در روزهایی که رقیب سنتی آنها پرسپولیس اوضاع مساعدی ندارد و هواداران این تیم تشنه یک پیروزی هستند؛استقلال با ستارگانش می درخشد و هوادارانش فخر است که می فروشند.امشب آزادی پر از هیاهو بود و پر از شادی.از ابتدا هم مشخص بود که استقلال با 50 هزار نفری که به ورزشگاه آمده بودند بازنده نیست.مقاومت بازیکنان فجر برای گل نخوردن از استقلال تنها 44 دقیقه دوام آورد.آنها که از ابتدای بازی با طراحی یک برنامه ریزی دفاعی کهکشانی ها را کنترل کرده بودند تا 44 دقیقه در کارشان موفق بودند.در این دقیقه بازیکنی دروازه آنها را باز کرد که سرمربی استقلال در روزهای قبل مدعی شده بود او توانایی هایش زیاد است اما برای بازی کردن در آزادی استرس دارد.
ولید علی بازیکن چپ پای کویتی که در اقدامی عجیب استوک های قرمز به پا کرده بود روی حرکت فرهاد مجیدی که شوتش رادروازه بان فجر مهار کرد دروازه زرد پوشان را باز کرد تا استقلال در همان نیمه نخست از حریف خود پیش بیفتد.
با شروع نیمه دوم اما استقلالی ها که حمایت 50 هزار نفری هوادارانشان را پشت سر داشتند بازی را تهاجمی تر از نیمه نخست آغاز کردند طوری که تنها 4 دقیقه از این نیمه گذشته بود که فرهاد مجیدی که این روزها از آمادگی بالایی برخوردار است با سماجت هر چه تمام تر و روی استباه مدافع فجر توپ را از او ربود تا دومین گل استقلال و سومین گل خودش در فصل جدید را به ثمر برساند.
استقلالی ها امشب فجر را شکست دادند تا 10 امتیازی شوند و در رده دوم جدول رده بندی قرار بگیرند.
با این پیروزی استقلال،پرسپولیسی ها به دلیل تفاصل گل بهتر نسبت به مقاومت یک رده در جدول رده بندی بالاتر آمدند.
251 41