به گزارش خبرآنلاین از تبریز، حسین نجاتی در جلسه دیدار صنعتگران آذربایجانشرقی با رئیس کمیسیون صنایع و معادن آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت صنایع استان در شرایط پس از تحریم اظهار کرد: واحدهای صنعتی از نظر استفاده از اعتبارات بانکی به منظور نوسازی و بازسازی شناسایی شدهاند.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۰۰ کارخانه صنعتی بحرانی در استان نیاز مبرم به وام دارند تا خط تولید خود را بازسازی کرده و ماشینآلات لازم را تهیه کنند، ماشینآلات این کارخانهها بلااستفاده رها شدهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی ادامه داد: البته این واحدها به غیر از واحدهایی هستند که با ظرفیت ۲۰ تا ۳۰ درصد کار میکنند و پرداخت اعتبارات بانکی برای واحدهای صنعتی نیاز است.
نجاتی با اشاره به وضعیت تولید خودرو در استان عنوان کرد: هسته کلیدی تولید خودرو در استان مورد توجه جدی قرار دارد و در همین زمینه مقرر شده تا آذربایجانشرقی به عنوان قطب تولید کشندهها و ماشینآلات سنگین مطرح شود و هیئتی از کشور آلمان در زمینه تولید خودروهای سنگین در استان همکاری خواهند داشت.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از معافیتهای گمرگی برای واحدهای صنعتی در حال بازسازی یادآور شد: نگاه حمایتی از واحدهای تولیدی نشانگر توسعه استان خواهد بود و نمیتوان جلوی ورود ماشینآلات جدید به استان را گرفت.
نجاتی در ادامه خواستار همراهی بیشتر بانکها در حمایت از واحدهای بحرانزده شد و افزود: بانکها باید از واحدهای تولیدی تعطیل شده حمایت کنند، در حال حاضر شرایط خاصی حاکم است که در این میان بانکها باید همراهی ویژهای داشته باشند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی گفت: وضعیت موجود کشور ایجاب میکند تا سیستمهای نظارتی نیز همراهی بیشتری با تولید که مولد اشتغال است، داشته باشند.
وی، تولید را موجب اشتغال پایدار در کشور و استان دانست و افزود: با حمایت بیشتر در زمینه تولید خواهیم توانست علاوه بر خروج از رکود به اشتغال نیز دست پیدا کنیم.
نجاتی، از برگزاری ۴۶ انتخابات در اتحادیههای صنفی استان خبر داد و گفت: این انتخابات در سال جاری برگزار میشود و اعضای هیئتمدیره جدید انتخاب خواهند شد که سازمان صنعت، معدن و تجارت در این زمینه نقش برگزارکننده را دارد.
وی در ادامه خواستار عدم دخالت برخی جریانها و نهادها در انتخابات صنفی شد و گفت: باید دید حمایتی لازم را داشته باشیم تا این تشکلها ضربه نبینند.