برخی شرکت‌های متقلب با تماس به منزل، دفتر کار یا تلفن همراه خریداران خودروهای نو، به آنها کارت اشتراک امداد خودرو قالب می‌کنند و اینطور مردم را فریب می‌دهند که اگر کارت اشتراک نخرید، از تخفیف خبری نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکتهای خودروساز در سالهای اخیر با گارانتی کردن محصولات خود، سعی در افزایض رضایتمندی مشتریان دارند. با این حال برخی از متقلبان در میان ارتباط مشتری و کارخانه قرار می گیرد تا با فروختن زورکی برخی از اقلام، جیب مشتریان را خالی کند. امداد خودروهای تقلبی این روزها، بلای جان مشتریان خودروهای نو شده است.
مخاطبی که خود را شهروند معرفی کرده در این باره نوشته است: فریب شرکت‌های امداد خودرو غیرمجاز را نخورید اخیرا تعدادی افراد سودجوبا منزل تماس میگیرند واعلام می کنند که از امدادخورو هستند واعلام می کنند که اگر کارت اشتراک را نخواهید (نخرید) از تخفیف خبری نیست. این امدادخودرو ها چرا وچگونه ایجاد شده و چگونه باخیال راحت مردم را سرکیسه میکنند؟ این امداد خودروهای جعلی و متفرقه مشخصات خودرو و مالک آن‌ها را به دست آورده و در تماس با شهروندان ازآن‌ها کلاهبرداری می کنند این درحالی است که این اطلاعات از خودروساز گرفته تا شرکت های بیمه، پلیس ۱۰، بیمه مرکزی و راهبر ناجا وجود دارد. سوال اینجا است چگونه این شرکت‌ها به اطلاعات محرمانه مشتریان اعم از نام، شماره تلفن شخصی و مشخصات خودروی آن‌ها دست پیدا کرده‌اند؟و چگونه باخیال راحت مردم را سرکیسه میکنند؟
یک مخاطب دیگر در تکمیل سئوال او اینطور بحث را عنوان کرده: سوال كه بايد مسئولين بدان پاسخ دهند. چگونه اين شركتهاي متقلب به شماره تلفن و مشخصات كامل خريداران خودرو دسترسي پيدا ميكنند؟

امداد خودرو: شکایات خود را تلفنی اعلام کنید
ایران خودرو، بزرگترین شرکت خودروساز کشور درباره مقابله معضل امدادخودروهای تقلبی اعلام کرد: تماس شما با امداد خودرو ایران یکی از ۴۵۰۰ تماس ورودی برای دریافت امداد از این شرکت است. پس از تماس امدادخواه و دریافت کد پیگیری، از طریق شماره ۳۰۰۰۳۰ پیامکی با عنوان "امدادگر با کد - برای مثال V۴۵۷ - اعزام شده است" برای شما ارسال خواهد شد تا در زمان تقریبی اعلام شده توسط مرکز تماس، امداد در محل حاضر شود.
این شرکت درباره اصل بودن امدادخودروی درخواستی از سوی مشتریان گفته است:
لازم به توضیح است میانگین زمان رسیدن امدادگر بین ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به محل مورد نظر امدادخواه خواهد بود. بعد از ثبت و اعزام امداد به سوی امداد خواه، امدادگر دوره دیده با لباس و مشخصات به همراه کارت شناسایی معتبر با کد قید شده و دورنویسی امداد خودرو ایران بر روی خودرو، در محل مورد نظر حاضر می‌شود.
تمامی این امدادگران دوره‌های فنی عیب‌یابی امداد سیار، ضوابط، مقررات امداد، کارت طلایی و گارانتی را گذرانده و همچنین اشراف کامل به خودروی معیوب و در راه مانده دارند که قبل از ورود ایشان به ناوگان امدادی توسط اداره آموزش امداد خودرو ایران انجام می‌پذیرد در نتیجه هر شخصی که مدعی شد از طرف امداد خودرو ایران آمده است به او اطمینان نکرده و موارد فوق را حتما بررسی کنید.
تلاش و اولویت امدادگران بر آن است تا در صورت امکان خودرو در محل راه‌اندازی و رفع عیب شود اما در صورت وجود ایرادهایی که رفع آنها احتیاج به زمان و ابزارآلات تخصصی‌تر داشته باشد، خودرو به محل مورد نظر مشتری حمل می‌شود. در صورت نیاز به حمل خودرو در هماهنگی امدادگر با مرکز تماس و ثبت "امداد حمل" برای هماهنگی خودروبر و در صورت تقاضای مشتری، تخصیص وقت نمایندگی برای امدادخواه انجام می‌شود.
حمل خودرو نیز طبق تعرفه اعلام شده از سوی مرکز تماس و با رعایت کلیه اصول حمل مدون در این شرکت انجام خواهد شد. از دیگر نکات حائز اهمیت، ارائه فاکتور رسمی امداد خودرو ایران به مشتری است. پس از اتمام پروسه امداد؛ امدادگر موظف به ارائه یک نسخه از فاکتور خدمات انجام شده به همراه هزینه انجام کار و قطعات تعویضی به مشتری است.
امداد خودرو اعلام کرده همه شکایات را در طی 2 روز کاری بررسی می کند. بنابر اعلام ایران خودرو "مشتری در صورت نارضایتی از امداد انجام شده می‌تواند با شماره سراسری ۰۹۶۴۴۰ تماس و نارضایتی خود را اعلام تا توسط همکاران ثبت و کد پیگیری دریافت کند. با توجه به فرآیندهای امداد خودرو ایران در حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات، تمامی شکایات در دو روز کاری بررسی شده و راه حل مناسب در اختیار قرار خواهد گرفت."

مراقب امداد خودروهای تقلبی باشید
در همین رابطه هفته گذشته مهدی حسینی رئیس انجمن صنفی شرکتهای امدادخودرویی کشور اعلام کرد: از حدود ۳۵۰ شرکت ثبت شده در کشور به نام امداد خودرو، تنها ۸۰ شرکت توانسته‌اند مجوزهای قانونی را از شهرداری‌ها و سازمان راهداری اخذ کنند.
او درباره تقلبی بودن بسیاری از شرکتهای امداد خودرو گفت: برخی افراد شماره تلفن هایی با نام امداد خودرو در سامانه 118 ثبت کرده و بدون هیچ گونه نظارتی خدمات امدادرسانی ارایه می کنند. مثلا 13 شرکت فقط به نام یک نفر ثبت شده است، گاهی تخلف هایی توسط این افراد انجام می شود که این موضوع اعتراض مردم را به همراه داشته است.
به گفته حسینی 270 شرکت امداد خودرویی به صورت غیرقانونی فعال هستند. همچنین از 80 شرکت ثبت شده امداد خودرو، 30 شرکت مجوز فعالیت در بیرون و درون شهر را دارا هستند.

شهرداری مکلف به نظارت است
علیرضا برنجی کارشناس حوزه حمل و نقل هم در این باره اعلام کرده است: شهرداری موظف است شرکت‌های خودرویی امدادرسان را در سطح شهر ساماندهی و بر عملکر آنها نظارت کند، اما این کار انجام نمی‌شود و به همین دلیل شرکت‌های غیرمجاز با نفوذ در سایت‌ها و حتی سامانه 118، در حال گسترش فعالیت خود هستند.
به نظر می رسد با توجه به عدم نظارت دقیق نهادهای متولی و احتمال طولانی شدن روند پیگیری، بهترین راهکار، جمع بودن حواس خریداران خودرو است تا گرفتار متقلبان و شرکتهای غیرمجاز امداد خودرو نشوند.

 

46231

 

کد خبر 620754

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =