهداشت با تاکید بر تشکیل کارگروه هایی برای پیگیری مشکلات بخش خصوصی، به رؤسای بیمارستان‌های خصوصی توصیه کرد پیگیری دریافتهای غیرمتعارف را دراولویت نخست قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دکتر سید حسن هاشمی امروز در دیدار با رؤسا و مدیران عامل بیمارستان های خصوصی تهران گفت: بنای ما واقعی شدن تعرفه ها به ویژه واقعی شدن تعرفه ها در بخش های دولتی است زیرا وضعیت این بخش ها از بخش خصوصی به مراتب غیرمنصفانه‌تر است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: شرط پیگیری واقعی شدن تعرفه ها این است که شما هم برای ریشه کن کردن دریافت های غیرمتعارف از مردم کمر همت ببندید و متعهد شوید برای رفع این معضل که توسط عده کمی از زیاده خواهان ایجاد شده و چهره مقدس پزشکی را مخدوش کرده است، اقدام کنید.

او همچنین با بیان این که سازمان نظام پزشکی و انجمن های پزشکی در این زمینه وظیفه خطیری دارند، گفت: اگر بخش خصوصی نخواهد در این زمینه اقدام کند طبیعی است که وزارت بهداشت هم انگیزه ای برای پیگیری واقعی شدن تعرفه ها نخواهد داشت.

دکتر هاشمی گفت: علت این که برخی از مسئولان و نمایندگان مجلس به جامعه پزشکی نگاه منفی دارند، همین معضل در عده قلیلی از پزشکان است که می خواهند ره صد ساله را یک شبه طی کنند بنابراین باید هرچه زودتر اقدامی برای مهار آن صورت گیرد، هرچند من هم می پذیرم که شرط اساسی آن واقعی شدن تعرفه هاست.

هاشمی با بیان این که دریافت های غیرمتعارف خط قرمز ماست، گفت: نظام پزشکی و بخش خصوصی باید در خط مقدم برخورد با این پدیده زشت قرار گیرند تا نیازی به ورود تعزیرات به این مسأله نباشد.

وزیر بهداشت گفت: معاونت درمان، نظام پزشکی و نمایندگان بخش خصوصی کارگروهی برای تعیین عدد مورد توافق تعرفه ها تشکیل دهند که پس از تصویب آن، مسأله دریافت های غیرمتعارف یکبار و برای همیشه حل شود.

وزیر بهداشت ادعای عده‌ای از افراد که می گویند مشکل نظام سلامت منابع نیست را غیرواقعی دانست و گفت: وقتی کشورهای توسعه یافته و برتر دنیا در عرصه سلامت با اینهمه هزینه هایی که در بخش سلامت می کنند هنوز مشکل دارند چطور می توان گفت نظام سلامت به بودجه بیشتر نیاز ندارد؟

قائم مقام وزیر بهداشت: انتشار لیست پزشکان زیرمیزی‌بگیر کار درستی نبود

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها هم درباره برخورد با پزشکان زیرمیزی بگیر واکنش نشان داد. او انتشار لیستی از پزشکان به عنوان پزشکان زیرمیزی‌بگیر را روشی ناصواب در برخورد با تخلفات پزشکی خواند.

دکتر سیدحسن امامی رضوی با بیان این که اصل این موضوع به ناکارآمدی حوزه مالی نظام سلامت مربوط می‌شود، به ایسنا گفت: برخوردهای این چنینی و هجمه به جامعه پزشکی مشکلی را حل نخواهد کرد.

او درباره هجمه‌های اخیر علیه جامعه پزشکی و انتشار لیستی از پزشکان به عنوان دانه درشت‌های زیرمیزی‌ بگیر، گفت: روش مطرح شدن این موضوع را روشی نادرست می‌دانم. افرادی که این موضوع را به این شکل مطرح کردند هر چند هم که نیت خیری داشته باشند اما مسیر انتخابی‌شان مسیر ناصوابی است.

او گفت: مهم‌ترین سرمایه در بخش سلامت اعتماد میان جامعه پزشکی و مردم است؛ این اعتماد به هیچ وجه نباید خدشه‌دار شود. مسایل مالی در ارتباط میان جامعه پزشکی و مردم مساله آنچنان بزرگ نیست که این طور به آن پرداخته شود، بلکه اصل موضوع به ناکارآمدی حوزه مالی نظام سلامت مربوط می‌شود و این موضوع است که چنین مسایلی را ایجاد می‌کند. بنابراین برخوردهای این چنینی مشکلی را حل نخواهد کرد.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها تاکید کرد: ساختار ارایه خدمات در نظام سلامت باید طوری طراحی شود که زمینه تخلف از بین برود. البته در هر جامعه‌ای می‌تواند تخلفاتی وجود داشته باشد؛ اما اگر ساختار طوری طراحی شود که رابطه مالی میان پزشک و بیمار از بین برود و نظام پرداخت از طریق بیمه‌ها به صورتی صحیح صورت گیرد، خود به خود زمینه‌های تخلف از بین خواهد رفت.


47234

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 339775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جراح IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    35 7
    جلوی دریافتهای غیر متعارف ملیونی رو بگیرید ولی در اغلب شهرستانها مبلغ درخواستی جراح در حد 200 300 تومنه که کاملا متعارفه. گاها که به بیمارم میگم مثلا برای جراحی کیسه صفرا فکر میکنی دولت چقدر به من جراح میده میگن300یا 400 تومن و وقتی بهشون میگم 60 70 تومن شاخ درمیارن. انتظار اینکه با 70 تومن استرس یه جراحی که در بهترین مراکز دنیا 1 در 1000 عارضه منجر به مرگ میتونه داشته باشه قبول کنی کاملا غیر عقلانیه. فرق جراحی با ویزیتهای رشته های دیگه مداخله ای بودنشه و احتمال عارضه. هیچ جای دنیا حق یه جراحی معادل 2 یا 3 ویزیت سرپایی یه بیمار مثلا سرماخوردگی نیست .
    • بی نام A1 ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
      8 8
      در شهرستانها هستند پزشکانی که زیرمیزی میلیونی می گیرند و بیماران را مجبور به عمل جراحی غیر ضروری می کنند.
  • کمالی IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    9 18
    با سلام خدمت وزیر محترم. آیا قبول دارید در بسیاری از بیمارستانهای دولتی با اطلاع مسولین مباتغ نا متعارف گرفته می شود. توجیه آن کمک به درآمد بیمارستان است!!!!!!!! با این پزشکان قراردادهای کمتر از معمول بسته می شود. تا درصد بیمارستان بیشتر شود. غافل از اینکه بیمارستان به پول ناچیزی می رسدو و پزشک به ......
  • محمد A1 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    19 29
    خدا شکر یه کم به نفع مردم حرف زدید و باز از بعضی این پزشکان زیاده خواه و خون مردم تو شیشه کن!دفاع نکردید.
  • مرندی دلسوز IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    19 2
    با سلام و عرض خسته نباشیذ خدمت وزیر محترم : مرند دومین شهر استان آذربایجان شرقی می باشد بیمارستان جدیدالاحداث مرند با هزینه 30 میلیارد تومان ازبیت المال مردم مضتضعف ساخته شده حدود یکسال است آماده بهره برداری است بیمارستان مذکو توسط معاون اول ریاست جمهوری افتتاح شده در حال حاضر در بیمارستان قفل شده بیمار فبول نمی کنذ بیمارستان در مسیر جاده ترانزیتی اروپا و آسیای میانه قرار گرفته وضع بیمارستان رها شده سئوال بر انگیز است !!!!
  • بی نام A1 ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    3 0
    اقای وزیر لطفا بیاین دانشگاه تهران حقوق انترن ها رو ببینین 250 هزارتومان.به خدا 25 سالمه دیگه روم نمیشه پول تو جیبی از پدرم بگیرم.تا 35 سالگیم رزیدنتی و طرحم طول میکشه و بازم خبری از پول نیست.لطفا بهم بگین تا چند سال باید کار کنم تا بتونم یه خونه واسه خودم بگیرم؟شما به من بگین پولی که به یک دانشجوی پزشکیتو 7.5 سال میدین از کارت هدیه ای که نماینهده مجلس گرفته کمتر.من روز اولی که اومدم پزشکی ایده ام این بود که ی پزشک با انصاف با اخلاق بشوم.ولی اینقدر با بی پولی وعدم درماود وگرفتن پول تو جیبی از پدر تحقیر شدم که فقط انتظار وارد شدن به بازار کارو میکشم ولا غیر .تقصیر ما نیست ما هم انسانیم
  • بی نام EU ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    3 16
    آقای دکتر شما باید مجوز طبابت این پزشکان متخلف را باطل کنید نه اینکه نصیحت شون کنید .نصیحت کردن را بگذارید برای دیگران.آقای دکتر شما باید یک بیمه قوی درمانی با رایزنی با بیمه ها راه اندازی کنید . معلومه که وقتی بعضی پزشکان می تونند بگیرند و کاری شون هم نمی کنند دیگه دنبال راه درست ش نمیره. والا این نظام پزشکی با این همه عرض و طول که از وزیر و وکیل را داره درمان می کنه نمی تونه تقاضای یک بیمه قوی را به دولت بده؟!
  • یک دانشجوی تخصص A1 ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
    8 0
    واقعا بعضی وقتها بی انصافی میشه در حق جامعه پزشکی. آقای وزیر بهتر نیست فکری هم به حال دانشجویان تخصص کنین؟ با 32سال سن به مدت 4 تا 6 سال مثلا دانشجوی تخصصیم! حق نداریم هیچ جا طبابت کنیم ماهی 670 هزار تومان!!! زیر خط فقر با دو تا بچه!هیچ جای دنیا این چنین نیست! تازه اسمشم اینه که پزشکیم .حتی هزینه خورد و خوراک نمیشه
  • بی نام A1 ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    3 2
    تجربه گذشته نشان می دهد با مخالفت دولت ها مشگل زیاده خواهی متخصصین حل نمی شود شاید بهترین راه این باشد که با تعیین قیمت معقول مالیات برقیمت معقول کم و برای قیمت آزاد بمیزان انصاف متخصص مربوته تا سقف 80% مالیات این قصه را حل نمائیم د- ریزبین