۰ نفر
۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۹

گروهی از دانشمندان موفق شده‌اند با استفاده از دارودرمانی مضاعف، موش‌هایی را که تحت دوزهای مرگبار تشعشعات اتمی قرار گرفته بودند زنده نگه دارند و بدین‌ترتیب گام بزرگی در مقابله با بیماری تشعشع بردارند.

محمود حاج‌زمان: گروهی از دانشمندان موفق شدند با استفاده از دارودرمانی مضاعف، موش‌هایی را که تحت دوزهای مرگبار تشعشعات اتمی قرار گرفته بودند و قاعدتا باید می‌مردند، زنده نگه دارند. در این روش، حتی اگر کوکتل دارویی 24 ساعت پس از قرارگیری در معرض تشعشع استفاده شود، باز هم درمان جوابگو خواهد بود.
به گزارش نیوساینتیست، خسارات ناشی از تشعشع به سرعت سلول‌های روده را تخریب می‌کنند و به باکتری‌های مضر اجازه می‌دهد تا وارد جریان خون شوند. ایوا گینان از دانشکده پزشکی هاروارد دریافت که تقویت سطح پروتئین‌های درگیر در واکنش سیستم ایمنی نسبت به باکتری‌ها، هم‌زمان با استفاده از درمان آنتی‌بیوتیکی، باعث می‌شود تا 80 درصد موش‌های آزمایشگاهی زنده بمانند.
استفاده از پروتئین و آنتی‌بیوتیک برای انسان بی‌خطر است. همچنین به گفته گینان، می‌توان آنها را انبار کرد تا در زمان حوادث اتمی از آنها استفاده کرد. بنابراین به نظر می‌رسد که در صورت تکمیل این روش درمانی، می توان به نجات جان افرادی که خواسته یا ناخواسته در معرض تشعشعات اتمی قرار می‌گیرند امیدوار بود.
 53275

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 187979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =