به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ «محمد صفریان» اظهار کرد: «معمولا تاثیر سموم باید تا 24 یا 48 ساعت پس از ورود سم، از بین برود اما در کشور ما این سموم باقی میماند.»
وی با اشاره به اینکه متاسفانه سموم در بافتهای حیوانی سریع وارد شده و به خوبی نیز جدا نمیشود، افزود: «بخشی از شعار هفته سلامت یعنی«ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» ناظر بر فرآیندهای طبخ غذا است.»
«ایسنا؛ منطقه خراسان» از قول وی نوشته است: «ادارات بازرگانی و صنعت و معدن همکاری خوبی ندارند زیرا برخی از سمومی که استفاده از آن در کشورهای اروپایی ممنوع شده در کشور ما هنوز استفاده میشود.»
یک متخصص تغذیه گفت: «خربزه مشهد غیرقابل مصرف است زیرا سموم تا عمق آن نفوذ میکند.»
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 412049
نظر شما