ایرنا نوشت: یک مطالعه جدید نشان می دهد که با توجه به افزایش شواهد درباره تاثیر افسردگی در افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی، بهتر است مبتلایان به افسردگی هر چه سریعتر درصدد درمان این مشکل برآیند.

پس از حمله و یا نارسایی قلبی، برخی افراد که تجربه بیماری افسردگی ندارند، احتمال دارد مشکلاتی را در این زمینه تجربه کنند و برعکس، در افرادی که از بیماری افسردگی رنج می بردند، مشکلات قلبی در مراحل بعدی زندگی آنها به احتمال زیاد افزایش خواهد یافت.
'هایدی می' محقق آمریکایی پس از بررسی احتمال تاثیر درمان افسردگی در کاهش پیشرفت بیماری قلبی، گفت که نتایج این مطالعه نشان داد درمان موثر و سریع بیماری افسردگی ظاهرا خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
این محقق برای مطالعه خود، از داده های مربوط به 7550 بیمار که در طی دو سال دستکم دو پرسشنامه را درباره افسردگی پر کرده بودند، استفاده کرد. وی این افراد به چهار گروه تقسیم کرد، گروهی که هیچگاه دچار افسردگی نشده بودند، گروهی که بهبود یافته بودند، گروهی که همچنان به بیماری افسردگی مبتلا بودند و گروهی که در طی دوره مطالعه دچار افسردگی شدند. بروز مشکلات قلبی و عروقی که شامل سکته مغزی، حمله قلبی یا نارسایی قلبی در اینده می شد، در این بیماران پیگیری شد.
نتایج این تحقیق نشان داد، افراد افسرده ای که درمان شدند، درمقایسه با افرادی که هیچگاه افسردگی نداشتند، میزان ابتلا به بیماری قلبی در آنها مشابه بود (به ترتیب 4.6 و 4.8 درصد). اما در گروه افرادی که طی این مطالعه به بیماری افسردگی مبتلا شده بودند و یا همچنان افسردگی داشتند، میزان بیماری قلبی و عروقی بیشتر بود. (به ترتیب 6 و 6.4 درصد)
به عبارت دیگر، درمان افسردگی به کاهش سطح خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی منجر شد، وضعیتی که مشابه افراد غیر افسرده بود.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 524151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =