۰ نفر
۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

فارس نوشت:

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات زیربنایی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از 80 درصد واردات خودرو طی شش ماهه اول سال در انحصار 2 شرکت خبر داد و گفت: با دستور غضنفری وزیر صنعت تدابیر کنترلی لازم در بخش عرضه و قیمت خودروهای وارداتی در حال انجام است.

 

وحید منایی اظهار داشت: اخیراً با توجه به اعمال محدودیتهای جهانی و از طرفی موانع تعرفه ای در بخش خودروهای وارداتی مشکلاتی در زمینه عرضه و تامین به موقع بخش قابل توجهی از انواع محصولات خودرو خارجی در داخل کشور به وجود آمده که به تبع قیمت آن نیز در بازار دستخوش افزایش شد و از طرفی هم فضای مطلوب فعالیت برای دلالان و واسطه‎ها را در این بخش فراهم کرد.
وی گفت: در این ارتباط پیرو تاکیدات و دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص لزوم تنظیم بازار خودرو و واگذاری وظایف مرتبط در بخش تعیین و اعلام قیمت خودرو و ضرورت اعمال کنترل‎های لازم در این زمینه به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، از اوایل مهر ماه سالجاری این سازمان بهمراه سایر مراجع مرتبط در وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و نیز موسسه استاندارد نسبت به شناسائی موانع و مشکلات پیش روی تنظیم بازار خودروهای وارداتی اقدام کرد.
وی افزود: شناسایی شرکتهای معتبری که سهم بالایی در تامین نیاز بازار همراه با ایفای تعهدات در بخش خدمات پس از فروش داشته، بررسی دقیق‎تر بهای تمام شده خودروهای وارداتی با در نظرگرفتن نرخ تعرفه ورودی- افزایش نرخ مبدا تولید و تغییر مبادی تامین- تغییرات برابری نرخ ارز در کشور، تامین و عرضه به موقع و زمانبندی شده محصول از طریق نمایندگیهای مجاز و قابل رهگیری، تطبیق و حتی المقدور یکسان سازی سطح کیفی استانداردهای اروپائی و آسیایی از جمله مواردی بودند که در راستای رعایت حقوق مصرف کنندگان و نیز اعمال کنترل بر عملکرد واردکنندگان و نمایندگیهای مربوطه و ایجاد تسهیل و تسریع در تحقق واردات خودروهای خارجی مورد توجه مراجع مسئول قرار گرفت.
معاون سازمان حمایت گفت: از بین 7-6 شرکت واردکننده خودرو در کشور، سهم2 شرکت واردکننده محصولات خودرو تولیدی کشورهای آسیایی در طی 6ماه اول سال 90 تقریباً 80 درصد از مجموع واردات خودرو به کشور بوده است، که در این ارتباط ضمن کنترل و نظارت مستمر برعملکرد شرکتهای مذکور و اطمینان از موجودی کالا در سایت بنادر و گمرکات کشور، نسبت به ایجاد هماهنگی با ایشان در زمینه تامین به موقع، ایجاد فراوانی کالا در سطح بازار، کاهش مدت زمان تحویل در فروش نقدی و ارائه خدمات پس از فروش مناسب در نمایندگیهای معتبر با مدت زمان معین حداقل 36 ماهه اقدام لازم صورت پذیرفته است.
وی افزود: در حال حاضر شرایط به گونه‎ای رقم خورده که در برخی از انواع خودروهای پرتقاضا با توجه به ایجاد شرایط فروش نقدی و اعتباری محصولات تا حدود 10 میلیون تومان کاهش قیمت را در بازار مصرف شاهد هستیم و از طرفی برای 6-5 مدل از انواع خودروها نیز با توجه به عدم استقبال مشتریان فروش امانی از سوی نمایندگیها در دست اقدام است.
/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 186078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    5 5
    شما با این تیتر می خواهید این دو شرکت رو مورد هجمه قرار بدین یا قانون گذار و وزارت خانه صنعت و شخص وزیر؟من نمی فهمم شما با قانونی که وارادت رو انحصاری میکنه و فقط دست یه عده می ذاره مخالفین یا چی؟؟منظور چیه؟خوب 95 در صد تولید خودرو در کشور هم مربوط به 2 تا خودرو سازه که 80درصدش مربوط به پراید و پژو
  • بدون نام GB ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    8 1
    هر دو شرکت هم مال یک نفر است یعنی 2=1
  • بدون نام IR ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    4 1
    دوستان شما متوجه شدید این دوشرکت که واردات 80 درصد خودرو در دست آنها ست نام وسهامدارش کی بود؟ اخبارشبکه دو در رابطه با واردات میوه بحث شد کشاورزان از بی توجهی وزیر کشاورزی ومسولین نیز می گویند که واردات خصوصا دمیوه را افراد خاص انجام میدهند. واقعا ......................
  • بدون نام US ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    2 0
    واردات وصادرات هر چیز در کشور اسلامی باید درانحصار 75 میلیون نفر یعنی به نفع تمام مردم ان کشور باشد واردات خودرو 2نفر واردات شکر 1نفر واردات غلات 2نفر واردات اهن 2نفر واردات پارچه ؟نفر واردات برنج ؟نفر وخیلی چیزای دیگه که قانونی است هر چی هم جنس قاچاق هست واردکنندش مردمند که سریعا به سزای اعمال خود میرسند