ارتقاء و استاندارد سازی بندر چارک  در دستور کار منطقه آزاد کیش

سرپرست شرکت توسعه بنادر و فرودگاه های کیش در جلسه شورای اداری بندر چارک که با حضور معاونین و مدیران منطقه آزاد کیش برگزار شد گفت : با تاکید دکتر لواسانی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص توسعه بندر چارک، ارتقاء استانداردها در چارک باید به گونه ای باشد که این بندر به یک منطقه گردشگری تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش، عزت اله محمدی سرپرست شرکت توسعه بنادر و فرودگاه های کیش با اشاره به افزایش حجم ورود مسافر از طریق بندر چارک به کیش در ایام نوروزعنوان کرد: تعبیه یک خوروی آتشنشانی در بندرگاه چارک، مدیریت مسائل انتظاماتی و نظارت پلیس راهور در زمان ازدحام جمعیت از جمله مواردی است که باید درایام نوروز به آن توجه کنیم.

محمدی همچنین بر لزوم ارتقاء استاندارد شناورها اشاره کرد و گفت: با تاکید دکتر لواسانی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص توسعه بندر چارک، ارتقاء استانداردها در چارک باید به گونه ای باشد که این بندر به یک منطقه گردشگری تبدیل شود.

محمدی با اشاره به فعالیت کشتی های بزرگ در بندر چارک افزود: تمامی امور مربوط به ظرفیت مسافری در اختیار بومیان بندر چارک بوده و سازمان بنادر متولی نظارت بر استانداردها و فعالیت صاحبان شناورها می باشد، سازمان منطقه آزاد کیش نیز به عنوان مالک بنادر باید در بحث استاندارد سازی تمام تلاش خود را به کارگیرد تا با ایجاد حداقل ها برای تردد کشتی ها از بروز اتفاقات در این منطقه جلوگیری کند.

سرپرست شرکت توسعه بنادر و فرودگاه های کیش در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: شناورهایی نیز با مالکیت بومیان و بخش خصوصی در این بندر وجود دارد که کیش و چارک هیچگونه دخل و تصرفی در آن ندارند و مالک، لایسنس ها و استاندارها برای حرکت کشتی مسافری را از طریق موسسه های رده بندی و سازمان بنادر دریافت می کند.

وی در ادامه به تشریح حرکت شناور ها در مسیر کیش چارک و برعکس پرداخت و افزود: حرکت اولین شناوراز بندر تجاری کیش به بندر چارک ساعت ۱۰صبح بوده که این امر موجب ایجاد نارضایتی اجتماعی خواهد شد و باید تمهیدات لازم در این خصوص انجام شود.

حجت الاسلام رستاخیز امام جمعه چارک نیز در جلسه شورای اداری با مسئولان کیش، این بندر و بخش شیبکوه را منطقه ای ویژه از لحاظ گردشگری و اقتصادی در غرب استان هرمزگان عنوان کرد و گفت: به دلیل همجواری بندر چارک با جزایر پیرامونی و بهره مندی از آب مناسب، این منطقه دارای ظرفیت های مطلوب از جمله ۴ حوضچه پرورش ماهی در قفس است.

وی افزود: ساحل بندر چارک به گونه ای است که می تواند میزبان آسیایی ورزش های دریایی در منطقه باشد، همچنین این منطقه به لحاظ گردشگری و برخورداری از خط ساحلی به طول ۱۰۰ کیلومتر از بندر چارک تا مقام، دارای جاذبه های بسیار زیادی است و می توان برای حضور گردشگر سرمایه گذاری های فراوانی در آن انجام داد.

امام جمعه چارک در ادامه سخنانش اظهار داشت: بندر چارک علاوه بر اینکه دروازه ورود به جزیره کیش است، سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان را به یکدیگر متصل کرده و می تواند منطقه ویژه ای از نظر گردشگری باشد که دارای ظرفیت های بالایی بوده و با فعال کردن صادرات آن می تواند بیشترین صادرات از سه استان را رقم بزند.

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1609513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =