۰ نفر
۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

مهر نوشت:

توسعه اینترنت شاخص رشد اقتصاد شده و تمام کشورها این مهم را برای توسعه اقتصادی مبنا قرار داده اند این در حالی است که کارشناسان معتقدند باوجود ارتقای سرعت اینترنت از کیلوبیت به مگا، گیگا، پتا و یوتا، توقف در سرعت انتقال بر اساس کیلوبیت در ثانیه در کشور ما قابل قبول نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، با وجود اینکه هم اکنون در اکثر کشورها میان میزان رشد اقتصادی و الکترونیکی شدن اقتصاد رابطه تنگاتنگی وجود دارد و حتی بیشترین رشد اقتصادی را کشورهایی دارند که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه گذاری بیشتری داشته اند اما در کشور ما کماکان موضوع عدم دسترسی مناسب به سایتهای اینترنتی، ابتدایی ترین موضوعی است که با گذشت چند دهه از ورود این پروتکل ارتباطی به کشور همچنان پابرجا است.

شکی نیست که کشور ما در سالهای اخیر در زمینه توسعه فناوری اطلاعات قدم های بزرگی برداشته است اما کارشناسان معتقدند که برغم اقداماتی که در این راستا برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران صورت گرفته برای افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت در ایران برخلاف دیگر کشورها تلاش واقعی صورت نمی گیرد؛ این درحالی است که مسئولان معتقدند تمامی ظرفیت بالاتر از 291 لینک STM1 اینترنت در کشور در حال کار و حتی توسعه است اما شواهد نشان می دهد که این میزان پهنای باند کارایی لازم را برای کاربران نهایی ندارد.

باید توجه داشت که اقتصاد امروز جهان، اقتصاد نوآورانه و خلاقانه ای است که مهمترین بخش آن را توسعه اینترنت و گسترش پهنای باند به عنوان پرکاربردترین وسیله ارتباطی قرن حاضر تشکیل می دهد.

اینترنت حلزونی برای کاربران
به گزارش مهر، اصطلاح سرعت لاک پشتی و حلزونی برای اینترنت دیگر موضوع تازه و جذابی نیست و میلیون ها کاربر اینترنت در ایران روزانه با این کیفیت دسترسی وارد سایتهای اینترنتی می شوند و برایشان فرقی نمی کند که اینترنت پرسرعت 128 کیلوبیت برثانیه داشته باشند و هزینه کاربری بالای آن را پرداخت کنند یا اینکه از همان اینترنت منسوخ شده دایل آپ با سرعت کمتر از 56 کیلوبیت بر ثانیه استفاده کنند؛ به هر ترتیب این کاربران همچنان در گشایش سایتهای مختلف اینترنتی از سایتهای خبری و داخلی گرفته تا موتورهای جستجوی خارجی و پستهای الکترونیک خود با مشکلات متعددی چون کندی سرعت، قطعی و مسدودشدن روبرو هستند و در اغلب مواقع شاید ساعتها برای آنچه که می خواهند در اینترنت بیابند باید زمان بگذارند.

همه این مشکلات در حالی است که، راه اندازی پروژه "شبکه ملی اطلاعات" چند سالی است از سوی مسئولان مطرح شده و تمامی تلاش این است که با راه اندازی این پروژه مشکلات فعلی دسترسی به اینترنت با وجود شبکه ای داخلی و با محتوای مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی حل شود اما این پروژه چند سالی است که تنها در حد برنامه عنوان شده و کاربران نهایی همچنان در استفاده از محتوا و سایتهای داخلی و موتورهای جستجوی داخلی که بتواند حداقل نیازهای روزانه آنها را برآورده کند با مشکل مواجه اند و موتورهای جستجوی داخلی از نظر کاربردی و محتوایی به هیچ وجه نتوانسته اند جایگزین موتورهای جستجوی خارجی باشند.

در چنین شرایطی کارشناسان معتقدند که با وجود ارتقای سرعت اینترنت از کیلو بیت به مگا، گیگا، ترا، پتا، اگزا، زتا و یوتا که برای انتقال داده تا حجم ده به توان 24 پیش بینی شده‌اند توقف در انتقال رنج کیلوبیت در ثانیه در کشور غیرقابل قبول است.

اینترنت ایران در مقایسه با پرسرعت ترین اینترنتهای دنیا
به گزارش مهر، برمبنای آخرین رده بندی های انجام شده از سوی موسسه آکامای، ایران در رتبه هشتم کندترین سرعت اینترنت دنیا در کنار کشورهایی چون لیبی و بولیوی، ازبکستان، نیجریه و نپال قرار دارد. براین اساس لیبی و بولیوی رتبه های اول و دوم کندترین سرعت اینترنت دنیا با سرعت کمتر از 256 کیلوبیت برثانیه را به خود اختصاص دادند و ازبکستان، نیجریه و نپال نیز در سکوهای سوم تا پنجم ایستاده اند؛ کشورمان هم در این طبقه بندی با متوسط سرعت پهنای باند 576 کیلوبیت برثانیه در رتبه هشتم قرار دارد.

از بررسی نمودارهایی که درباره وضعیت سرعت پهنای باند ایران بر روی سایت آکامای ارائه شده، می توان فهمید که اگرچه متوسط سرعت پهنای باند در ایران 576 کیلوبیت برثانیه است اما تنها 1.9 درصد از کاربران ایرانی از این سرعت پهنای باند استفاده می کنند و 0.1 درصد (نزدیک به صفر) از کاربران به سرعت پهنای باند زیر 5 مگابیت برثانیه دسترسی دارند. همچنین نزدیک به 30 درصد (29.5 درصد) از کاربران ایرانی از پهنای باند باریک (زیر 256 کیلوبیت برثانیه) برخوردارند و در حدود 70 درصد از کاربران به سرعت اینترنت کمتر از 128 کیلوبیت برثانیه رضایت می دهند.

در حالی که بیش از 70 درصد کاربران اینترنت در ایران با سرعت کمتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه که آن هم با اختلالات متعددی روبرو است به اینترنت دسترسی دارند، مردم کشور کره جنوبی با سرعت متوسط 13 مگابیت بر ثانیه به اینترنت وصل می شوند.
 

 

مقایسه سرعت متوسط پهنای باند ایران و کره جنوبی
برمبنای طبقه بندی آکامای کره جنوبی در راس فهرست 10 کشور برتر دارای پرسرعت ترین پهنای باند اینترنت قرار دارد و هنگ کنگ با سرعت 10.3 مگابیت برثانیه در رتبه دوم و ژاپن با سرعت 8.9 مگابیت برثانیه در رتبه سوم قرار دارد.
همچنین از این 10 کشور 3 کشور از اروپا هستند که هلند با سرعت متوسط پهنای باند 8.5 مگابیت برثانیه در راس اروپا و سکوی چهارم دنیا قرار دارد و پس از آن جمهوری چک با 7.4 مگابیت برثانیه و سوئیس با سرعت 7.3 مگابیت برثانیه در رتبه سوم اروپا ایستاده است. آمریکا با سرعت متوسط پهنای باند 5.8 مگابیت برثانیه رتبه 12 و انگلیس با سرعت متوسط 5 مگابیت برثانیه رتبه 25 دنیا و 11 اروپا را به دست آورده است.

در همین حال در تقسیم بندی سرعت پهنای باند در شهرهای دنیا، آسیا بیشترین آمار را در طبقه بندی 100 شهر پرسرعت دنیا به خود اختصاص داده به طوریکه در این طبقه بندی، 59 شهر در ژاپن و 10 شهر در کره جنوبی قرار دارند. در اروپا، شهر "برنو" در جمهوری چک، در راس سریعترین شهرهای این قاره ایستاده اما در سطح جهانی در رتبه 55 قرار دارد.

در آمریکا 18 شهر، وارد رده بندی 100 شهر پرسرعت دنیا شده اند که شهر سن خوزه با سرعت 38.7 مگابیت برثانیه در رتبه 9 این رده بندی و در رتبه نخست آمریکا ایستاده است. با این وجود سریعترین اینترنت دنیا در شهر "تائگو" کره جنوبی است که پیک سرعت آن 55.3 مگابیت برثانیه برآورد می شود.

اینترنت ملی و تلاش وزیر ارتباطات برای حل سرعت اینترنت
به گزارش مهر، فراز و نشیبهای سرعت دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت در حالی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اذعان به آن، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و نیز نظارت بر عملکرد شرکتهای اینترنتی برای جلوگیری از کم فروشی پهنای باند اینترنت را راهکار مناسبی برای رفع این مشکل می داند که حداکثر تا پایان برنامه پنجم توسعه عملیاتی می شود.

رضا تقی پور یکی از اهداف اصلی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را رفع اتکا به پهنای باند اینترنت بین الملل عنوان می کند و به مهر می گوید: با اتکا به شبکه ملی چنانچه پهنای باند بین الملل به هردلیلی چون اختلالات بین المللی و وجود اشکالات در درگاههای ورودی کشور محدود شد، این محدودیت به کاربران داخلی اعمال نخواهد شد.

وی می افزاید: در اینکه امروز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با فراز و نشیبهایی روبرو است شکی نیست و یکی از بحث های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز همین موضوع است که در این رابطه باید نظارتهایی بر فعالیت ارائه کنندگان خدمات اینترنت صورت گیرد.

با این حال تقی پور پیش بینی کرد که در شبکه ملی اطلاعات و با هماهنگی های اولیه ای که انجام شده است، مشکلات امنیتی کاهش پیدا می کند و از آنجایی که در این شبکه مشکل امنیتی نخواهیم داشت و در بحث هزینه ها نیز با کاهش روبرو خواهیم شد، افزایش پهنای باند دسترسی اینترنت با سرعت حداقل 2 مگابیت در ثانیه برای کاربران فراهم می شود.

60 درصد افراد دنیا اینترنت پرسرعت دارند
به گزارش مهر، درحالی که 60 درصد افراد دنیا از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند، این نرخ در ایران برای کاربران اینترنت کمتر از سه درصد و آمادگی الکترونیکی ایران نیز در رتبه 70 دنیا عنوان شده است؛ با این حال به نظر می رسد مسئولان باید راهکاری برای حل سریعتر معضل اینترنت بیاندیشند تا بتوان حداقل همگام با کشورهای در حال توسعه در جهت توسعه اقتصاد همراه با فناوری اطلاعات گام برداشت.

2121

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 198154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 43
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    8 99
    ما به همین سرعت قانئیم، دیگه عادت کردیم، .........
  • مهدی IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    91 0
    این مساله که در حال حاضر چه میزان پهنای باند کشور است و چه میزان آن مصرف میشود مشکل اصلی نیست. متاسفانه با قانون های عجیب محدود کننده سرعت که در دنیا بی نظیر است ظرفیت استفاده از پهنای باند وجود ندارد. و بازهم متاسفانه مسئولان امور (مختلف) این حق را برای خود قائل هستند تا بدون در نظر گرفتن خواست و صلاح اکثریت تصمیم گیری کنند و قاعده و قانون وضع کنند و زحمت پاسخگویی هم به خود نمی دهند. مشکلات فنی نظیر کندی بیش از حد در استفاده از https که این روزها بسیار آزاردهنده شده است نه با تغییر شرکت های سرویس دهنده حل می شود و نه با افزایش پهنای باند کشور ، باید نگاه امنیتی به اینترنت حذف شود و دست اندرکاران به استانداردهای بین المللی احترام گذاشته و برای کاربران ایرانی شعور قائل شوند.
    • بدون نام IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۲
      5 1
      یعنی اون روز میرسه؟!!
  • بدون نام IR ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    132 1
    ما همین اینترنتی کم سرعت را می خواهیم و اینترنت ملی برای خود وزیر باشه نمی خواهیم مثل کره شمالی قطع ارتباط با دنیا باشیم
  • بدون نام IR ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    1 107
    همین هم از سرمون زیاده...
  • احسان IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    80 8
    خبر جان قرار نبود اينترنت ايران را مسخره كني . بهتر است هنگام مقايسه سرعت اينترنت ايران را با افغانستان يا بوركينوفاسو محك بزني
    • بدون نام IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
      73 1
      عزیز دل. بنده قبلا بررسی کردم. سرعت هر دوی انها از ما بالاتره.
  • بدون نام IR ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    96 0
    اقا جون 63 سال دارم داراي مدرك مهندسي ار بهترين دانشگاه كشور به سياست مياست و اين چرت و پرت ها هم علاقه ندارم .به من اينترنت 128 به بالا نميدن چون نه شركت دارم نه سبزي فروشي وجدانا يه نفر بده اين اقاي وزير يه ويندوز بريزه رو لپ تاپش اگه تونست. اونوقت بنده بايد براي خواندن همين خبر انلاين صد هزار بار سانسور كلي بايد منتظر لود كردن بشم.
  • حسام IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    50 0
    آه ه ه ه ه ه ه ه .... جانا سخن از زبان ما مي گويي!!!
  • بدون نام IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    108 1
    اینترنت ملی = کره ی شمالی
  • عمو نوروز IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    7 49
    بابا مسئولین محترم!! رو تو زحمت نندازین همینقدرم که تونستیم به نت وصل بشیم از سرمونم زیاده.... والاااا :))))))))))
  • بدون نام IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    11 1
    56???????
  • بدون نام DE ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    52 1
    اقا از حلزون هم گذشته
  • بنده خدا IR ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    42 4
    کی گفته سرعت اینترنت ایران کمه ، نخیر زیاد هم هست، چون ما بومیش کردیم و درنتیجه پیشرفته تر شده دنیا از ما عقب مونده حال تا بخواهند به تکنولوژیما برسند یک دهه طول میکشه در نتیجه عدم توانایی خارجی ها با سرعت نجومی ما باعث این اختلال شده است. برید کنار یک بیت داره با سرعت نجمی از دستگاهتان عبور میکند زمان رسیدن یک بیت به دستگاه شما از مقصد 5 سال و عبور از دستگاه شما 0.00001 ثانیه و رسیدن از دستگاه شما به مقصد 9 سال دیگر.
    • محمد IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
      26 10
      خودت فهميدي چي نوشتي؟
  • بدون نام IR ۲۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    62 2
    اسمش 576 هست باورکنید همون126 کیلو بیت هست.باور کنید که خیلی از همین مسئولین هستن که کلا اینترنت رو برای مردم حرام میدونه
  • بدون نام IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    62 1
    آخه من نمیدونم شبکه ملی اطلاعات واقعا به چه دردی میخوره؟ 100 مگابیتم سرعت داشته باشه وقتی محتوایی در این سطح درونش شکل نمگیره فایده ای نداره. ما اینترنت پر سرعت میخوایم نه اینترانت
  • HGHGHGHGHGHG IR ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    37 1
    قابل توجه وزرای محترمی که همیشه دم ازپیشرف میزنند!!!!
  • امیر IR ۲۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    51 1
    عمو خبر انلاین از این خبرها نزاری دیگه اخه اینترنت پرسرعت در ایران تهاجم فرهنگیه
  • بدون نام IR ۲۳:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    63 2
    به کی بگم من با اینترنت ای دی اس ال 2 پلاس 512 نمیتونم جی میل را باز کنم!!! سرعتش افتضاحه! میگن از مخابراته! خوب توی مجلس نماینده ها میشینن که چه کار کنن جز حمایت مردم در برابر دولت مهربان؟؟؟
    • علیرضا IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
      44 0
      اينها برای سرگرمی من و شماست وگرنه حداقل در مورد این مسائل آقایان کاملا هماهنگند و حساب شده عمل می کنن. آگر هم یه موقعی یکیشون میاد یه چیزی خلاف این میگه جنگ زرگریه
  • زوکربرگ US ۰۲:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    20 2
    سخن بحقی که همه ما میدانیم فعلا گوش شنوایی نخواهد یافت و ادعای مسئولین فقط توجیه عملکردشان و یا صرفا" پاسخی سطحی به سوالات اصحاب رسانه است . همه میدانیم تشکیلات مخابراتی جزو سازمانهای استراتژیک محسوب میشود و هرگونه فعالیت و ایجاد تغییر در ساز و کار آن از اختیار امثال آقای تقی پور خارج است. با اینحال اما شرایط بسمتی میرود که آبروی کشور و آینده مشاغل نوین اقتصادی در خطر است شاید جداسازی ترافیک داخل از خارج منطقی بنظر آید ولی باید توجه داشت که بیش از 80 در صد محتوا و میزبانی سایتهای ایرانی در خارج قرار دارد ( بخاطر قیمت سرعت و کیفیت ) پس باید گفت دوستان میخواهند با ایجاد سیستمی از مختل شدن کامل شبکه داخلی در مواقعی که فرمان قطعی ارتباط صادر میشود جلوگیری کنند .در این بین کمی سرعت بهتر میشود
  • بدون نام IR ۰۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    58 0
    یه روز یکی بود اسب اجاره میداد ! یکی دیگه رفت پیشش گفت من اسب میخوام !!! مالک که از این طرف خوشش نمی اومد گفت اسبای من رنگشون قرمزه!!! طرف گفت من به رنگش چیکار دارم! من فقط اسب میخوام! مالک گفت همین دلیل به خاطر اینکه به تو اسب ندم کافیه!!! حالا اینا هم نمیخوان سرعت اینترنت رو زیاد کنن! مردم ایران چه به این حرفا!!! مردم فهمشون بالا بره کی کنترلشون کنه!؟ تو مثال بالا با الان یه فرقی هست! اونم این که اینها مالک نیستند!!!
  • کاربر اینترنت حلزونی IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    23 2
    الان باید کف مرتب بزنیم؟!
  • بدون نام IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    22 0
    دست روی دلمان نگذارید....
  • بدون نام IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    42 0
    لطفا یه گزارش مقایسه ای هم از قیمت اینترنت پرسزعت در ایران و دیگر کشورها از جمله همسایه های خودمان تهیه بفرمایید
  • گرفتار IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    42 0
    این حلزونشم انگار نا نداره. میگی نه من این نظرو پارسال فرستادم الان رسیده خبر آنلاین!!!!!
  • دانیال IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    23 0
    به نظر میاد بگین کوآلا بهتره همین اینترنت مخابرات استان تهران گاهی اوقات 24 ساعت قطعه !!!
    • * IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
      16 0
      حالا اینکه خوبه. اصفهان یه دفعه سه روز قطعی اینترنت داشت.
  • مسعود IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    28 0
    در آرزوی اینترنت پر سرعت ... فکر کردن تا کی می تونن همه چیو محدود کنن آخرش که چی...
  • علی IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    32 0
    گيرم که سرعت اينترنت هم افزايش پيدا کرد، با اين مسدودسازی‌های سليقه‌ای که شبکه‌های اجتماعی، سايت‌های اشتراک چندرسانه‌ای، سرويس‌های وبلاگ‌نويسی خارجی و مواردی از اين دست را غيرقابل استفاده کرده، سرعت بالاتر به چه دردی می‌خورد؟
  • وحید IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    31 0
    سرعت اینترنت پیش کش اقایون... اما اوضاع بدتر از این حرفاست... تو این داغونی اوضاع اینترنت، وقتی هم به مشکلی برخورد کنی دیگه واویلا... مثلا همین مبین نت انتن هاشو توی شهر ما عوض کردن بدون اطلاع به مشتری بعد از چندین روز اختلال تازه ما فهمیدیم مشکل از کجاست.اما اونها بعد از هزاران بار تلفن و پیگیری نه تنها کارشناس نفرستادند بلکه خودم مجبور شدم برم مودم را اپدیت کنم،هزینه هم بدم، خودم هم بیام وصلش کنم. اونوقت موقع تمام شدن میزان حجم زنگ و اس ام اس و ایمیل میزنن که بیا پول بده. اوضاع ما داغون تر از این حرفاست و خدمات دهی داغون تر تر
  • اصغر IR ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    29 0
    gmail چرا باز نمیشه امروز!!!!!! بابا می خوام مقاله ارسال کنم وقتش تموم می شه
  • بدون نام IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    26 0
    كمي سرعت را به فيلتراسيون گسترده اضافه كنيد! من دور روز زحمت كشيدم كه ايميل ياهو باز كنم و آخر سر با استفاده از وي پي تونستم يك ايميلم رو باز كنم. اينها همه مانور آماده سازي مردم براي استفاده از اينترنت ملي است.
  • امید IR ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    24 0
    سلام ما اینترنت ملی نمی خواهم همین اینترنت برای ما خوبه اینترنت لاک پشتی بهتره
  • محمد IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    25 0
    هیچ کس دوست نداره اینترنت ملی بشه چقدر دوست داشتم اینترنت 100مگ داشتم با قیمت ارزان مگه در رویا ببینمش با این وضعیت
  • حسرت IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    18 0
    تازه واسه من کاربر این میزان تقسبم بر 8 میشه !!! خیال کردین حالا همین 128 یا 256 رو خالص بهتون می دن ؟! نه بابا ضریبش 1/4 یا 1/8 یعنی همون یه پورت رو به 4 یا 8 نفر دیگه هم می دن :) مثلا من خودم 1 مگ حجمی دارم با 7 نفر دیگه تقسیمش کردم بابتشم 18500 پول میدم :) که درواقع میشه 128 اگه بخوای تو 1 مگ کامل بخری بالای 100 تومن باید شارژ بشی !
  • بدون نام IR ۱۶:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    34 2
    اینترنت من 256است با دانلود نامحدود ولی برای دانلود حداکثر به 30 تا میرسه تازه دیشب ساعت یک ربع به یک بود سرعت اینترنت شد 500بایت بر ثانیه یعنی دایل اپ چند برابر این سرعته اصلا آیا آقایون فکرنکردن که اینکار حق الناس که به اسم 256به 30کیلو بایت بدن
    • بدون نام IR ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۲
      5 1
      دوست عزیز در کندی سرعت اینترنت شکی نیست خوب؟ ولی شما با سرعت 256 کیلو بیت پرسکند گرفتی نه کیلو بایت که یعنی باید این سرعتو به 8 تقسیم کنی تا به کیلو باید بشه که همون 32 می شه
  • علی IR ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۲
    6 0
    سلام اقا چرا یاهو و جی میل قطع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
    4 0
    احتياجي نيست اينترنت ايران رو با كره جنوبي مقايسه كنيد چون تفاوت از زمين تا اسمونه. با "افغانستان" مقايسه كنيد متوجه ميشيد كه متوسط سرعت افغانستان 1440 كيلو بيت هست
  • امیر IR ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    4 0
    خدایی هیچ علاقه ای به فیسبوک ندارم و کلا با این جور سایتا حال نمیکنم بیشتر هم تو سایتایه ایرانی میچرخم اینترنتمم 256 ه اما نمیدونم چرا با اون موقه هااااااااااا که دایال آپ بود هیچ فرقی نداره مگه من میخوام با اینترنت چکار کنم که درشو به روم بستن؟؟؟؟؟! :(
  • عقب مانده A1 ۱۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    0 0
    الان منهم به زحمت وارد این سایت شدم وقتی یه سایتو میزنم تا سایت باز بشه من کلی از مراحل بازی جی تی ای رو ردکردم !!!!!!!!! اینترنتم الان باور کنید سرعتش 5تا10 کیلو بایته برثانیه است