۰ نفر
۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵
11 تصمیم احمقانه مدیران آی تی

مدیران دنیای آی تی همیشه تصمیمات درستی اتخاذ نمی کنند.

 

تصمیمات در سطح مدیریت اجرایی می تواند یک کمپانی را دچار تحول مثبت یا منفی کند.

در اینجا سعی می کنیم تصمیمات احمقانه مدیران دنیای آی تی را که بعضا در نهایت برگردانده شده برایتان شرح دهیم:

1-      فروش عکسهای اینستاگرام

زاکربرگ بعد از اعلام فروش عکسهای روی اینستاگرام کاربران (سه ماه بعد از خرید اینستاگرام توسط فیس بوک به قیمت 1 میلیارد دلار) به شدت مورد حمله قرار گرفت و مردم که احساس می کردند حریم شخصی شان نقض شده واکنش خشم آلودی را علیه اینستاگرام گرفته و شروع به غیر فعال کردن و پاک کردن عکسهای خود کردند که بلافاصله زاکربرگ به اشتباه خود پی برده و اعلام کرد از تصمیم خود منصرف شده است و راه دیگری را برای بیزینس روی اینستاگرام پیدا خواهد کرد.

 

 

 

2-      قوانین سرسختانه علیه کاربران کنسول مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد دارندگان کنسول جدید باید دستگاه خود را همیشه با اینترنت وصل نگه دارند. اما به نوشته گاردین با تصمیم اشتباه از سوی مایکروسافت موج انتقادات راهی این کمپانی شد. این تصمیم حین افشاگری های اسنودن باعث شد تا مردم بگویند مایکروسافت با این کار می خواهد کاربران را آنلاین نگه دارد تا از آنها جاسوسی شود.

تصمیم دیگر در مورد قوانین سخت علیه کاربرد سی دی های دست دوم نیز خشم کاربران گیم ایکس باکس را بر انگیخت که بعدا مایکروسافت از تصمیمات اشتباه خود اعلام انصراف کرد.

اتصال کینکت به ایکس باکس وان برای همیشه از تصمیمات احمقانه مایکروسافت بوده که این تصمیم نیز باعث خشم کاربرانی که می گویند حریم خصوصی شان کنترل خواهد شد، گردید.

 

 

3-      دورکاری در یاهو قدغن

مایر، مدیر اجرایی جدید یاهو یکی از اولین تصمیماتی که گرفت این بود که گفت کارمندان نمی توانند دور کاری کنند و همه باید در ادارات محلی حضور فیزیکی داشته باشند و این در حالی است که میلیونها امریکایی دورکار بوده و از انجام کارهای اداری در خانه لذت می برند.

این تصمیم بسیار بحث برانگیز شد و خانم مایر سکوت چند ماهه خود را شکست اما تصمیم خود را برنگرداند و این در حالی است که اغلب کاربران می گویند تصمیم وی اشتباه بوده است.

 

 

4-      ایجاد کمپانی Qwikster توسط نت فلیکس

محبوب ترین سرویس استریمینگ فیلم و کلیپ امریکا یعنی نت فلیکس Netflix اعلام کرد می خواهد سرویس ارسال دی وی دی از طریق پست را در سراسر امریکا با راه اندازی کمپانی جدیدی بنام Qwikster راه اندازی کند. این موضوع در حالی که استریمینگ از طریق اینترنت و آنلاین رو به ازدیاد است، تصمیمی احمقانه فرض شد که بعد از سه هفته "رید هاستینگز" از تصمیم خود منصرف شد و نت فلیکس بعد از یک سال دوباره به حالت عادی برگشت و هر فصل مالی بیش از 1 میلیون کاربر به سرویس نت فلیکس افزوده می شوند.

 

 

 

5-      تصمیمات غلط اچ پی برای بخش پی سی

لئو آپوتیکر تصمیم به بازسازی بخش پی سی در اچ پی و پلتفورم موبایل webOS گرفت که بسیار احمقانه بوده و باعث شد تا اخراج شود و خرید کمپانی Autonimy که کلاهبرداری بزرگ بود نیز بعدا فاش شد.

بعدا اچ پی با مدیر اجرایی جدید، مگ وایتمن، به حالت سابق بازگشت. وی گفت اچ پی بدون پی سی و پرینتر هیچ است.

 

 

6-      تصمیم مدیران سایت GoDaddy در باره حمایت از SOPA

لایحه ای در کنگره تحت نام سوپا مطرح شد. سوپا یا Stop Online Piracy Act  در واقع رسمیت دادن به سانسور اینترنتی بود. سایت معروف GoDaddy بلافاصله در حمایت از این لایحه صفحه اول سایت را تغییر داده و حمایت خود را اعلام نمود.

وقتی با عدم استقبال کاربران و مردم و انتقادات شدید و گسترده روبرو شد، کاسه و کوزه خود را جمع کرده و خیط شد و مشتریان بزرگی مثل ویکی پدیا را همراه هزاران مشتری از دست داد و بعد تصمیم خود را برگرداند.

 

 

7-      شخم زدن در استراتژی تبلت توسط Barens & Noble

کتاب فروش معروف دنیا برای رقابت جدی با آمازون، به موقع وارد دنیای تبلت شد و نوک (تبلن مبتنی بر اندروید خود) و ereader را توسعه داد و تمرکز زیادی روی فروش تبلت کرد.

اما با دیدن کاهش 34 درصدی فروش اعلام کرد تبلت رنگی خود را تولید نخواهد کرد و به جای آن روی e-reader تمرکز می کند، تصمیمی که بعدا در یک حرکت و استراتژی جدید دوباره برعکس شد.

 

 

8-      تغییرات سیاست فروشگاههای اپل

جان براوت مدیر فروشگاهها و خرده فروشی اپل مجموعه سیاستهایی را پیاده سازی کرد که در نهایت باعث شد تا خشم مدیران ارشد برآمده و باعث شود تا وی اخراج شود.

هدف براوت شاید به گفته خودش کم کردن هزینه ها بود اما باعث شد تا بالاخره صدای مشتریان و کارمندان در فروشگاههای اپل در بیاید و اوج عصبانیت مردم و کم شدن کارمندان تجربه دیده و کمبود آموزش و ... باعث شد تا مدیر اجرایی باربری Burberry یعنی خانم آنجلا آرنتس از اکتبر 2013 جایگزین براوت شود. یکی از معضلات فروشگاههای اپل فضای محدود فروشگاهی است که آنجلا باید فرکی به حال آن کند.

 

 

9-      نامردی کردن کمپانی نرم افزاری Uber در طوفان سندی

وقتی طوفان سندی آمد مردم در نیویورک و .. نه برق داشتند و نه آب. کمپانی تکنولوژیکی  Uber که اپلیکیشن ارتباط مسافر با تاکسی عرضه می کند و مسافران از طریق آن تاکسی کرایه می کنند، نرخ خدمات خود را دو برابر کرد. یک روز از این حادثه نمی گذشت که از کرده خود پشیمان شده و اعلام کرد نرخ ها به قیمت قبلی باز می گردد.

 

 

10-   عقب نشینی و بازگشت اپل از برنامه های محیط زیستی

اپل را همه دوست دارند، یکی از دلایلش این است که محصولات خود را منطبق با برنامه های حفظ محیط زیست مانند EPEAT می سازد. اما در ژوئن 2012 بدون هیچ دلیلی اعلام کرد که محصولات خود را با EPEAT منطبق نخواهد کرد و سیل انتقادات را به سوی خود برگرداند تا جایی که کمپین در سان فرانسیسکو درست شد تا محصولات اپل را  نخرند.

بعد از یک ماه باب منسفیلد مدیر بخش مهندسی سخت افزار اپل نامه عذر خواهی برای همه نوشت و اعلام کرد از برنامه های EPEAT در محصولات خود همچنان حمایت کرده و مطابق آن استانداردها محصولات خود را عرضه می کنند.

 

11-   ممنوعیت فروش آی پد و آیفون های قدیمی در امریکا

دادگاه فدرال تشخیص داد اپل حق ثبت اختراع سامسونگ را نقض کرده و دستور ممنوعیت فروش آیفون قدیمی و آی پد قدیمی در امریکا را صادر کرد.

اما اوباما شخصا وارد عمل شده و این تصمیم را به نفع ملت خود تغییر داده و دستور لغو ممنوعیت فروش را صادر کرد، دستوری که باعث شد تا سامسونگ به شدت عصبانی و معترض شود.

 

منبع: زد دی نت

56501

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 324609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    اینقدر تصمیمات فوق احمقانه در ایران در این سالها گرفته شده کا هینها پیشش هیچ است
    • حامد A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
      77 3
      احسنتتتتتتتتت
    • بی نام A1 ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
      36 13
      روحانی مچکریم
    • بی نام IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۳۱
      2 0
      تصمیمات در ایران احمفانه نیست اتفاقا خیای هم هوشمندانست و صرفا برای پر کردن جیب عدای خاص گرفته میشه همین خلاض
  • بی نام A1 ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    132 3
    این ها رو باید مردم ایران یاد بگیرند که در دنیای پیشرفته باهم حرکت کنند نه تا جایی یک جنسی گرانتر میشه صف بکشند که بخرند اون هم جنسهای بنجل که فقط جیب عده ای سود جو را پر میکند۰ مقاله جالبی بود ممنون از نویسنده
  • بی نام IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    84 7
    همچین احمقانه ام نبود/ما الحمداله دراین موارد درجهان بی نظریم مخصوصا دولت9و10
    • بی نام A1 ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
      23 5
      در دولت 7 و 8 بود سیم کارت خریدیم یه میلیون و هیچ با اطلاعی هم توی کابینه نبود . در حالی که در افغان سیم کارت بود 30 هزار . خدایا
    • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
      27 2
      ياد چند سال پيش افتادم كه اول فروردين ساعت ها رو تغيير ندادند ( به دستور احمدي نژاد ) بعدش مشكل كمبود برق پيش اومد.وسط ظهر تابستان ها برق يكي دو ساعت قطع ميشد. كولرها هم كه با برق كار ميكردند ، نتيجه اينكه عده زيادي به علت گرمازدگي راهي بيمارستانها شدند. كاشكي ميشد همه رو محاكمه كرد
  • بی نام A1 ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    87 1
    نکته مهم در همه این تصمیمات اذعان به اشتباه و تغییر آن است. ایرانی ها آنقدر غرور کاذب دارند که وقتی اشتباه می کنن معذرت خواهی نمی کنن و به گردن دیگران می اندازن.
  • بی نام US ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    54 4
    قابل توجه دوستانی که تا ماشین گرون شد، سراغ ماشینهای خروس نشان چینی مثل جیلی بیلی و ام وی ام و لیفان و گریت وال و چری ... رفتن و خلق چین رو بیش از پیش مسرور فرمودن! اگر همه مردم با هم فقط 3 ماه صبر می کردن و حتی یک ماشین از این خودروسازان شنگول و منگول و همچنین فرغون سازان وطنی نمی خریدن، مسئولین مربوطه عین همین داستانهای بالا، حساب کار دستشون میامد و مجبور میشدن برای جلوگیری از بسته شدن کارخانه ها و اخراج کارگران و بیخ پیدا کردن قضیه، ماشین با تکنولوژی روز رو به قیمت جهانی عرضه کنن. دوستان، علاوه بر فرغونهای داخلی و حلبیهای چینی، گزینه سومی به نام اعتراض به شکل یه مدت نخریدن هم هست!
    • جواد A1 ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
      11 6
      اولا که شما فکر کردی اینجام خارجه که خودروسازها تنبیه بشن؟! اینها اینقدر انحصار بازار را در دست دارند که بعد 6 ماه بی ماشینی هم آخر مجبوری بری بشینی پشت تابوتهایی مثل پراید و لگنهای عهد بوقی مثل پژو دوم اینکه همین حلبی های چینی سگش شرف داره به پراید و پژو هرچند که اونها هم خیلی آشغال هستند
    • asrin IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
      3 1
      من کاملا با نظر شما موافقم اگه همه مردم متحد میشدند و اعتراض میکردند حتی اگه یک سال هم طول میکشید باز نتیجه کاملا مططلون می شد
  • شاهین A1 ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    19 1
    ایران کجا بقیه کشورها کجا
  • بی نام IR ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    17 1
    اشتباه و تجربه برای پیشرفت لازم است. اگر اشتباه نکنی احتمالاً مشغول کار مهم و خلاقانه ای نیستی.
  • سعید A1 ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    34 0
    چند تصمیم احمقانه مدیران داخلی: انحصاری کردن ورود و تامین پهنای باند اینترنت توسط شرکت زیرساخت، انحصاری کردن چند سال نسل سوم موبایل، تصویب قانون محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه برای کاربران خانگی، شر کردن اینترنت ذغالی بین 10 نفر، هزینه های سنگین برای ایجاد شبکه ای به نام اینترانت ملی و تحمیل آن به کاربران، استفاده از کلمه "ملی" برای پر کردن جیب عده ای، فیلتر کردن وبسایت های ارائه دهنده خدمات نظیر خدمات ایمیل، وبلاگ و... و تحمیل کردن خدمات بی کیفیت داخلی به کاربران به جای آن. و... که بسیار زیاد است از این موارد.
  • بی نام A1 ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    12 4
    گشت ارشاد / ماهواره / فیس بوک /
  • مهدی IR ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    6 1
    آنها کجایند و ما کجا!
  • بی نام IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    2 15
    مرگ بر اسراییل و امریکا.ارایه اینترنت به کشورهای مسلمان کار امریکا و اسراییله.
    • منفی IE ۰۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
      2 3
      از منفی خوشت میاد !