رابطه مرید و مرادی رئیس​جمهور و معاون اولش بارها و بارها مطرح شده است اما مواضع افراد نسبت به اینکه چه کسی مراد است و کی مرید، متفاوت است.

غلامرضا مصباحی مقدم عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت​وگوی مشروحی که با خبرآنلاین، داشت اگرچه از خودمحوری احمدی​نژاد در تصمیمی گیری​هایش سخن می​گفت اما در واکنش به اینکه برخی معتقدند که او تحت تاثیر برخی نزدیکانش در دولت است، گفت: من هم تغییر مواضع جدی در رئیس​جمهور را به نسبت دولت قبلی ایشان می​بینم. از دوره اول ریاست​جمهوری ایشان تا امروز گاهی شاهد گردش 180 درجه​ای مواضع ایشان هستیم. بسیار بعید است که چنین چرخشی از درون شخصیت رئیس​جمهور پدیدار شده باشد. مثلا در خصوص مواضع ایشان در خصوص اسلام، نظام جمهوری​اسلامی و مکتب ایرانی و شخص ولی فقیه. ایشان در انتخابات ریاست​جمهوری نهم  و در دولت نهم بسیار پررنگ و قوی بر مواضع اسلامی و انقلابی تاکید می​کردند اما الان مواضعشان کمرنگ شده است.

 وی افزود: این احتمال هست که ایشان تحت تاثیر کس دیگری باشد که چنین موضع​گیری​هایی می کند. چون می بینیم ابتدا آقای مشایی بعضی حرف​ها را می گوید و بعد رئیس​جمهور آن را تکرار می​کند، و می گوید که موضع او هم هست، بعید نیست که او تحت تاثیر مشایی باشد. اما با روحیه خودمحوری​ای که از او می​شناسم، این خودمحوری با این تبعیت منافات دارد. البته معلوم می​شود که اگر این تبعیت هست، پس زمینه مستعد آن هم در شخص وی وجود دارد و خود او هم این حرفها را می پذیرد که می پسندند و اینها را تایید می کند.

این نماینده تهران، با بیان اینکه احمدی نژاد صحبت​هایی تا کنون داشته است که نشان داده او شخصیتش را نمی​تواند از شخصیت مشایی جدا کند، افزود: آقای علم​الهدی نسبت به آقای مشایی تعبیر به «بیّن​الغی» می​کند و آیت​الله مصباح یزدی هم که از بزرگترین حامیان رئیس​جمهور بودند از جریان مشایی تعبیر به «فراماسون​های جدید» می​کند. اما رئیس​جمهور در گلایه​هایی که با برخی شخصیت​ها داشته است، می​گوید که تمام حملات متوجه من است! او خودش را جای مشایی می گذارد که گویی یک روح در دو بدن هستند. شاید علت اینکه نمی​خواهد از مشایی فاصله بگیرد، همین است.

مصباحی مقدم یادآورشد: در داستان «ملت اسرائیل» وقتی مشایی بر حرف خود اصرار کرد، آقای رئیس​جمهور هم گفت که حرف  مشایی، حرف من و دولت است. تا اینکه مقام معظم رهبری در نماز جمعه این حرف را اصلاح کردند و فرمودند که نظام جمهوری اسلامی، چیزی به عنوان «ملت اسرائیل» را به رسمینت نمی​شناسد. در تعبیر مکتب ایرانی هم شاهد پیروی رئیس جمهور از اظهارات مشایی هستیم. رئیس​جمهور در چند سخنرانی اگرچه کلمه «مکتب ایرانی» را بکار نبرد اما همان مفهوم را بارها در سخنانش آورد.

وی با اعتقاد بر اینکه تاکید بر ایران و مکتب ایرانی، به نحوی مستقل از اسلام، نشان از یک نقطه عزیمت انحرافی دارد، ادامه داد: اما رئیس​جمهور حرف​های مشایی را تکرار کرد. من هم معتقدم که احمدی​نژاد تحت تاثیر مشایی است اما زمینه لازم را برای این اثر پذیری دارد.

عضو جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به اینکه چرا رئیس​جمهور به حفظ آقای مشایی اصرار دارد؟، گفت: احمدی​نژاد حمله به مشایی را حمله به خودش تلقی می​کند. چون می​گوید که افکار او افکار من است. شاید هم می​خواهد بگوید که مشایی تحت تاثیر اوست، که البته این با روحیه وی بیشتر می​خواند!

آنها که می​خواهند این دو نفر را از هم جدا کنند، می گویند رئیس​جمهور تحت تاثیر مشایی است و اگر آنها را از هم جدا کنیم خود رئیس​جمهور فرد قابل قبولی است. البته این افراد به دنبال جلوگیری از ایجاد یک تنش در کشور و آثار نامطلوب آن در منطقه هستند.

/2929

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 154486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی NL ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
    0 0
    خیلی بی ادب هستید...جریان مشایی هم شد عبارت مودبانه؟؟ خودتون بگین!! به جریان مردم چی کار دارین؟ برید اول فارسی نوشتن یاد بگیرید بعد خبر تنظیم کنید!! عمرا اگه این کامنت منتشر بشه!!
  • بدون نام IR ۰۴:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۰
    0 0
    اکثرنمایندگان مجلس ودیگران در پی این هستندکه چگونه به احمدی نژاد ضربه بزنندولی چون دستشان به دکتر نمیرسد و حالا شروع کردند به اطرافیان دکتر تهمت زدن بعد از اطرافیان به خود دکتر می رسد دکتر تمام حرکات این منحرفین را تا آخر خوانده است فقط دکتر است که از پس همه اینها بر می آید. خداوند تهمت زدگان را نمی بخشد.