یکی از نمایندگان مجلس از تصویب نشدن فوریت کاهش حق ماموریت سفرهای خارجی مقامات انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، حسن کامران که یکشنبه شب با برنامه تلویزیونی پایش گفت و گو می کرد چهار روز پس از تصویب نشدن کاهش 50درصدی حق ماموریت سفرهای خارجی مسئولین و نمایندگان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی که همسرش نیز یکی دیگر از نمایندگان اصفهان است گفت: حاج خانم هم حتی هر وقت به خارج از کشور ماموریت می روند پولشان را پس می دهند.

وی گفت: خیلی از سفرها حساب کتاب ندارد، خیلی از اوقات دعوت نمی کنند.

نیره اخوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و همسر حسن کامران نماینده ای بود که پیشنهاد طرح دو فوریتی برای الحاق یک تبصره به ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری را ارائه داد. طرحی که ۶۴ نماینده آن را امضا کرده بودند و بنا بود براساس آن حق ماموریت سفرهای خارجی به ۵۰ درصد کاهش پیدا کند.

پس از خاتمه یافتن مصاحبه با نماینده اصفهان، مرتضی حیدری که اجرای برنامه پایش را بر عهده دارد با اشاره به دردسرهایی که برخی اوقات حق ماموریت سفرهای خارجی درست می کند گفت در یکی از این سفرهای خارجی به خاطر «نیم ساعت» و اینکه آیا حق ماموریت یک روز به این سی دقیقه تعلق می گیرد بحث های زیادی ایجاد شده بود.

حق ماموریت سفرخارجی نمایندگان مجلس در کمترین میزان تقریبا 100دلار است که با حقوق یک ماه کارگری برابری می کند.
ظاهرا مدیران ادارات نیز برای هر روز ماموریت طی سال‌های گذشته 65 دلار دریافت می‌کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه هفته گذشته طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری را مورد بررسی قرار دادند. در این طرح پیشنهاد شده بود حق فوق‌العاده ماموریت سفرهای خارجی برای مقامات و کارکنان به 50 درصد کاهش یابد.

بعد از اظهار نظر موافقان و مخالفان محمدرضا باهنر دو فوریت طرح مذکور را به رای مجلس گذاشت و نمایندگان با 84 رای موافق، 68 رای مخالف و 22 رای ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در مجلس با بررسی دو فوریتی این طرح مخالفت کردند.

بر همین اساس باهنر یک بار دیگر یک فوریت این طرح را نیز به رای مجلس گذاشت و این بار هم نمایندگان با 82 رای موافق و 62 رای مخالف و 19 رای ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در مجلس با یک فوریت طرح هم مخالفت کردند.

در صحن علنی مجلس، عوض حیدرپور نماینده شهرضا نیز در همین ارتباط گفت: کسانی‌که به ماموریت‌های خارجی می‌روند، حقوقشان را دریافت کرده و هزینه رفت و آمد هتلش نیز با سازمان مربوطه می‌باشد لذا دیگر لزومی ندارد که حق ماموریت دریافت کند. تصویب این طرح یک کار انقلابی در راستای صرفه‌جویی، کاهش هزینه‌ها و اطاعت از رهبری است.
از سوی دیگر مخالفان این طرح حفظ شان مسئولین در سفرهای خارجی را دلیل مخالفتش با کاهش حق ماموریت سفرهای خارجی عنوان کردند. منصور حقیقت‌پور نماینده اردبیل با بیان اینکه شأن نمایندگان جمهوری اسلامی در سایر کشورها باید حفظ شود، گفت: ما کشور فقیری نیستیم که بخواهیم اینگونه رفتار کنیم. مامورانی که از جمهوری اسلامی ایران عازم ماموریت می‌شوند باید شئوناتشان رعایت شود. وی افزود: به عنوان مثال خلبانی که به دیگر کشورها سفر می‌کند و در هتلی اقامت دارد که سایر خلبان‌ها نیز در آنجا هستند نباید در مضیقه قرار بگیرد. باید جلوی برخی از کارهای نادرست را در خارج از کشور بگیریم که دچار کج‌روی نشوند.
/2727

منبع: خبرآنلاین