اولین لباس اختصاصی مفاخر دانشگاه تهران بر تن دکتر شیمی

مراسم آیین تجلیل از مفاخر دانشگاه تهران وی‍ژه نکوداشت دکتر احمد شیمی چهره ماندگار کشور در رشته میکروب شناسی، امروز در محل باغ نگارستان برگزار شد.

ایرنا نوشت:

مراسم آیین تجلیل از مفاخر دانشگاه تهران وی‍ژه نکوداشت دکتر احمد شیمی چهره ماندگار کشور در رشته میکروب شناسی، امروز در محل باغ نگارستان برگزار شد و احساسات رقیق دختر دکتر شیمی را برانگیخت.

این مراسم بعد از ظهر روز دوشنبه با حضور فرهاد رهبر رییس دانشگاه تهران، اعضای هیات رییسه و استادان دانشگاه تهران و اعضای خانواده دکتر شیمی برگزار شد.

مهدی خلج رییس سازمان دامپزشکی کشور و جمال کامیاب مدیرعامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران نیز در این مراسم حضور داشتند.

دبیر شورای نکوداشت مفاخر دانشگاه تهران دراین مراسم ضمن خوش آمد گویی به حاضران به بیان جایگاه تحصیل ، تدریس و تحقیق در دین مبین اسلام و فرهنگ ایرانی پرداخت.

جعفر گل محمدی افزود: تجلیل و تکریم مقام استادان و مفاخر علمی از دو سال گذشته در ماموریت های دانشگاه تهران تعریف شد و اکنون شاهد دومین مراسم تجلیل از مفاخر علمی دانشگاه هستیم.

وی یادآور شد: نخستین مراسم به منظور تجلیل خدمات منوچهر فرزانه در یکصدمین سالگرد تولد وی برگزار شد و امیدواریم این سنت حسنه در سال های آینده نیز استمرار و تداوم یابد.

به گزارش ایرنا ، در ادامه این مراسم عبدالمحمد طباطبایی استاد بازنشسته دانشگده دامپزشکی دانشگاه تهران به نمایندگی از شاگردان دکتر شیمی و همچنین یکی از شاگردان با واسطه استاد شیمی در سخنانی به ذکر خاطراتی از این استاد برجسته پرداختند.

فریده شیمی دختر استاد نیز در سخنانی کوتاه خطاب به پدرش گفت: وقتی بچه بودیم نام فامیلی ( شیمی) باعث دردسر ما بود زیرا از جانب بچه های دیگر مورد تمسخر قرار می گرفتیم، اما امروز خوشحالم که شیمی هستم و دختر شما.

در این مراسم اولین لباس ویژه مفاخر دانشگاه تهران بر تن دکتر شیمی پوشانده شد.

رونمایی از سردیس احمد شیمی ، کاشت نهالی به نام وی در حیاط باغ نگارستان و اهدای لوح و نشان ویژه مفاخر دانشگاه تهران از دیگر برنامه های این آیین نکوداشت بود.

استاد شیمی که اسفند ماه امسال وارد 100 سال زندگی خود می شود در خانواده ای اهل علم تربیت شد و جد وی، مدرس رشته شیمی در دارالفنون بود.

وی از اولین دانشجویان دانشگاه تهران است که در سال 1314 برای تحصیل وارد دانشکده دامپزشکی این دانشگاه شد و چهار سال بعد فارغ التحصیل شد.

شیمی که در سال 1324 به عضویت هیات علمی دانشگاه تهران درآمد پس از 34 سال تدریس، تلاش علمی و دانشگاهی در سال 1359 بازنشسته شد اما تا سن 89 سالگی، کماکان فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را ادامه داد و هم اکنون نیز با وجود کهولت سن به بررسی کتابهای تالیفی خود می پردازد.

وی از پیشگامان رشته میکروبیولوژی و بنیانگذار بخش بیماری های طیور دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است و در سال 1384 به عنوان چهره ماندگار کشور معرفی شد.

احمد شیمی صاحب 14 عنوان تالیف و ترجمه است که کتاب دامپزشکی به عنوان یکی از آثار مرجع این رشته را در شش جلد به ترجمه درآورده است.

5353

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 335134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
    19 0
    پس كو لباس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
    8 0
    مراسم قبلی برای دکتر منوچهر ستوده بود. لطفا تصحیح کنید
  • عبدالهادی محسنی افغانی(ورودی 55) A1 ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
    10 0
    من یکی ازشاگردان این استادعالیمقام ،فرهیخته،متواضع وبسیارساعی بودم درقدم اول بسیارخوشحال شدم که فهمیدم هنوزبه لطف خداوند سایه پربرکت این استادگرانمایه برسرجامعه علمی دنیا ی علم گسترده است ودرقدم دوم خداراشکرکه این عزیزوارسته درهمین دنیای فانی به بخش کوچکی ازحق زحمات خودکه پوشیده شدن تن شریفش به لباس آدمیت بودرسید ازدکترخلج وسایرعزیزان دست اندرکاراین مراسم هم تشکر