محمد مهاجری

دیروز کسانی در انتخابات شرکت کردند، که تصور می شد بدلیل تحلیلهایی که در گذشته داشته اند، در گروه تحریم کنندگان انتخابات قرار گیرند.برخی اعضای نهضت آزادی و مصطفی تاجزاده و... از این جمله اند.

معنای این حضور چیست؟ در یک جمله می توان گفت: تن دادن به روش دمکراسی در سازوکار دمکراتیک جمهوری اسلامی.

این یعنی: جمهوری اسلامی موفق شده است جدی ترین اپوزیسیون خود را به جای انتشار شبنامه یا مصاحبه با رسانه های بیگانه، با انتخابات آشتی دهد  تا خواسته های شان را از طریق صندوق رای مطرح کنند.

مخالفان با هر توجیهی که در انتخابات حضور یافته باشند، در زمین جمهوری اسلامی بازی کرده اند و ناگزیر باید قواعد این بازی را بپذیرند. متقابلا نظام سیاسی کشور نیز ناچار است طبق ضوابط و مقررات، حقوق آنها را پاس دارد.

اینکه برخی چهره های سیاسی یا بعضی رسانه ها، شرکت مخالفین را به سخره بگیرند و به آنها طعنه بزنند که: "شما که می گفتید 4سال پیش تقلب شده، حالا با آمدنتان پا روی حرفتان گذاشتید" دردی را دوا نمی کند. مهم این است که جمهوری اسلامی مسیری را طراحی کرده که مخالفانش نیز رفتار مدنی پیشه کرده اند. تداوم این روند ، همه رشته های رسانه های آن سوی مرزها را پنبه می کند.

اصلا یکی از دستاوردهای حماسه سیاسی یعنی همین که اپوزیسون آمد پای صندوق رای.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 298591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۴
    این بزرگوار سال 1388 هم رای داد
  • بی نام IR ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۵
    33 4
    "جمهوری اسلامی مسیری را طراحی کرده که مخالفانش نیز رفتار مدنی پیشه کرده اند" جناب مهاجري اونها رفتار مدني داشتند...اين جمهوري اسلاميه كه سعي كرده رفتار مدني داشته باشه!
    • بی نام A1 ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
      0 0
      منظورش جامعه مدنی نبود که !!! تازه اگه بدونه جامعه مدنی چیه ؟!!! منظورش از مدنی یه چیز هایی دور و بر های " خواهی نشوی رسوا همرنگ برو بچ باش " بود