بمب‌های پرسه‌زن ارتش را بشناسید/ تجهیز گردان‌های متحرک هجومی به موشک‌های ضدزره

فارس نوشت: بمب‌های پرسه‌زن «سینا» و «فاتح» ساخت داخل کشور برای نخستین بار در جریان رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش اهداف مورد نظر را با دقت مورد اصابت قرار دادند.

سازمان رزم نیروی زمینی ارتش برای نخستین بار سامانه‌های پهپادی سبک وزن را که با عنوان بمب‌های پرسه‌زن شناخته می‌شوند در جریان رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ مورد استفاده و برآورد عملیاتی قرار داد.

مانور عملیاتی ۲۰۰ فروند بالگرد در پایگاه رزمی هوانیروز برای نخستین بار در غرب آسیا

بنا بر این گزارش؛ یگان‌های متحرک هجومی نزاجا در جریان این رزمایش با بهره‌گیری از بمب‌های پرسه‌زن سینا و فاتح، ساخت تولید داخل توانستند اهداف ثابت و متحرک را در شعاع ۱۰ کیلومتری مورد اصابت قرار دهند.

این سامانه‌ها که از سرجنگی ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ گرمی برخوردار است، علیه اجتماعات و اهداف مختلف در رزم زمینی استفاده می‌شود. همچنین بمب‌های پرسه زن از مداومت عملیاتی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ای برخوردارند.

بمب‌های پرسه‌زن از سیستم هدایت هوشمند برخوردارند و قابلیت تعقیب اهداف را از لحظه پرتاب تا زمان برخورد به هدف را دارا هستند که در این رزمایش برای نخستین بار مورد تست و ارزیابی میدانی قرار گرفته و با موفقیّت اهداف مورد نظر را مورد انهدام قرار دادند.

تجهیز گردان‌های متحرک هجومی به موشک‌های ضدزره با برد ۸ کیلومتر

فارس همچنین نوشت؛

امیر سرتیپ نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان، با اشاره به اقدامات انجام شده در مرحله اول این رزمایش، گفت: در این مرحله از رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش، انتقال زمینی و هوایی چهار تیپ، دو لشکر و یک قرارگاه منطقه‌ای را به محل رزمایش داشتیم که این اقدام قابل توجّه برای اولین بار با چنین ابعاد و گستردگی به صورت همزمان انجام شده است.

وی افزود: همچنین، دو گردان پهپاد و هوانیروز و یک گروه مهندسی نیز در این رزمایش حضور دارند و حجم تجهیزات در این رزمایش نیز نسبت به رزمایش سال گذشته دو برابر شده و دو تیپ متحرک هجومی را نیز با انواع موشک‌ها در این رزمایش به کار گرفته‌ایم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به آماده به کاری بالگردهای هوانیروز در این رزمایش، اظهار کرد: ۲۰۰ فروند بالگرد در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش به عنوان بخشی از ناوگان بالگردی ارتش شرکت کرده‌اند که علاوه بر ارتقای توان رزم، توانسته‌ایم در حوزه حرکت رزمی و جابه‌جایی شبانه نیروها با بهره‌گیری از توان بالگردی اقدامات عملیاتی مناسب را انجام دهیم.

امیر سرتیپ نعمتی تصریح کرد: تمامی تجهیزات به کار گرفته شده در این رزمایش، از قابلیت دور زنی، هوشمند بودن، نقطه‌زنی و قابلیت شبکه شدن برخوردارند و با توجّه به ارتقای ظرفیت و افزایش برد تسلیحات، در این رزمایش شاهد نمایشی جدید در سطح نیروی زمینی ارتش هستیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این گردان‌های متحرک هجومی از موشک‌های ضدتانک با برد ۳ کیلومتر استفاده می‌کردند، امّا امروز گردان‌های متحرک هجومی نزاجا به موشک‌های ضد زره هوشمند با حداقل برد ۸ کیلومتر مجهز شده‌اند.

۲۱۹۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1829784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =