'سم آکاکی' به خبرنگار ایرنا گفت: 'ناسا' و 'آژانس نقشه برداری و تصویربرداری ملی آمریکا' که زیر نظر وزارت دفاع فعالیت می کنند اکنون در حال تحقیق بر روی تصویربرداری برای مطالعات آب و هوایی هستند تا امکان استفاده نظامی از آنها را بررسی کنند.
وی افزود: کارشناسان آمریکایی در حال تحقیق برروی محیط زیست طبیعی و پدیده هایی نظیر سیل، توفان، زلزله، رانش زمین و پیش بینی های آب و هوا و تغییرات جوی در قالب پروژه هارپ هستند.
وی تاکید کرد:'من هیچ شکی ندارم که هارپ در سال های اخیر به گستردگی برای به وجود آوردن بلایای طبیعی همچون زلزله هاییتی و سیل پاکستان مورد استفاده قرار گرفته است.'
این کارشناس انگلیسی افزود: نکته قابل توجه این است که مکان هایی که با بلایای طبیعی مواجه شده اند از نظر منابع طبیعی بسیار غنی هستند و می توانند آمریکا را برای انجام هر اقدامی وسوسه کنند.
آکاکی با اشاره به برخی از مطالعات انجام شده درباره 'هارپ'، گفت: دکتر 'روسالی برتل' از دانشمندان مشهور اذعان کرده است که کارشناسان ارتش آمریکا در حال تحقیق بر روی سیستم های آب و هوایی به عنوان یک سلاح بالقوه هستند.
'دکتر برتل همچنین گفته است که روشهای ارتش آمریکا شامل ایجاد توفانهای شدید و سیلاب و خشک سالی های هدفمند است.'
آکاکی گفت: 'نیکلاس بگیچ' یکی دیگر از دانشمندانی است که سالها برای مقابله با 'هارپ' زحمت کشیده است زیرا او می داند که این سلاح عظیم می تواند اختلالات زیادی در طبیعت به وجود آورد.
وی افزود: بسیاری از کارشناسان سیاسی معتقدند هارپ یک سلاح جدید در دست ارتش آمریکاست تا با آن بتواند به سیطره خود بر دنیا ادامه دهد.
آکاکی گفت: شاید رضایت دادن آمریکا به نابودی برخی سلاح های هسته ای خود به این دلیل باشد که جایگزینی برای سلاح های هسته ای خود پیدا کرده است و آن احتمالا همان 'هارپ' است.
هارپ به ظاهر یک پروژه تحقیقاتی است که توسط آمریکا برای تحقیق درباره لایه یونوسفر (Ionosphere) که بالایی ترین لایه جو می باشد و همچنین مطالعه درباره معادن زیر زمینی با استفاده از امواج رادیویی تاسیس شده است.
برخی معتقدند زلزله 3/7 ریشتری هاییتی، موج سرمای سال گذشته در اروپا و حتی سیل اخیر در پاکستان ممکن است از پروژه هارپ آمریکا متاثر شده باشند.
آنان می گویند هارپ از طریق ارسال یک انرژی فوق العاده به لایه یونوسفر، مولکول های آن را به تپش انداخته و به بازتاب قدرتمند این انرژی وادار می سازد. این انرژی پس از کانالیزه شدن می تواند اختلالاتی مانند خشکسالی، بارش برف و باران، سرمای شدید، سونامی، توفان، زلزله و... در نقاط تعیین شده به وجود آورد.