ایسنا نوشت: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان مسمومان الکلی به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان افزود: در حال حاضر تعداد مسموم شدگان به ۴۰ تن رسیده که پنج تن جان خود را از دست داده‌اند و حال پنج تن دیگر نیز وخیم است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۱ تن از این افراد دیالیز شدند و هفت تن دیگر نیز در نوبت دیالیز هستند.

مسمومیت با الکل

در همین حال، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: در پی مسمومیت و مرگ تعدادی از شهروندان بندرعباسی بر اثر مسمومیت مشروبات الکلی، پلیس هرمزگان از اولین لحظات وقوع این حادثه به پرونده ورود کرده و آن را مورد پیگیری جدی و فوری قرار داد.

سرهنگ محمد شریفی افزود: با تحقیقات گسترده پلیس امنیت عمومی استان ابتدا تعدادی از عوامل توزیع شناسایی شدند و پس از آن یکی از عوامل اصلی دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی بر پرونده تمرکز کامل داشته و به زودی پس ازتکمیل تحقیقات، جزئیات آن منتشر می شود.


17231

 

کد خبر 807898

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین