«تفنگ پدر بر بام های تهران» درباره چند جوان دانشجو است که به شکل دیگری در حال مبارزه با رژیم شاه هستند. یکی از این جوان ها که اهل روستایی از استان کهکیلویه و بویر احمد است پس از مدتی از این شیوه مبارزه خسته می شود و عازم محل سکونت خودشان می کند و تفنگی که پدرش برای شکار حیوانات استفاده می کرده را بر می دارد و با خود به تهران می آورد.روی پشت بام خانه ها می رود و به ماموران شلیک می کند.
حسن بهرامی درباره این کتاب به پایگاه خبری انتشارات سوره مهر گفت: این شخص به اسم حکیم بهرامی که قهرمان اصلی داستان است، بعد از پیروزی انقلاب راهی جبهه می شود و در آنجا جانباز می شود و در واقع با روایت اول شخص در دوران بعد از جنگ خاطراتش را روایت می کند.
بهرامی درباره اینکه سعی کرده تا این کتاب از لحاظ تکنیک و زبان، به شکل مدرنی نوشته شود،افزود:سعی کردم با زبان و تکنیک مدرنی در مایه انقلابی یک کار ارزشی انجام دهم. گفتنی است این کتاب در دومین دوره از جشنواره داستان انقلاب به مقام سوم رسیده بود. پیش از این سوره مهر کتابهای «اشک آخر»، «تالار پذیرایی پایتخت» و «شاه بی شین» را که از کتاب های برگزیده جشنواره داستان های انقلاب هستند، منتشر کرده است.
بر اساس این خبر قرار است علاوه بر کتاب «تفنگ پدر بر بام های تهران»، کتاب های «فصل کبوتر» از حسین فتاحی، «گلسنگ» از سید هاشم حسینی و «چقدر حرف می زند» از فریبا انیسی هم که برگزیده دومین جشنواره داستان انقلاب هستند تا قبل از برگزاری دوره سوم این جشنواره منتشر شوند.
191/60