به گزارش خبرگزاری خبرانلاین در این کارگاه آموزشی یکروزه که ویژه کارکنان و کارآموزان مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شاهرود و نیز مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد شهرستان برگزار گردیده بود ، سرگرد گیلانی رئیس پلیس فتا شاهرود به بیان مسائلی پیرامون تهدیدات و فرصتهای فضاهای مجازی و آسیب شناسی شبکه های اجتماعی پرداخت.
وی با بیان تاریخچه ورود اینترنت به ایران ، تعداد کاربران اینترنت کشورمان را در حال حاضر نزدیک به 56 میلیون نفر اعلام نمود که تنها 7% آن در راستای اهداف علمی و پژوهشی بوده است.
سرگرد گیلانی ضمن معرفی شبکه های اجتماعی به ارائه آمار شکایات ثبت شده در کشور و نیز شهرستان شاهرود پرداخت و مثالهایی از آسیبها ی وارده به زنان و مردان از طریق این شبکه ها را عنوان کرد.
وی در ادامه رده سنی و نوع استفاده گروه های سنی مختلف از سایت های غیر اخلاقی ، دوستیابی اینترنتی ، آثار مخرب اینترنت بر روابط خانوادگی را نیز از جمله تهدیدات فضاهای مجازی برشمرد.
رئیس پلیس فتای شهرستان شاهرود همچنین با معرفی شبکه های واتس آپ و وایبر و اهداف پشت پرده تاسیس آن ها به ارائه پیشنهادات اخلاقی جهت استفاده صحیح از اینگونه فضاهای مجازی پرداخت
با هدف آگاه سازی و شناخت فرصتها و تهدیدات ، کارگاه آموزشی آسیب شناسی فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شاهرود برگزار گردید
کد خبر 444009
نظر شما