در ارتباط با اهمیت این روزهای غزه و شرایط غیر عادی رژیم صهیونیستی و وظایف نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نکات زیر می تواند مدنظر قرار گیرد.
۱.تلاش رسانه های غربی بر محور قراردادن انتخابات آمریکا در افکار عمومی و القای آن به عنوان اولین مسئله جهان استوار است.رژیم صهیونیستی نیز برای جبران ناکامی های خود سعی دارد در کنار ادامه جنایت و نسل کشی،مسئله غزه را به موضوع دوم جهان تبدیل کند.آمریکا هم به بهانه درگیر شدن با انتخابات ریاست جمهوری،خود را نسبت به موضوع فلسطین بی علاقه نشان می دهد و دست نتانیاهو را برای ادامه جنایت بازگذاشته است.در این شرایط کشورهای مسلمان بخصوص اعضای محور مقاومت و دستگاه های مختلف در جمهوری اسلامی ایران بخصوص نمایندگان ملت، باید برای خنثی سازی ترفند مشترک آمریکا و اسرائیل برای به حاشیه بردن موضوع غزه به صحنه بیایند.اجرای مفاد قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت که در جلسه علنی مورخ ۱۳۹۹/۲/۲۹ تصویب و به تأیید شورای محترم نگهبان رسید،می تواند در این زمینه،کارساز باشد.
۲. واقعیات صحنه نشان می دهد که اوضاع در اراضی اشغالی عادی نیست. ناکامی نتانیاهو و کابینه افراطی وی در نابودی حماس،دفع تهدید گروه های جهادی فلسطین و آزادی اسرا، غیر قابل انکار است. مراکز تحقیقاتی و تحلیلگران غربی و حتی کارشناسان صهیونیست از چند قطبی شدن فضای سیاسی در داخل اسرائیل نگران هستند، یهودیان مذهبی،دولت سکولار نتانیاهو را نماینده خود نمی دانند،ویرانی شهرک های یهودینشین،اعمال آپارتاید نسبت به عربتبارها،پرونده فساد مالی نتانیاهو،مشکلات معیشتی اهالی اراضی اشغالی، وجود تورم فزاینده و افزایش فساد اداری همه بر عادی نبودن اوضاع در اسرائیل دلالت دارد.تحلیلگران صهیونیست معتقدند اگرچه حماس،حزبالله،انصارالله،نیروهای مجاهد عراقی و ایران برای ما خطرساز هستند،اما بحرانهای داخلی و کاهش چشمگیر توان بازدارندگی،رژیم صهیونیستی را در معرض فروپاشی قرار داده است.از هفته گذشته که کابینه رژیم جعلی اسرائیل، طرح استقرار دو دولت در اراضی اشغالی را رد کرده،حامیان سنتی این رژیم از جمله تروئیکای اروپا از این تصمیم مکدر شده و بتدریج نارضایتی خود که ممکن است به مرحله عمل نیز برسد را نشان می دهند. ابقای عضویت اسرائیل در مجامع بین المللی با تردید مواجه شده و احتمال تعلیق عضویت رژیم را افزایش داده است. شرایط دشواررژیم صهیونیستی در عرصه جهانی، موضوع عادی سازی روابط با اعراب را منتفی کرده و فشار بر نتانیاهو را مضاعف ساخته است.مجلس شورای اسلامی می تواند برای اعمال بیشتر فشار بین المللی بر رژیم غاصب نقش ایفا نماید.
۳.در این میان انصارالله یمن به عنوان یک پدیده جدید در عرصه مقاومت،رژیم صهیونیستی را به شدت عذاب می دهد.حمله پهپادی انصارالله به قلب تل آویو غیر از نشان دادن ضعف بازدارندگی رژیم،جامعه اسرائیل را با نگرانی جدی و آسیب روانی مواجه کرده است.اهالی اراضی اشغالی که به رفاه و تن پروری عادت کرده بودند حدود 9 ماه است که حضور در پناه گاه های زیرزمینی را تجربه می کنند و نگران حمله نامحدود جبهه مقاومت و ویرانی شهرهایی مثل تل آویو و حیفا هستند.از سوی دیگر،دولت خودخوانده عدن که مورد حمایت سعودی است سعی در اعمال فشار اقتصادی بر انصارالله و ایجاد محدودیت برای پروازهای صنعا را دارد.در شرایطی که هنوز دولت چهاردهم مستقر نشده،نمایندگان مجلس می توانند باب مذاکره را با نمایندگان عربستان سعودی برای کاهش فشار دولت خودخوانده عدن بر انصارالله باز کرده و فضای جدیدی از تعاملات مجالس ایران و سعودی را رقم بزنند.
۴.نمایندگان ملت همچنین قادر هستند در ارتباط مستمر با مجالس کشورهای مسلمان و مستقل،بر ضرورت مقابله همه جانبه با رژیم صهیونیستی اصرار ورزند.آنها می توانند از نمایندگان مجالس کشورهایی که نفت و گاز برای رژیم صهیونیستی تامین و موتور جنگی این رژیم را روشن میکنند،بخواهند تا دولت های خود را به عدم معامله با اسرائیل مجاب کنند.امروز قزاقستان، آذربایجان و چند کشور آفریقایی به تامین انرژی برای رژیم اشغالگر ادامه می دهند و بنادر ترکیه از جمله بندر جیحان هنوز بر روی کشتی های اسرائیلی باز است.باید سازمان بین المجالس و بخصوص بین المجالس اسلامی موضوع عضویت شرکای اقتصادی اسرائیل را مورد تجدید نظر قرار دهند. موضوع مهم دیگر ضرورت ممانعت از حضور ورزشکاران رژیم صهیونیستی در المپیک پاریس است که نمایندگان مجالس جهان با پیشگامی مجلس شورای اسلامی می توانند در این زمینه نقش موثر ایفا نمایند.در مجموع،اختصاص یک جلسه از مجلس شورای اسلامی برای یافتن راهکارهایی برای فعالیت مضاعف خانه ملت در موضوع غزه و تامین نظر رهبر معظم انقلاب،می تواند در دستورکار این نهاد مردمی قرار گیرد.
نظر شما