رییس انیستیتو تحقیقات صنایع غذایی ایران گفت: 90 درصد نوجوانان و جوانان کشور دچار کمبود ویتامین D هستند.

مجيد حاجي فرجي در نشست خبري بسيج آموزش همگاني تغذيه گفت: بسياري از بيماري هاي غير واگير از جمله MS و ديابت با كمبود اين ويتامين در ارتباط است.
وي بهترين راه براي جلوگيري از كمبود ويتامين D و كلسيم را در اين گروه سني، غني سازي شير و آبميوه هاي توزيعي در سطح مدارس عنوان كرد و گفت: اين طرح به شوراي سياست گذاري سلامت برده شده است تا پس از تصويب، شيرها و آبميوه هاي غني شده در سطح مدارس كشور توزيع شود.
رييس انيستيتو تحقيقات صنايع غذايي ايران با اشاره به اين كه بسياري از گوشت هاي فر آوري شده مانند سوسيس و كالباس از سديم بالايي برخوردار هستند، گفت: به همت صنعت غذايي كشور به زودي توليد سوسيس و كالباس گياهي به مرحله توليد خواهد رسيد.
وي در ادامه سخنان خود با بيان اين كه 50 درصد از مردم جامعه دچار اضافه وزن و چاقي هستند، گفت: كشور ما وارد يك بحران جدي شده است و بسياري از بيماري هاي قلبي عروقي، فشار خون و چربي هاي خون بالا با چاقي و اضافه وزن در ارتباط است.
حاجي فرجي اطلاع رساني و آموزش صحيح تغذيه را يكي از مهمترين راه هاي جلوگيري از اين امر عنوان كرد و گفت: بسياري از چاقي ها در كشور منشا ژنتيكي ندارد و آموزش هاي غلط تغذيه اي باعث ابتلا به آن در جامعه مي شود.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 191591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =