مائدهِ «افرا»: خوشحالم مردم را از دست خودم عصبانی کردم

سارا باقری، بازیگر سریال «افرا»، معتقد است که مائده، شخصیتی ساختارشکن نیست، ولی با رفتارهایش، مخاطبان سریال را عصبانی کرده است. او از این که توانسته این شخصیت را باورپذیر کند، خوشحال است.

مهسا بهادری: سارا باقری، تاکنون در سریال‌های «هیولا» و «ملکاوان» و فیلم‌های سینمایی‌ «سوگند» و «خون بها» ایفای نقش کرده است. ولی این بازیگر جوان، با سریال «افرا»، ساخته بهرنگ توفیقی، بیش از پیش شناخته شد و شخصیتی را در این مجموعه تلویزیونی ایفا کرد که بسیاری از تماشاگران، دل‌خوشی از او ندارند. 

باقری، نقشِ مائده را در سریال «افرا» ایفا می‌کند؛ شخصیتی جوان و شاد که در میانه سریال و با کشته شدن فردی که دوستش دارد، دچار اختلافاتی با خانواده خود می‌شود و ...

به بهانه پخش قسمت پایانی سریال «افرا»، به گفت‌وگو با سارا باقری پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

مائده سریال«افرا» را یک دختر ساختارشکن می‌دانید؟

من شخصیت مائده را ساختارشکن نمی‌دانم. اگر مائده، شخصیت ساختار شکنی داشت، باید قبل از رخ دادن برخی از اتفاقات، سماجت به خرج می‌داد ولی این کار را انجام نداد. از یک جایی به بعد این شخصیت با یک شکست و اتفاق ناگوار مواجه می‌شود، مقداری قدرتمندتر می‌شود اما بازهم زیر پرچم خانواده است. به نظرم شخصیت ساختار شکنِ «افرا»، مهتاب است، نه مائده.

مائده آدمی است که قبل از کشته شدن کسی که او را دوست دارد، حتی جسارت این را ندارد که علاقه‌اش را به خانواده‌اش اعلام کند. ولی بعد از مرگ پیمان، هر زمان هر رفتاری را که مایل است انجام می‌دهد. این تحول خیلی ناگهانی رخ نمی‌دهد؟

ما در روند داستان نمی‌بینیم که چه مدت زمانی از این اتفاق گذشته است. ولی نکته اصلی این‌که رنج، آدم‌ها را بزرگ می‌کند. مائده تا قسمت دهم سریال، یک دختر ۲۰ ساله شاد و شکننده است که یک زندگی نرمال دارد، ولی از یک جایی به بعد رنجی وارد زندگی‌اش می‌شود که فشاری بیش‌تر از سنش را متحمل می‌شود. نکته دیگر این‌که مائده شخصیتی نیست که بخواهد بی‌گدار به آب بزند. این شخصیت هیچ‌گاه به کسی بی‌احترامی‌ نمی‌کند و از نظر من کاملا کار درست را انجام می‌دهد.

خودتان معتقدید مائده ساختارشکنی نداشته است،ولی  بازخورد مخاطبان با نظر شما همسو نیست.

جایی بین قسمت دهم تا بیستم، مردم از دست مائده خیلی عصبانی شدند، دائم هم به من پیام می‌دادند که برادرت بی‌گناه است یا چرا این‌گونه رفتار می‌کنی؟ نکته مثبت این بازخوردها در من تاثیرگذار بود، چون نشان می‌داد مردم آن‌قدر نقش را باور کرده‌اند که چنین بازخوردی دارند. 

در ابتدا، از بازی کردن مقابل آقای سلطانی می‌ترسیدم، چون بازیگران با تجربه‌ای را دیده بودم که با جوان‌ترها برخورد خوبی نداشتند

این رفتارها از قسمت بیستم و از آن‌جایی که به مادر پیمان سر زدم و جویای احوال او شدم، دوباره تغییر کرد و از شخصیت مائده استقبال شد و خیلی از افراد، برای من، پیام تشکر فرستادند. این موارد بسیار برای من جذاب بود، چون نشان می‌داد که کار دیده شده و مخاطب از آن استقبال می‌کند. در این مدت هم بازخوردی ندیدم که نشان دهد کسی از مائده و عملکردش متنفر است. فکر می‌کنم همین موضوع را می‌توانیم پای ساختار شکن نبودن این شخصیت بگذاریم. 

داستان «افرا» بسیار تلخ است، به هیچ عنوان هم ممکن نبود که شیرین روایت شود، اما نمایش این حجم از تلخی ضرورت داشت؟

داستان «افرا» بر اساس واقعیت است و معمولا همه آدم‌ها از واقعیت فرار می‌کنند. این قصه هم به گونه‌ای نیست که جایی برای فضای شاد داشته باشد. سریال «افرا»، واقعیت جامعه را به نمایش گذاشته است. زمان‌هایی واقعا تفاوت طبقاتی به جامعه آسیب وارد می‌کند و «افرا» هم سعی کرده است تا این موضوع را نشان دهد و در تصمیم‌گیری درباره این موارد تاثیرگذار باشد. آن‌طور که شنیده‌ام، دیگر سریال‌هایی هم که اکنون از تلویزیون پخش می‌شوند، چندان شیرین نیستند.

 بین قسمت دهم تا بیستم سریال، مردم از دست مائده خیلی عصبانی شدند، این من را خوشحال می‌کرد، چون نشان می‌داد مخاطبان، آن‌قدر نقش را باور کرده‌اند که چنین بازخوردی دارند

موضوعی که درباره «افرا» خیلی به چشم می‌آید این است که آقای سلطانی همیشه یک جمله بسیار زیبا سر فیلم‌برداری می‌گفتند؛ آن هم این بود که آیا شما الان می‌توانید قضاوت کنید که چه کسی حق دارد یا چه کسی حق ندارد؟ 

نکته فیلمنامه «افرا» همین است که همه، هم حق دارند، هم هیچ‌کس حق ندارد. درست است که دیدن سریال‌های لطیف خوب است، اما داستان«افرا» اجازه نمی‌دهد که قصه شاد باشد.

طبق گفته خودتان در ابتدا از بازی کردن جلوی آقای سلطانی می‌ترسیدید و بعد گاردتان را پایین آوردید. چرا؟

این گارد از جانب من نبود. از سالیان پیش، ارادتی ویژه‌ نسبت به آقای سلطانی داشتم و از نظر من ایشان یکی از قدرتمندترین بازیگران بوده و هستند. ولی موضوعی که وجود دارد، این است که من بازیگرانی را با تجربه آقای سلطانی یا حتی کم تجربه‌تر هم دیده‌ام که یک گاردی نسبت به بازیگران جوان‌تر دارند و فرقی هم ندارد که آن بازیگر کاملا بی‌تجربه است یا نه. این‌که می‌گویم می‌ترسیدم و خیلی نگران بودم، به‌خاطر همین موضوع بود.

سکانس‌های حساسِ بازی من، با آقای سلطانی و خانم متخصص بود و بسیار از این بابت نگران بودم. به محض این‌که این دو عزیز را دیدم، تمام نگرانی‌هایم برطرف شد و یاد گرفتم که اگر در این حیطه ماندگار شدم، با یک جوان که مقابل من می‌ایستد، چگونه برخورد کنم تا اعتماد به نفسش از بین نرود. به قدری این دو عزیز به من کمک کردند که همیشه مدیونشان هستم.

مائدهِ «افرا»: خوشحالم مردم را از دست خودم عصبانی کردم

گفتید اگر در این حیطه ماندگار شوید، مگر قرار نیست این مسیر را ادامه دهید؟

هیچ‌چیزی قابل پیش‌بینی نیست. جایی خود فرد باید بخواهد، جایی خدا باید برایش بخواهد. من خودم می‌خواهم و تلاشم را هم کرده‌ام. منظورم این است که اگر خدا خواست و ماندگار شدم.

بسیاری از بازیگران وارد عرصه تلویزیون شدند، به شهرت رسیدند بعد وارد عرصه سینما و شبکه نمایش خانگی شدند و دیگر به تلویزیون بازنگشتند. اگر روزی به شهرت برسید، در کارهای تلویزیونی، همچنان فعالیت می‌کنید؟

نمی‌دانم آن دوستان چرا این کار را انجام دادند و احتمالا دلایل شخصی داشتند اما من کارم را از هشت سالگی از شبکه باران آغاز کردم و اگر حتی ده سال آینده هم به من پیشنهاد دهند، حتما در تلویزیون، فعالیت انجام می‌دهم، مخصوصا اگر در شبکه باران و در کارهای پدرم باشد؛ چون ایشان تهیه‌کننده و کارگردان صداوسیمای رشت هستند.

من شخصیت مائده را ساختارشکن نمی‌دانم. اگر ساختارشکنی داشت، باید قبل از رخ دادن برخی از اتفاقات، سماجت به خرج می‌داد ولی این کار را نکرد

از تلویزیون فاصله نمی‌گیرم، چون ریشه، اصالت، نقطه عطف و ترقی من، این‌جاست. به طور مثال «افرا» برای من نقطه شروع شبکه یک بود و اگر ده سال آینده به پشت سرم نگاه کنم، قطعا این سریال را می‌بینم.

جا دارد حالا که درباره پدرم صحبت کردم، از مادرم، طاهره اسماعیلی نویسنده و گوینده رادیو هم یاد کنم.

از آن‌جا که خودتان اهل گیلان هستید، فکر می‌کنید لهجه و ساختار فرهنگی که در سریال به نمایش گذاشته شده، درست است و هیچ ایرادی ندارد؟ چون ایراداتی به لهجه استفاده شده در سریال وارد شده است. 

من اگر درباره کار صحبت کنم، فکر می‌کنند چون کار خودمان است، آن را تایید می‌کنم؛ اما من اصالتا اهل گیلان هستم و تا ۱۸ سالگی در لاهیجان زندگی کردم و پیش از این هم در کارهایی بازی کردم که در فضای شمال ساخته شده است، اما در برخی از آن سریال‌ها، پیش خودم گفتم این بازار یا این لهجه برای شمال نیست. اما می‌توانم بگویم حتی اگر در «افرا» هم بازی نمی‌کردم، بازهم می‌گفتم گه همه چیز درست به تصویر کشیده شده است.

در این سریال، اکثریت بازیگران و برخی عوامل، اهل شمال کشور هستند؛ از بهرنگ توفیقی، کارگردان کار گرفته تا هومان سیدی، پژمان بازغی و نسرین بابایی و دیگر افراد. اگر موضوعی با واقعیت تناقض داشت، اولین نفر خود کارگردان متوجه آن می‌شد و از آن‌جایی که بیش‌تر بازیگران اهل شمال کشور هستند، فکر می‌کنم خطای خیلی کمی در کار وجود داشت.

            در این‌باره بیشتر بخوانید: 

          ◾️ نسرین بابایی: «افرا» پیش‌بینی نشده تمام می‌شود

         ◾️  با کشتن شخصیت اصلی سریال «افرا»، ریسک کردیم

۲۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1561882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 46
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    52 5
    سریال ۴۰ قسمتی رو دو قسمت سانسور کردید تا آخرش بگی بچه شیر خشک میخوره راز چی شد
  • عليرضا IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    45 9
    چند انتقاد مختصر 1- به طور كلي با فرهنگ اجتماعي و قوانين و عرف اجتماعي ما در تضاد بود و قبح برخي روابط غير متعارف را در جامعه زير سوال برد مانند روابط دختر و پسر به عنوان دانشجو و همكلاسي و قرارهاي عاشقانه - حضور بدون توجيه و وقت و بي وقت مائده در خانه مادر قلي پور ( پس از مرگ پيمان )- اعمال آزاد قوانين مجرمانه وحيد ازقبيل آدم ربايي زن حامله و ايراد خسارت و جرح بدون هيچ عواقبي براي وحيد - گروگانگيري خانواده شاهد پرونده ( مهران ) بدون هيچ هزينه و عواقبي براي وحيد بطور كلي قانون و نظم اجتماعي در اين سريال تعطيل بود !!!! 2-وجود باندهاي مختلف مافيايي ( چارلي و منصورخان و ....) در يك شهر كوچكي مانند لاهيجان خيل دور از واقعيت ميباشد ( البته خود پيمان نيز به عنوان يك مافيا تك نفره كلي كار خلاف قانون انجام داد !!! 3- آغاز هر قسمت از سريال مانند سريالهاي تركي با معرفي يك شخصيت جديد كه آن شخصيت هيچ عقبه و تاريخچه منطقي و قابل قبولي نداشت !!! 4- در نهايت القا اين قضيه كه هركسي ميتواند براي احقاق حق تضيع شده خود دست به هر عمل مجرمانه و غير قانوني بزند !!! كپي سطحي از سريالهاي تركي بود
    • IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      1 2
      دمت گرم واقعا از نظر فرهنگی مردم لاهیجان رو هم زیر سوال برد انگار همیشه در حال شکار هستند
  • صادق IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    30 2
    دو قسمت سریال چی شد ؟ راز سیروس، راز حاج محمود چی شد ؟ لولو خورد...
    • H.g IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      0 0
      رازش رو توی پیج افرا و تو دو سه تا پیج های دیگه گفتن حتی آقای سلطانی هم توی پیجش گفته پیمان بچه ی اعظم نیست از طرف مادری پسر یه نفر دیگه هست و به اعظم هیچ پولی از دیه نمی‌رسه و حق عفو ندارن
  • احسان IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    47 6
    بیشتر سریالی مسخره بود، 40 قسمت رو تو ی شیر خشک خلاصه کرد ، با این سریال مسخره و بیخود
  • MKM IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    42 11
    مگه تلویزیون ایران بازیگر هم داره . چه جوکیه این آخه.
  • علی رضا IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    40 6
    کارگردان دقیقا عین سریال پدر ساخته بود مسخره مسخره
  • لیلی IR ۱۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    31 5
    حیف پول که صدا و سیما بابت ساخت سریال به آقای توفیقی میده. مانند سریال پدر اینهم بسیار سریال ضعیفی بود. پرونده‌ای با اون همه ابهام براش رای صادر شد اونهم اعدام یک مامور به خاطر انجام وظیفه و دفاع از خود. یعنی این سریال نه تنها به شعور مخاطب توهین کرد، هم تمام زحمات نیروی انتظامی را زیر سوال برد، هم قوه قضاییه را بی‌سواد و بسیار ضعیف شمرد و لگدکوب کرد و هم نشان داد که هیچ محیط بانی نه در حمایت قانون قرار دارد و نه امنیت جانی دارد و کسی جرات نمی‌کند سمت این شغل برود. متاسفم که وقت ارزشمندم را برای دیدن این سریال بی محتوا و توهین آمیز صرف کردم.
    • amir IR ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      0 0
      منکه وقتمو صرف هیچ سریالی نمی کنم علی الخصوص صداوسیمای ایران که فوق العاده افتضاحه البته شاید هر چندسالی یه سریال درست وحسابی مثل گاندو بسازه که فکتی هم داشته باشه اما بقیه سریال هایی که داستان خیالی علی الخصوص عاشقانه دارن مضخرفه من خودم سینمایی میبینم چون معتقدم ذهن آدمو درگیر نمی کنه هرچند کم به بقیه و شمام همینو پیشنهاد میکنم
  • ناشناس IR ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    23 5
    خیلی سریال مسخره ای بود. بعد از اینکه تمام شد بابت وقتی که برای دیدن قسمت های از این سریال صرف کردم خیلی پشیمان هستم.
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    16 17
    بله خانم باقری شما راست میگین منم انقدر برای پیمان گریه کردم که بهور نمی کنید وقتی پیمان از فیلم حذف شد من خیلی ناراحت شدم غصه خوردم
  • داریوش IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    15 8
    دم تلوزیون گرم که توی هر سریال از جهره های جدید استفاده میکنه و دیگه این تازه به دوران رسیده ها ننیتوانند خود نمایی و بازار گرمی کنند چون هزار تا مثل این الان موجود است
    • مهم نیست IR ۰۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      3 0
      آخه عزیز من همین خانم فردا میگه من شدم سلبریتی و می‌ره اونور
  • یاس IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    22 1
    مردما علاف خودشون کردند وقتی نمی‌تونید پایان خوبی برای سریال بسازید اصلا چرا شروع میکنید به ساخت فیلم.اصلا نفهمیدیم چی شد راز سیروس چی بود؟راز حاج محمود چی بود و اون چمدون که رازی در مورد پیمان توش بود اصلا چیشد
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    14 3
    سریال چند موضوع داشت که بیشتر موضوعاتش باید می نشستی گریه میکردی آخه اینم شد فیلمنامه یه چیز شاد تو این فیلم نبود که لبخند به لب آدم بیاره ما خودمون به اندازه کافی غم و غصه تو روز می بینیم لا اقل وقت استراحت شبونه را خراب نکنید
  • IR ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    13 1
    سریال وایکینگها قشنگه و البته زخم کاری و قورباغه بقیش چرت
  • IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    20 4
    و باز هم توهین به شعور مخاطب
  • نادر IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    14 1
    از اول تا اخر این سریال میبابست علامت؟ گذاشت ده ها نفر را به اینداستان مربوط کردید که همگی محو شدن بدون هیچ دلیلی
  • سیلا IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    1 30
    خوب بود
  • ,Elahe IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    2 13
    بد نبود ،من دوستش داشتم ولی یکم ضعیف بود باتشکر
  • IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    29 0
    واقعا مذخرف بود همه چی مبهم بود خیلی خیلی چرت بود
  • Sepideh IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    0 0
    بنظرم ناتموم تموم شد راز سیروس چی بود که گفته نشد راز حاج محمود که وجود نداشت چون بابت گرفتن کارخونه خاست مثلا رسواش کنه...درنهایت سرنوشت مهران چی شد؟
  • استعان IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    2 0
    شاید خانوادت و دوستات رو عصبانی کردی نه مردم رو.! مردم دیگه کی تلوزیون میبینه که تورو بشناسه که ازت عصبانی باشه
  • CA ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    5 0
    مردم و به خاطر عالى بودن نقشت عصبانى نكردى، بخاطر بازى لوس و مصنوعى كه داشتى كلافه كردى
  • IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    4 0
    به معنای واقعی کلمه مسخره ترین سریال جان مولا هرکی موافقه لایک کنه که مسوولان صدا و سیما هر سریال بدرد نخوری را پخش نکنن ممنون وسپاسگذارم
  • مهم نیست IR ۰۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    3 0
    بازی تصنعی ضعیف فیلم نامه ضعیف اصلا ارزش دیدن نداشت در ضمن مگه این خانم بازیگر هستند؟
  • احمدی IR ۰۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    این بازیگران و سلبریتی ها چقدر در حرف زدن ناشی ، غیرحرفه ای و بی ادب هستند. خانم تازه به دوران رسیده چیزی که باید به آن افتخار کنی بازی حرفه ای است نه عصبانی کردن مردم ، که متاسفانه در بازیت هم نشان دادی که جز صدا کلفت و نازک کردن چیز دیگری نیستی.
  • IR ۰۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 0
    توهین به سطح درک وشعوروخانواده هاازطریق بی بندوباری یک دخترجوان که وقت وبی وقت درخانه خواستگارقبلی اش بود.علنابه خانواده خوددروغ میگفت .ادم ربایی.بدون هیچ ابایی.رازهای سیروس وحاجی که برملانشد.ترس ازشغل محیط بان شدن .رواج علنی شغل شکارچی .وبزرگ نمودن بعضی ازافرادومغالطه درگفتارونوع عمل بازیگران وپایان مسخره .حیف حیف حیف پول .حیف وقتی که برای این نوع سریال های مزخرف ببیننده گذاشت
  • علی IR ۰۶:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 0
    بازی حقیقت همیشه موفق پیروز سرخوش
  • IR ۰۶:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 2
    من فقط ب خاطر روزبه حصاری نگاش کردم و خیلی مزخرف بود
  • کمند IR ۰۷:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 2
    چرامعلوم نشدجعبه مادرپیمان که دادچی بودراز حاج محمود چی ناتمام مانده همون سریال های ترکی بهتر ایرانی
  • مطهره IR ۰۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 0
    من که خیلی آقای حصاری رو دوست دارم به نظرم این سریال خیلی کش دار بود و آخرش خیلی چرت تموم شد اما اولش خوب بود
  • سامی IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 1
    باباخودتون می دونید کسی شبکه های تلویزیونی رونگاه نمی‌کنه .. فکرنکنم ۱۰درصد از ۷۰میلیون ایران هم نگاه نمی کنند...چی داره اصلا.....
  • جوادی ام IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 0
    من این سریال رو خیلی دوست داشتم
  • سلطان IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    3 3
    عادی سازی روابط دختر و پسر بدون هیچ محرم بودن و بدون مسئولیت خیلی بده رومینا ۱۴ ساله یادتونه که در اثر قتل ناموسی مرد و همه پدر اونو مقصر میدونستن مقصر نه پدر بود نه دختر بلکه همچین فیلم هایی است که روابط عادی نشون میده . دخترا نوجوان همیشه باید از گرگ های بیرون بترسن البته منظورم همه مرد ها نیست بیشترشون گرگن
  • زهرا IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    0 1
    عالی بود .♥️ممنون بابت کارگردان زحمت کش واقعا عالی عالی بود فیلمش من هر روز میدیدمش لطفا حرفای بد نزنید شما خوب فیلم رو تماشا نکردید سریال افرا عااااااااااالیه♥️🥰مائده در تمام سریال ناراحت بود ولی نقش خوبی رو بازی کرد ممنون از بازیکران و کارگردان زحمت کش
  • ناشناس IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    چه سریال بیخود ی بود چرت وپرت
  • . IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 0
    خیلی جای حرف زدن درموردش هست ولی حسش الان نیست.
  • arb IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 1
    سریال ضعیف و پر از ایراد. قسمت اول سریال رو که دیدم،یه خورده امیدوار شدم که یه سریال درباره محیط زیست و محیط بان و شکارچی ساخته شده و فضای متفاوتی داره ولی با ورود نقش مائده و پیمان سریال از مسیرش منحرف شد و تبدیل شد به یه ملودرام اجتماعی مثل بقیه سریالهای آبکی اینچنینی و محیط زیست رفت توی حاشیه و متن شد ماجرای مبتذل یه دختر و پسر بی صاحب.جالبه که صداوسیمایی که همیشه منتقد روابط خارج از عرف دختر و پسره،در یک سریال این عمل رو توجیه و رومانتیک جلوه داد.به مردم گفته شد که اگر دیدید ناموستون،سوار موتور یه پسر شده و با هم به جنگل رفتند،عصبانی نشید.قصد ازدواج دارند.اگه عصبانی بشید،حتی در حد برادر بی بخار مائده،باز هم بدبخت میشید.
  • me IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    چرت ترین فیلم.
  • IR ۱۴:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    راز حاج محود اینه که پسرش رو از کارخونه بیشتر دوست داره چون به وحید نداد
  • ایرانی اصیل اصیل IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    بودجه مملکت گرسنه رو چه مزخرف خرج میشه
  • ماهور IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    2 0
    جالبه
  • احمد IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    به VOA و منوتو میگفتی همچین فیلم ضد فرهنگی بسازن نمیتونستن الانم تمامشون انگشت به دهن موندن
  • ناشناس IR ۰۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
    0 0
    به نظرمن برای سرگرمی خوب بود سریال چه خوب باشه چه بد تاچندروز بیشترتوذهن مردم نمیمونه همین که شب جوونهامون منتظر پخشش بودن سرشون یک یه ساعتی ازگوشی بیرون می اوردن جای شکرداشت🤭