۰ نفر
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۰

وکیل خانه سینما در نخستین جلسه حقوق و سینما سند مجوز تشکیل خانه سینما با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت را منتشر کرد.

 به گزارش خبرآنلاین، نخستین همایش تخصصی «حقوق و سینما» روز شنبه با حضور برخی از سینماگران پیرامون مباحث حقوقی مربوط به انحلال خانه سینما برگزار شد و در آن چالش‌های حقوقی این مسئله مورد ارزیابی قرار گرفت.
 

این میزگرد با حضور محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما، جلال خندان وکیل خانه سینما، مسعود اطیابی سینماگر و عضو هیات ساماندهی صنوف سینمایی برگزار شد، این در حالی بود که به جای محسن‌زاده مدیر کل حقوقی وزارت ارشاد نمایندگان او، ضاربیان و حیدری حضور داشتند.
 
نکته مهم این میزگرد ارائه سند منتشر نشده‌ از جانب وکیل خانه سینما بود که به گفته متولیان این تشکل غیردولتی سینمایی، خط بطلانی بر ادعاهای وزارت ارشاد و نمایندگان حقوقی آن در خصوص نداشتن مجوز ثبت قانونی خانه سینما محسوب می‌شود.
 
خندان وکیل خانه سینما، به انتشار آگهی روزنامه رسمی تاسیس خانه سینما و هم‌چنین مصوبات هیات وزیران درباره‌ی خانه سینما اشاره کرد که حیدری پاسخ داد:«روزنامه‌ رسمی روزانه هزاران آگهی را منتشر می‌کند و نمی‌تواند مرجعی برای اثبات ثبت قانونی یک مکان باشد.»
 
ضاربیان دیگر نماینده مدیرکل حقوقی وزارت ارشاد هم تغییرات متعدد اساسنامه خانه سینما را غیرقانونی دانست و گفت: «ما ابتدا تغییرات اساسنامه خانه سینما را به دلیل غیرقانونی بودن به شعبه 37 دادگاه مجتمع صدر ارسال کردیم و خواستار بازگرداندن اساسنامه به اساسنامه‌ سال 67 شدیم. در همین مقطع برای دفاع محکم در دادگاه، از ثبت شرکت‌ها استعلام کردیم و خواهان بررسی اسناد و مدارک ثبت خانه سینما شدیم که در انتها متوجه شدیم ثبت خانه سینما بر اساس اساسنامه‌ای که در سال 66 توسط شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسیده، انجام نشده است. پس از آن شکایتمان را از دادگاه پس گرفته و طبق قانون ابطال موسسات فرهنگی و هنری بدون ثبت اقدام کردیم.»
 
وی تصریح کرد: «ما در تمام مدت بحثمان این بوده که اگر خانه سینما مجوز ثبت قانونی دارد، آن را به ما نشان دهد، اما تا کنون مجوزی به ما نشان داده نشده است.»
 
پس از ضاربیان، خندان وکیل خانه سینما نامه‌ای از فخرالدین انوار را نشان داد که طی آن تایید مجوز ثبت خانه سینما در اداره ثبت شرکت‌ها صادر شده بود. خندان با نشان دادن این نامه گفت: «طبق این نامه که به شماره 2086/15 به تاریخ 10 مرداد سال 1372 آقای انوار به اداره کل ثبت شرکت‌ها زده‌اند، اعلام کرده‌اند که بر اساس تصویب اساسنامه خانه سینما در شورای فرهنگ عمومی و به استناد ماده 17 و 22 قانون اهداف و وظایف وزارت ارشاد، خانه سینما قابل ثبت است که در ضمیمه، تصویر اساسنامه خانه سینما نیز الصاق شده بود. اداره ثبت شرکت‌ها نیز بر همین اساس خانه سینما را ثبت و آگهی ثبت خانه سینما نیز در روزنامه رسمی کشور منتشر می‌کند.»
تصویر نامه را سایت قانون منتشر کرده است.
 
 
 
 58246
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 214660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =