حقوق بازنشستگان دوباره همسان‌سازی می‌شود؟

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: کمیسیون تلفیق مصوباتی را داد که کلیاتش مورد تائید ما نبود. ما مراتب نگرانی‌های خودمان را هم در صحن مجلس اعلام کردیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داوود منظور درخصوص این‌که آیا سازمان برنامه و بودجه از گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم کشور راضی بود یا خیر، گفت: کمیسیون تلفیق مصوباتی را داد که کلیاتش مورد تائید ما نبود. ما مراتب نگرانی‌های خودمان را هم در صحن مجلس اعلام کردیم و هم این‌که به صورت مکتوب خدمت رئیس مجلس شورای اسلامی گزارش دادیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: البته با توافقاتی که شده است درحال حاضر اصلاحات و ویرایش لازم را با همکاری نمایندگان، هیات رئیسه و کمیسیون تلفیق انجام می‌دهیم.

وی در خصوص این‌که نمایندگان مجلس رسیدن به رشد ۸ درصدی که در برنامه هفتم توسعه مطرح شده است را سخت و حتی رویایی قلمداد کردند، آیا برنامه هفتم این قابلیت را دارد که به رشد ۸ در اقتصاد دست پیدا کند، گفت: رشد ۸ درصدی که در لایحه برنامه هفتم پیش‌بینی کرده‌ایم جزو سیاست‌های کلی ابلاغی برنامه هفتم است، بنابراین لازم‌الجرا است؛ یعنی باید تمام ظرفیت کشور را به کار بگیریم که رشد ۸ درصد را محقق کنیم.

نسخه جدید برای تغییر در محاسبه حقوق بازنشستگی/ حقوق بازنشستگان این‌گونه افزایش می‌یابد

منظور بیان کرد: اما این‌که آیا رشد ۸ درصد قابل دستیابی است یا خیر؟ این بستگی دارد ما ظرفیت‌های نیروی انسانی، منابع طبیعی، سرمایه و ماشین‌آلات کشور و همچنین رشد بهره‌وری را چگونه انجام دهیم و چه پیشرانی در اقتصاد داشته باشیم. این خبر خوش را من باید بگویم که در ۳ ماه اول سال جاری در فصل بهار بر اساس گزارش حساب‌های ملی مرکز آمار ایران رشدی که ما محقق کرده‌ایم، ۷/۸ درصد بوده است بنابراین این امر نشان می‌دهد ما می‌توانیم به رشد ۸ درصد نزدیک شویم.

وی ادامه داد: البته تدوام این رشد که در ۳ ماه اول اتفاق افتاده است نیاز به تلاش و جدیت همه دستگاه‌های اجرایی از جمله بخش خصوصی و نهادهای عمومی غیردولتی دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: مقوله رشد اقتصادی صرفاً به کارکرد دولت بازنمی‌گردد بلکه حاصل کارکرد تمام فعالان اقتصادی است، حاصل کارکرد تمام شرکت‌ها، اشخاص حقیقی و حقوقی است که ما فکر می‌کنیم با تلاش هرچه بتوانیم بیشتر به این هدف نزدیک شویم.

وی همچنین درباره احکام برنامه هفتم درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و صندوق‌های بازنشستگی گفت: در ارتباط با همسان‌سازی بخش عمده‌ای از آنچه که تکلیف بود در ۲ سال گذشته به ویژه سال ۹۹ و ۱۴۰۰ انجام گرفته است اگر بنا باشد همسان‌سازی مجددی انجام گیرد باید منتظر باشیم و ببینیم چه حکمی در برنامه هفتم تصویب خواهد شد.

منظور افزود: در مورد صندوق‌های بازنشستگی هم فرقی نمی‌کند، در واقع تعدیل مستمری‌های بازنشستگان در ۲ سال گذشته به خوبی انجام گرفته است اگر موارد جدیدی هم بنا شود که صورت گیرد باید ببینیم مصوبات نهایی برنامه هفتم چه می‌شود.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1818916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 105
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • افضلنیا IR ۱۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
    6 2
    جناب اقای منظورباسلام.....توربه خدا شرایط مابازنشستگان فرهنگی راهم دریابیدخیلی درمضیقه هستیم همسانسازی رابرای ما اجراکنیدفرزندان مادرشرف ازدواج هستن حقوق پایین حضرت عباسی همسانسازی رابرای ما امراکنید خداحفظ کندشمارا
  • IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
    1 0
    با این رقمهائی که مصوب می کنید می تونید زندگی کنید که برای مردم زیر خط فقر این مملکت نسخه می پیچید
  • غلامحسین US ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
    1 0
    زحمت نکشین
  • رضا IR ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
    1 0
    باعرض سلام دولت انقلابی که ما خودمان تبلیغ کردیم ورای دادیم همسان‌سازی را فراموش کرد واز مجلس انقلابی ونمایندگان عزیز تشکر می کنیم انشاالله شورای محترم نگهبان هم تایید بفرمایند
  • بازنشسته ی تامین اجتماعی IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
    2 0
    بله آقای منظور هم افزایی بخش خصوصی و بخش دولتی مهم است اما آیا بخش خصوصی و عمومی را که دل بانک خوش کردید از شما و عملکرد شما راضی هستند آیا در این وانفسای تورم و گرانی هیچ کارگری با این تعدیل دستمزد‌ها راضی هستند آیا زندگی همین بخش عمومی که شامل بیش از نیمی از جمعیت کشور می باشند راضی هستند آیا زندگی و کیفیت زندگی آنها برای شما مهم است آیا شما زندگی کارگران را باچندسرعائله که باچه. وضع معیشتی زندگی میکنند درک میکنید آیا کارگر جوانی که بامید زندگی بهتر و تشکیل زندگی کار میکند تا بتواند زندگی تشکیل دهد با این دستمزد‌ها امکان پذیر است و صد تا آیا های دیگر چرا همش از بخش خصوصی حرف میزنید