به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ادامه بلاتکلیفی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، وضعیت آن ها را نسبت به سال های قبل وخیم تر کرده است. عدم موفقیت دولت در واگذاری این دو باشگاه و بی نتیجه بودن مزایده چهارم، منجر به این شد که دو باشگاه به مدت دو ماه در اختیار دولت قرار گرفتند تا در نقل و انتقالات تیم خود را ببندند و پس از آن دوباره درباره واگذاری آن ها تصمیم گرفته شود.
طبق قانونی که مجلس تصویب کرده، دولت نمی تواند پولی به این دو باشگاه بدهد. طبق اساسنامه واگذاری، استقلال و پرسپولیس از تیر ماه گذشته در اختیار وزارت اقتصاد قرار گرفته اند و اگر قرار باشد دوباره به وزارت ورزش برگردانده شوند، باید نامه رسمی بدهند.
حالا بلاتکلیفی بزرگ این دو باشگاه این است که دولت نمی تواند پولی خرج این دو باشگاه کند و همان نمایندگان مجلس که تصویب کرده اند دولت حق ندارد به استقلال و پرسپولیس پول بدهد، مانع واگذاری هم شده اند که این تناقض، در نهایت به ضرر دو تیم بزرگ پایتخت می شود. کل بودجه وزارت ورزش 155 میلیارد تومان است و این وزارتخانه نمی تواند هزینه 60 میلیارد تومانی این دو تیم در سال را بپردازد چراکه باید بخش زیادی از بودجه خود را صرف کسب سهمیه های المپیک کند.
در چنین شرایطی سازمان خصوصی سازی هم متوجه شده که واگذاری استقلال و پرسپولیس متفاوت از واگذاری یک کارخانه یا شرکت بزرگ است. پوری حسینی در مصاحبه ای گفته که فکر نمی کردند ماجرای واگذاری استقلال و پرسپولیس این قدر رسانه ای شود. در چنین شرایطی اگر مجلس مصوبه ای ندهد و قانون منع دولت برای هزینه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را لغو نکند، شرایط این دو باشگاه بحرانی تر از همیشه خواهد شد و شاید واقعا دو تیم در آستانه تعطیل شدن قرار بگیرند چراکه در این دو ماه هیچ اسپانسری حاضر نیست برای استقلال و پرسپولیس هزینه کند تا آن ها بتوانند با بازیکنان میلیاردی مورد نظر خود قرارداد ببندند.
43 43
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
استقلال و پرسپولیس دوباره در اختیار دولت قرار گرفته اند، آن هم در شرایطی که دولت حق ندارد برای آن ها هزینه کند.
منبع: khabaronline