تریلر «شیوع»‌ به کارگردانی استیون سودربرگ روز شنبه در بخش خارج از مسابقه شصت و هشتمین جشنواره فیلم ونیز نمایش داده شد.

به گزارش خبرآنلاین، فیلم جدید خالق سه‌گانه «اوشن»‌ درباره شیوع ویروسی مرگبار است که از هنگ کنگ تا شیکاگو و لندن را در برمی‌گیرد و تمام دنیا را به هم می‌ریزد.

گوئینت پالترو که در «شیوع» نقش یکی از اولین قربانیان این ویروس را بازی می‌کند، در نشست مطبوعاتی اولین نمایش جهانی این فیلم، گفت: «تماس با یک فرد دیگر احتمالا به معنای قطعی شدن مرگ تو خواهد بود. نمی‌توانی شجاعانه رفتار کنی، در غیر این صورت می‌میری.»

«شیوع» در بحبوحه بحران مالی در دنیای واقعی، شورش‌هایی که بخشی از اروپا را فرا گرفته و ترس روز افزون از تروریسم بیولوژیکی ساخته شده و از دست رفتن اعتماد در تمام بخش‌های جامعه را که بازتاب اضطراب‌های دنیای معاصر است، ترسیم می‌کند.

استیون سودربرگ گفت هدفش نشان دادن آدم‌هایی بود که با یک مشکل در دنیای واقعی دست و پنجه نرم می‌کنند، بخصوص مشکلی که برای رفع آن زمان زیادی باقی نیست و خطر در بالاترین حد است.

شخصیت پالترو در «شیوع» وقتی از سفر به هنگ کنگ برمی‌گردد نشانه‌های بیماری آنفلوآنزا را دارد، اما وضع او به تدریج بدتر می‌شود. همسر او (با بازی مت دیمن) با درماندگی شاهد این وضعیت است و در شرایطی که بیماری شیوع پیدا می‌کند، باید به تنهایی از دختر 15 ساله‌شان محافظت کند.

استیون سودربرگ

استیون سودربرگ در مراسم فرش قرمز فیلم «شیوع»

وقتی اوضاع از کنترل خارج می‌شود، سازمان جهانی بهداشت و مراکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا وارد عمل می‌شوند و در همین حال یک فعال اجتماعی (با بازی جود لاو) مقامات را به لاپوشانی متهم می‌کند.  

دیمن گفت: «ضرب‌آهنگ فیلم بازتاب سرعت شیوع بیماری و این مسئله است که چطور همه چیز به سرعت از کنترل خارج می‌شود.»

«شیوع» بر اساس تحقیقات علمی و با مشاوره با کارشناسان جهانی در حوزه بیماری‌های ویروسی ساخته شده است.

مایکل شامبرگ تهیه‌کننده فیلم گفت: «در این شرایط همه چیزهای آشنا ناگهان ناآشنا می‌شوند و حتی می‌ترسی به خانه خودت برگردی یا دوستانت را ببینی.»

اسکات زد. برنز فیلمنامه‌نویس «شیوع» گفت ایده بیماری کشنده فیلم با مطالعه تحقیقات درمورد شیوع بیماری سارس در چین در سال 2003 به ذهنش رسید.

درمورد بیماری سارس اوضاع زمانی بیش از پیش رو به وخامت گذاشت که نظریه‌هایی درمورد حقایق پس این بیماری مطرح شد.

برنز گفت: «وقتی چنین اتفاقاتی می‌افتد، چه رسوایی مالی باشد چه یک بیماری جهان‌گیر، تئوری‌های توطئه در سراسر دنیا شیوع پیدا می‌کند، درست به سرعت شیوع یک ویروس.»

کیت وینسلت، ماریون کوتیار و لارنس فیشبرن دیگر بازیگران فیلم «شیوع»‌ هستند که از 9 سپتامبر اکران می‌شود.

سودربرگ سه بار برای فیلم‌های «جنسیت، دروغ‌ها و نوارهای ویدئویی»، «ارین براکوویچ» و «قاچاق» نامزد اسکار بود و برای فیلم آخر برنده جایزه اسکار بهترین کارگردان شد. او با «جنسیت...» که اولین فیلم بلندش بود جایزه نخل طلای جشنواره کن را برد.

دو رقیب دیگر از راه رسیدند
روز شنبه همچنین فیلم یونانی «آلپس» به کارگردانی یورگوس لانتیموس در بخش مسابقه جشنواره ونیز روی پرده رفت.

عنوان فیلم اشاره به گروهی دارد که کار آن‌ها کمک به کسانی است که عزیزان خود را از دست داده‌اند. این گروه می‌کوشند با شبیه‌سازی افراد متوفی مثل پوشیدن لباس آن‌ها یا تکرار عبارتی، کمک کنند غم افراد داغدیده کمتر شود.

لانتیموس گفت از حضور چنین گروه‌هایی در دنیای واقعی خبر نداشت. این ایده‌ای بود که به ذهن خودش و همکار فیلمنامه‌نویس او رسید، اما بعدا فهمید در آسیا گروه‌هایی هستند که این کار را انجام می‌دهند.

شنبه همچنین فیلم «جوجه با آلو» به کارگردانی مرجانه ساتراپی و ونسان پارانو با بازی گلشیفته فراهانی در ونیز به نمایش درآمد. این فیلم زنده/انیمیشن که تولید مشترک فرانسه، بلژیک و آلمان است، در بخش مسابقه حضور دارد.

«Terraferma» به کارگردانی امانوئل کریالزه تولید مشترک ایتالیا، فرانسه و «شرم» ساخته استیو مکویین فیلمساز بریتانیایی روز یکشنبه در بخش مسابقه جشنواره ونیز به نمایش درمی‌آیند.

شصت و هشتمین جشنواره فیلم ونیز 31 اوت تا 10 سپتامبر (9 تا 19 شهریور) برگزار می‌شود.

خبرگزاری فرانسه / 4 سپتامبر / ترجمه: علی افتخاری

5858

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 171334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =