پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجی پیدا می کند و کارگاه های شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد.

عکسها: مهر
282/26

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن ص IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    56 11
    اخ جوووووون دهنم اب افتاد ای خدا کاشکی فردا عید فطر بود میشه؟؟؟ ساعت تازه 5 حالا کو تا 8:45
  • بی نام A1 ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    38 3
    روغنش سوخته و برای سلامتی مضر است
  • الصابرون A1 ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    15 12
    اینها نباید تبلیغ شود چون هم اصراف است هم ضرر به جان فلذا خوارکی هایی نشان دهید که مفید باشد
    • بی نام RO ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
      3 0
      اسراف
  • بی نام IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    33 4
    آب قند خالی
  • افسانه عاملی EU ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    4 15
    پس عکسش کو؟
  • امین IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    18 3
    فرق اون بامیه کمرنگا با تیره ها چیه؟کدوما بهترن؟
    • احسان A1 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
      5 0
      تیره ها با روغن موتور سوخته کامیون سرخ میشن اون روشنا انصافا خوبن، با روغن موتور کاسترول سرخ میشن