آیا از خطرات رژیم کتوژنیک آگاهید؟

رژیم را می‌توان برنامه‌ای برای خوردن و نوشیدن به منظور کاهش یا افزایش وزن یا روشی برای زندگی توصیف کرد.

این رژیم چندین دهه است که به عنوان درمانی برای صرع استفاده می‌شود. در این رژیم از چربی‌های سالم مانند آووکادو، نارگیل، آجیل، دانه‌ها، ماهی‌های روغنی مانند سالمون و روغن زیتون به جای کربوهیدرات به عنوان سوخت استفاده و مصرف کربوهیدرات محدود می‌شود؛ این رژیم غذایی باعث شکسته شدن ذخایر چربی شده و از طریق فرآیندی به نام کتوز موادی به نام کتون ایجاد می‌کند.

یکی از نتایج این رژیم در هفته‌های اول حالتی بدنی موسوم به آنفلوآنزای کتو است که بیشتر افرادی که این رژیم را آغاز می‌کنند از آن اطلاع دارند. این حالت نتیجه سازگاری بدن با مصرف کم کربوهیدرات است. کاهش مصرف کربوهیدرات بدن را وادار می‌کند به جای گلوکز، کتون‌ها را برای انرژی بسوزاند.

علائم آنفلوآنزای کتو می‌تواند شامل همه چیز باشد؛ از سردرد، ضعف و تحریک پذیری گرفته تا یبوست، حالت تهوع و استفراغ؛ هرچند که برای بیشتر افراد، آنفولانزای کتو فقط حدود یک هفته ادامه دارد.

اتفاقی که در این رژیم در اثر افزایش ادرار برای بدن می‌افتد، کم آبی و کاهش الکترولیت‌های بدن است که شامل سدیم، منیزیم و پتاسیم می‌شود که این مسئله می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا سنگ کلیه یا آریتمی قلبی شود.

سایر عوارض جانبی می‌تواند شامل بوی بد دهان، خستگی، یبوست، چرخه قاعدگی نامنظم، کاهش تراکم استخوان و مشکلات خواب باشد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1383374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =