فارس نوشت:

 وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف مرغ منجمد و مرغ گرم هیچ تفاوتی ندارد و فقط افراد باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند زیرا آنتی بیوتیک‌ها و چربی‌ها در این قسمت‌ها ذخیره می‌شوند که برای بدن بسیار خطرناک است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، غریب، مدیر کل اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با بیان این مطلب اظهار داشت: بهترین راه مصرف گوشت‌های دامی پخت کامل آن است که باعث از بین رفتن تمام میکروب‌های گوشت می‌شود و گوشت‌هایی که به صورت روزانه مصرف می‌شوند باید کاملاً استاندارد و بهداشتی بوده تا جلوی هر گونه انتقال بیماری گرفته شود.

غریب با اشاره به اینکه عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی دام ها می‌تواند عامل انتقال میکروب به انسان باشند، ابراز داشت: به دلیل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و همچنین برای مقابله با برخی از بیماری‌های حیوانات از آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌شود که در صورت استفاده افراد از گوشت حیوانات، مقاومت بدن آنها نیز در مقابل میکروب‌ها زیاد می‌شود.

بسیاری از بیمار‌ی‌های عفونی و میکروبی بین انسان و دام مشترک هستند که می‌توانند به راحتی به علت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل شوند.

44

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 143954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند. IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
    0 0
    سلام :پس وزارت محترم بهداشت و درمان فروش جگر مرغ را ممنوع نمايد!!!