سرمربی تیم ملی ایران درباره شرایط مربیگری در لیگ برتر انگلیس همراه ژرار هولیه برای دیگر مربیان آسیایی سخنرانی کرد.

ایسنا نوشت: نشست سرمربیان تیم‌های ملی فوتبال در قاره آسیا در مالزی در حال برگزاری است و ژرار هولیه سرمربی سابق لیورپول و کارلوس کروش سرمربی تیم ملی به عنوان سخنران در آن حضور دارند.
هولیه و کروش در بخشی از این سخنرانی با عنوان مربیگری در سطح حرفه‌ای صحبت‌هایی را برای مربیان دیگر فوتبال آسیا مطرح کردند. حضور سرمربی سابق لیورپول و مربی سابق منچستریونایتد در این نشست با نتایج خوب این دو تیم در این فصل همراه بوده است و به همین خاطر خبرنگاران سوالاتی را از این دو درباره وضعیت تیم‌های سابق‌شان پرسیدند.
هولیه درباره شرایط منچستر و لیورپول که هر دو بازی خودشان را در لیگ برتر برده‌اند گفت: دو تیم در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی به سر می‌برند و توانسته‌اند نتایج خوبی کسب کنند ولی فکر می‌کنم اگر در پایان فصل این دو تیم در پایان 4 تیم اول هم باشند خوشحال خواهند بود. تیمی که من طرفدارش هستم لیورپول است و خوشحالم که آن‌ها در این فصل در بین 4 تیم اول قرار گرفته‌اند. آن‌ها این فصل بازسازی شده‌اند.
کارلوس کروش سرمربی تیم ملی ایران چند ساعت پس از پیروزی 3 بر یک منچستر برابر بروخه بلژیک گفت: به عنوان طرفدار منچستر همیشه دوست دارم که آن‌ها به جایگاه اصلی‌شان بازگردند چرا که هواداران آن شایسته این هستند که تیم محبوب‌شان را در بالاترین سطح حرفه‌ای ببینند. فکر می‌کنم که این فصل، فصل خوبی برای آن‌ها باشد و منچستر بتواند به افتخار خوبی برسد. آن‌ها هیچ عذر و بهانه‌ای در این فصل ندارند.
سرمربی سابق لیورپول در ادامه درباره این تیم گفت: جذب کریستین بنتکه خبر خوبی برای لیورپولی‌هاست و فکر می‌کنم آن‌ها بتوانند قطعه گم شده پازل‌شان را تکمیل کنند و به موفقیت برسند. وقتی من سرمربی لیورپول بودم امیل هسکی را داشتم که قوی و قدرتمند بود. حالا کریستین بنتکه هم آن شرایط را دارد.
کروش و هولیه هر دو درباره مربی‌گری در لیگ برتر این اعتقاد را داشتند که با جاهای دیگر فرق می‌کند و بسیار سخت است چرا که همه تیم‌ها پر از بازیکنان گرانقیمت و باکیفیت است و به همین خاطر وظیفه یک مربی بسیار دشوار است.
کروش در این باره گفت: وقتی در منچستر بودم ما به این معتقد بودیم که نظم و انضباط فردی و گروهی از اهمیت بسیار بالایی برای موفقیت تیم برخوردار است و وقتی نظم و انضباط چه از جنبه فردی و چه گروهی در تیم برقرار شود رسیدن به اهداف و نتیجه‌گیری به تبع آن آسان می‌شود. این را نیز باید بپذیریم که هر مربی شرایط و استایل کاری خودش را دارد. بعضی‌ها با بازیکنان‌شان مستقیم صحبت می‌کنند و بعضی‌ها ترجیح می‌دهند از شیوه غیر مستقیم با بازیکنان‌شان رفتار کنند.
نشست سه روزه مربیان فوتبال آسیا فردا (پنجشنبه) به پایان می‌رسد.
43 43

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 448329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
    47 99
    كيروش كاره اي تو منچستر نبود،يكي از 15مربي بود كه آناليز ميكردند،قيف ميچيدند،فيلم بازيها رو ميديدند و...،يكي مث ماركار خودمون،اگر غير از اين بود كه الان سرمربي يه تيم اروپايي بود،ولي خوب جايي اومده و خوب گير آورده،اوج هنر و دانش مربيگريش رو هم كه در بازي با عراق نهم آسيا و تركمنستان بيستم آسيا ديديم
    • بی نام A1 ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
      49 10
      ممد مایلی اگه انالیزور بوده چرا خود فرگوسن ازش به عنوان بهترین دستیارش یاد کرده و همیشه کنار فرگوسن روی نیمکت بود.در ضمن توی اروپا کسی که قیف میچیده رو هیچوقت سرمربی رعال و تیم ملی پرتقال نمیکنن
    • بی نام A1 ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
      47 12
      پس سرمربی تیم ملی پرتغال و رآل مادرید یقینا استاد اسدی بوده لابد
  • ناصر IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
    19 52
    کارلوس برای فرگوسن فقط قیف میچیده و هیچی ازش یاد نگرفته .
    • بی نام IR ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
      30 8
      اگر غير از اين بود الان سرمربي يه تيم دسته دوم اروپايي بود