به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسمآنلاین، به دلیل طعم ترش کرن بری به ندرت خام خورده می شوند. (در آمریکای شمالی!) و به صورت آب میوه با افزودنی های شیرین کننده مصرف می شوند.
مصارف دیگر آنها به صورت سس، میوه خشک و پودر است.
موادمغذی یک فنجان کرنبری خام معادل ۱۰۰ گرم شامل:
کالری :۴۶ / آب :۸۷% / پروتئین : ۰٫۴ گرم /کربوهیدرات : ۱۲٫۲ گرم / شکر: ۴ گرم /فیبر :۴٫۶ گرم / چربی : ۰٫۱ گرم
کرنبری ها که در ابتدا سفید و بعد از رسیده شدن قرمز می شوند، منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف به خصوص ویتامین C هستند.
از آنجایی که این میوه در آمریکا و کانادا پرورش داده می شوند در طول زمان برداشت صحنه های جالبی را می توان دید.
یکی از روشها این است که میوه ها بر روی سطح آب پهن کرده و صحنه ای مانند ساحل قرمز رنگ را بوجود می آورند و کرن بری ها را پس از جمع آوری به روش آبی در آب میوه گیری، مربا و منجمد کردن استفاده می کنند.
این تصاویر در نزدیکی های ونکوور-کانادا- ثبت شده اند.
۶۱۲۸۲