معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر مصرف نمک در ایران سه برابر مورد نیاز است که می‌توانیم با بهبود صنعت غذایی،این مشکل را مرتفع کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ؛ دکتر رضا ملک‌زاده در نشست با فعالان عرصه پژوهش و کسب و کار حوزه صنعت و سلامت استان مرکزی، گفت: 50 درصد از ایرانی‌ها در سن 50 سالگی به فشار خون مبتلا می‌شوند که مهم‌ترین عامل در سکته قبلی به شمار می‌رود.

وی گفت: در حال حاضر امید به زندگی در بدو تولد 20 سال افزایش پیدا کرده در حالی که با کنترل عوامل محیطی می‌توان امید به زندگی را در بدو تولد به 80 سال برسانیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه زندگی ماشینی و کم شدن تحرک شهروندان سبب شده تا 65 درصد از ایرانیان با چاقی یا اضافه وزن مواجه باشند، بیان کرد: بیماری‌های غیر واگیر 85 درصد از علل مرگ و میر را در کشور به خود اختصاص داده‌اند که سکته قلبی و نارسایی تنفسی را می‌توان از جمله این بیماری‌ها دانست.

وی همچنین گفت: استعداد ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مهم‌ترین مشکلی است که در ایران با آن مواجه هستیم، چرا که 35 درصد از ایرانی‌ها با این مشکل مواجه هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: بیماری‌های قلبی و عروقی را می‌توان با دارو، رژیم غذایی و ورزش کنترل کرد.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 387515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجیدپرسپولیسی A1 ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
    0 0
    اقا رستوران ها کولاک میکنند . بارها شده برنجی از رستوران تهیه کردم اونقدر شور بود که مجبور شدم دور بریزم . وقتی هم اعتراض میکنیم میگن دست خودمون نیست بعضی وقتها اینطوری میشه . انشالله دفه بعد .. هنوز این دفعه بعد نیومده کماکان ادامه دارد ..
  • بی نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
    1 0
    بله، متاسفانه در مصرف مواد مضر مقام های خوبی داریم.