۰ نفر
۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۱

کتاب «مکمل‌های غذایی» اثر مشترک «مایک گرین وود» و «داگلاس. کالمن» که دکتر محمدجواد پوروقار و دکتر عباس زارعی آن را به فارسی برگردانده‌اند، از سوی نشر ورزش روانه بازار کتاب شد.<BR>

ایبنا نوشت: این نوشتار در هفت فصل به مضامینی نظیر «کراتین»، «افزایش وزن و رشد عضله»، «مکمل‌سازی کراتین»، «نقش ژن‌ها در هیپرتروفی عضله اسکلتی»، «گلوتامین»، «پیروات» و «حقیقتی درباره لاکتات» پرداخته است.

 

در مقدمه مولفان آمده است: «بسیاری از ورزشکاران حرفه‌ای، متخصصان تغذیه، مربیان و پرسنل پزشکی تیم‌های ورزشی و همچنین مربیان خصوصی به‌دنبال مکمل‌های مناسب غذایی در ورزش بوده‌اند. بسیاری از دانشگاه‌ها نیز دروس خاصی در این رابطه ارایه داده‌اند. در دانشگاه‌ها برنامه‌های تحقیقاتی منسجمی برای پژوهش درباره این مهم تدوین شده است. همچنین سازمان حرفه‌ای هم مانند جامعه بین‌المللی تغذیه ورزشی پدید آمده‌اند تا به این صنعت سودآور چند میلیون دلاری کمک کنند.»

 

نخستین چاپ کتاب «مکمل‌های غذایی» اثر مشترک «مایک گرین وود» و «داگلاس. کالمن» با شمارگان 1000 نسخه، 240 صفخه و به بهای 125000 ریال روانه بازار کتاب شده است.
6060

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 205028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =