پس از آنکه ایده تشکیل شورای حکمیت اصولگرایان برای ساختن سامانه ای به موازات جریان سنتی اصولگرایان با شکست مواجه شد تشکیل جبهه ای متشکل از یاران سابق رئیس جمهور نهم و دهم به گوش رسید. گزارشی در این باره را ایــنـــجــا بخوانید.
صادق محصولی که انتخابات مجلس نهم را فرصتی برای جمع کردن یاران سابق احمدی نژاد یافته بود با مشارکت برخی نمایندگان حامی دولت در مجلس ایده تشکیل شورای به نتیجه نرسیده «حکمیت اصولگرایان» را به جبهه پایداری تغییر داد.
اما با گذشت کمتر از یک ماه از تشکیل این تشکل فصلی انتخابات، نشانه هایی حکایت از به نتیجه نرسیدن و رهاشدن آن توسط حامی اصلی آن یعنی صادق محصولی دارد.
بیانیه هفته گذشته این تشکل که شبیه بیانه های احزاب بود حاوی مجموعه ای از موضع گیری ها درباره مسائل روز بود و نشانه ای از اهداف اولیه ای که منجر به شکل گیری این تشکل شده بود در آن وجود نداشت و فقط اعلام برائت از ویژه نامه ای که در روزنامه دولت جنجال آفرین شده بود وجه پررنگ آن بود.
این تشکل در حالی نام جبهه را برای خود برگزیده که هنوز مشخص نیست که چه تشکل های همسویی در آن عضویت دارند. البته کامران باقری لنکرانی عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی امروز در گفتوگو با فارس گفت که «جبهه پایداری یک فضای گفتمانی برای رویشهای انقلاب اسلامی است که در دهه 80 به انحاء مختلف حضور پیدا کرد و بسیاری از موفقیتهایی که در دهه 80 شاهد آن بودیم به نوعی یک بازگشت مجدد به تفکر اصولگرایی بود.» اما او نیز نامی از این اعضای حقیقی و یا حقوقی این تشکل نبرد.
در سخنان وزیر پیشین بهداشت،درمان و آموزش پزشکی که در کابینه دوم کنار گذاشته شد نشانه هایی از بی نتیجه ماندن جبهه پایداری در آستانه یک ماهگی به چشم می آید، آنجایی که گفته است:« فضای جبهه پایداری انتخاباتی نیست گرچه در خصوص انتخابات نیز نظراتی دارد اما این جبهه فقط برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکیل نشده است.»
او اینگونه در عین حال که ناخواسته به تشکل سازی اخراجی های دولت البته به موازات جریان حامی دولت برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 91 اشاره کرده گفته است:« جبهه پایداری از ابتدا و در بیانیه تأسیس و همچنین بیانیه دوم خود به خطرات جریان انحرافی تأکید و توجه داشت.»
/2727
نظر شما