ایسنا نوشت: رضا توکلی با اشاره به این که مردم دوست دارند در مجموعه‌های تلویزیونی مشکلات و دغدغه‌های فکری خودشان را ببینند، می‌گوید اگر برنامه‌سازان ما براساس دیدگاه و مشکلات مردم، سریال‌ها را به تصویر بکشند و راهکار ارائه دهند، اتفاقات خوبی می‌افتد.

رضا توکلی، بازیگر سینما و تلویزیون که به تازگی در سریال نوروزی شبکه پنج سیما به نام «دردسرهای شیرین» بازی کرد، درباره نقشش در این سریال گفت: «من در این سریال نقش حسام را بازی کردم؛ مردی متمول و پدری دلسوز و کارکشته که در فراز و نشیب نقش، گرفتار اتفاقاتی شد که دخترش باعث آن‌ها بود. این سریال از مشکلات و دغدغه‌های مردم و از معیشت گفت، موضوع آن دشواری‌های به دست آوردن حرفه و شغل مناسب بود که این روزها اغلب جوانان‌مان با آن درگیر هستند.» 

او سپس تاکید کرد: «اگر به این نگاه برسیم که برنامه‌سازان ما براساس دیدگاه و مشکلات مردم، سریال‌ها را به تصویر بکشند و راهکار ارائه دهند، فکر می‌کنم اتفاق خوبی بیفتد. مردم هم دوست دارند در مجموعه‌های تلویزیونی مشکلات و دغدغه‌های فکری خودشان را ببینند. سریال «دردسرهای شیرین» هم به دغدغه بیکاری و حمایت والدین از جوانان برای این که بتوانند وارد بازار کار شوند، پرداخت.‌ ما جوانان متخصصی داریم که دنبال کار می‌گردند. باید شرایطی ایجاد شود تا با حمایت دولت و بزرگترها، فضا برایشان فراهم شود.» 

توکلی درباره اهمیت انتخاب و چینش بازیگران در سریال‌ها گفت: ‌«کستینگ و انتخاب بازیگران در یک سریال، باید براساس جامعه‌شناسی و تجربه اتفاق بیفتد. ارزش بازیگر حرفه‌ای در چنین شرایطی مشخص می‌شود. نقش باید به بازیگر بنشیند. گاه روند تولید به گونه‌ای پیش می‌رود که بازیگر باری به هر جهت می‌شود و در هر نقشی بازی می‌کند؛ این فاجعه است. تا الان تلاش کردم برای خودم این اتفاق نیفتد، ولی خب به هرحال در این زمانه و با این اوضاع، چه می‌توان کرد؟!» 

این هنرمند درباره تاثیر کرونا بر ساخت سریال‌ها گفت: «کرونا بر روند تولید توسط سازندگان به شدت اثر گذاشته و ما در این مدت متاسفانه بسیاری از عزیزان‌مان را از دست دادیم که همیشه در یاد من خواهند ماند. الان هم در موقعیت درستی کار نمی‌کنیم. کرونا هنوز هست اما با رعایت پروتکل‌ها، تلاش می‌کنیم که بتوانیم سریال‌های مفرح و خوبی برای مردم‌ بسازیم.» 

توکلی در پایان با بیان این که یک فیلم نامه سینمایی با موضوع تربیتی نوشته است، درباره ساخت این فیلم و مشکلات تولید، توضیح داد: «اگر بتوانم سرمایه‌گذار جذب کنم، این فیلم را سال آینده می‌سازیم. من در بدترین شرایط هم فیلم ساخته‌ام. فیلم ساختن سخت است، ما آب‌دیده و سینه‌سوخته این حرفه‌ایم اما یک چیزهایی باید سرجایش قرار بگیرد تا آن قاب عکس زیبا شکل بگیرد. ما برای ترسیم یک قاب عکس زیبا، به خیلی چیزها نیاز داریم که باید کنار هم چیده شود. سرمایه‌گذاری  در سینما خیلی مهم است. دست‌اندرکاران سینما باید شرایطی را فراهم کنند تا صنعتگران و سرمایه‌گذاران ما بتوانند در هنر هفتم شریک شوند و فیلم‌سازی رونق پیدا کند. این اتفاق را باید خود بچه‌های سینما و مسوولان ارشاد رقم بزنند. اگر  سرمایه‌گذار ضرری متحمل شود، ارشاد باید پشت سینما بایستد.» 

۲۵۹۲۵۹

منبع: ایسنا