«مقابله با سقط جنایی» آمار مرگ و میر مادران را کاهش می‌دهد

مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه با اشاره به موضوع «سقط جنایی جنین» گفت: مقابله با سقط، آمار مرگ و میر مادران را کاهش می‌دهد.

زهرا جانجانی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: «طرح نفس» به منظور نجات فرزندان سقط جنایی از سال ١۴٠٠ در مشهد اجرا شد و از اواخر سال ١۴٠١ به سایر استان‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: در استان کرمانشاه این طرح با هدف یک اقدام همه جانبه و به منظور پیشگیری از سقط جنین با محوریت بسیج جامعه پزشکی کار خود را آغاز کرد.

مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه تصریح کرد: شیوه ساختاری این طرح یک برنامه کوتاه مدت دارد که شناسایی مادران و والدینی است که تقاضا کننده سقط هستند.

وی گفت: در این مورد ماماها، پزشکان، داروخانه‌ها، عطاری‌ها و عموم مردم می‌توانند از طریق شماره تماس ٠٩٩٢٧۴٩۴٣۶٢ و یا شماره تماس ٣٨٣٨٨٧٧٣ (تایم اداری) مادرانی که مایل به سقط هستند را برای راهنمایی و مشاوره معرفی کنند.

این مسئول بیان کرد: بعد از تماس با شخصی که تمایل به سقط دارد، مشاوره از سوی، ماما، روانشناس و مشاوران دینی به او ارائه می‌شود و به این ترتیب فرد تحت حمایت‌های درمانی، روانشناسی و معیشتی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: برای حمایت معیشتی از این مادران صندوقی تأسیس شده که خیرین با کمک‌های خود به نجات جان این فرزندان کمک می‌کنند.

این مسئول اذعان کرد: برنامه میان مدت این طرح شامل فرهنگسازی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌ها و رسانه‌ها است.

جانجانی تشریح کرد: در جامعه جهانی از هر ١٠ باروری، سه جنین سقط می‌شود و در جوامع اسلامی هم این مشکل وجود دارد که امید است با آگاهی والدین این مسئله حل شود.

وی گفت: یکی از شاخص ها که در پی سقط جنین بروز می‌کند افزایش آمار مرگ و میر مادران است که با نجات فرزندان علاوه بر افزایش جمعیت و فرزند آوری، این شاخص کاهش می‌یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1829342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =