باشگاه خبرنگاران نوشت: چای پررنگ یا کهنه میتواند موجب کمخونیهای شدید شده و مشکلاتی برای دستگاه گوارش ایجاد کند که توصیه میشود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.
ایسنا نوشت: یک مطالعه اخیر رابطه بین مصرف قهوه و چای و کاهش سکته مغزی، زوال عقل پس از سکته را بررسی کرد و نتایج این پژوهش حاکی از این است که نوشیدن قهوه، چای یا هر دو با کاهش خطر زوال عقل و سکته مغزی مرتبط است.
ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، نوشت: نتایج یک مطالعه که به تازگی منتشر شده، نشان میدهد که نوشیدن قهوه یا چای ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی و زوال عقل را کاهش دهد.
بازرگانیاین روزها خرید وسایل نو یا تعویض لوازم خانگی تبدیل به کار بسیار سختی شده است زیرا قیمتها در ماههای اخیر آنچنان افزایش یافته که خرید هر قطعه از وسایل خانه به چندصدهزار تا چند میلیون تومان بودجه نیاز دارد.
بازرگانیتسنیم نوشت: رئیس کمیسیون تخصصی چای فدراسیون صنایع غذایی مدعی شد، کنیا می خواهد کارخانه چای در ایران راه اندازی و سالانه ۱۰۰ هزار تن چای وارد کند که موجب نابودی صنعت چای ایرانی می شود.
فیلمگزارش AFP از کوچکترین و قدیمیترین چایخانه تهران {حاج علی مبهوتیان در راسته بازار بزرگ بزارها که توسط حاج کاظم مدیریت میشود. خوش طعمترین چای را میتوانید اینجا میل کنید.} را در ویدئویی زیر تماشا کنید. منبع: توئیت پرس
نعناع یکی از گیاهان پرفایدهای است که هم از آن به عنوان رایحهدهنده استفاده میکنند و هم خاصیت دارویی آن را مدنظر قرار میدهند و در محصولات درمانی و زیبایی به کار میبرند. علاوه بر این، بسیاری از مردم نعناع را به عنوان یک چای طراوتبخش و بدون کافئین مصرف میکنند.
چای سیاه تقریباً ۴ هزار سال پیش در چین کشف شد و امروزه افراد زیادی در سراسر جهان این ماده را مصرف میکنند. این نوع چای دارای آنتیاکسیدانها و مواد مغذی است که قادرند سموم را از بدن دفع کنند و حافظ سلامت بدن باشند. کافئین موجود در چای سیاه کمتر از قهوه است.
فیلمچین سرزمین چای است و از شمال تا جنوب آن شهرها و استانهای مختلفی را پیدا میکنید که به داشتن چای مخصوص خود مشهور هستند. از چای سبز، سرخ (سیاه) و سفید گرفته تا چای های فرآوری شده اُلونگ و پوآر و ترکیب «مو لی هوا چا » یا چای یاسمن یکی از خوش عطرترین چایهای چین است که یک نمونه مشهور آن به نام «نان شیان» در شهر فوجوئو، مرکز استان فوجیان در جنوب شرقی چین تولید و فرآوری میشود. برای آشنایی با این چای و «وونگ چیو هانگ» یکی از میراثداران جوان چای نان شیان با ما همراه باشید!
هر روز عدهی زیادی برای رفع خوابآلودگی صبح، سرحال بودن در شیفت شب یا از بین بردن بیحوصلگی دم غروب به مصرف کافئین پناه میبرند. کافئین یک محرک طبیعی است که مصرف آن در بین همهی مردم رواج دارد. این ماده خوابآلودگی و استرس را از بین میبرد و مزایایی در حوزهی سلامتی دارد. اما هنوز این سؤال پرسیده میشود که «آیا واقعا مصرف این حجم از کافئین خوب است یا بد؟»
فارس به نقل از هندوستانتایمز، نوشت: محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند، مصرف طولانی مدت و سنگین قهوه میتواند تعداد لیپیدها را در خون افزایش دهد و درنهایت خطر بیماری قلبی عروقی را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
عکسهمزمان با اواخر مهرماه، برداشت مرحله پایانی چای پاییزه در مزارع شهرستان شفت و فومن آغاز میشود و تا اوایل آبان به پایان میرسد. باغداران هر کدام باتوجه به شرایط خود به روش های مکانیزه و سنتی برگ های چای را از سر بوته ها میچینند و با نظارت کارشناسان اداره چای بعد از درجه بندی کیفی چای محصول جمع آوری شده را به کارخانه برای فرآوری تحویل میدهند. منبع: ایسنا
بازرگانیایسنا نوشت: وضعیت تغییر قیمت چای خارجی حاکی از آن است که روند افزایش قیمت آن در ماه گذشته ادامه داشته و بالغ بر ۲۴ درصد گران شده است، این در حالی است که وضعیت تجاری چای نشان دهنده افزایش صادرات و کاهش واردات در پنج ماه اول امسال است.
خراسان نوشت: چای و قهوه دو نوشیدنی محبوب جهان هستند و هردوی آنها به دلیل دارا بودن کافئین و آنتی اکسیدان از نوشیدنیهای فرح بخش و انرژیزا به شمار میآیند.
بازرگانیدبیر ستاد تنظیم بازار گفت: با تصمیم شورای هماهنگی تشدید کنترل و بازرسی؛ چای موجود در گمرکات کشور به شیوه اعتباری ۳ ماهه و با ارز اشخاص ترخیص میشود.
حوادثفارس نوشت: معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران از دستگیری دو کلاهبردار خبر داد که چای غیر قابل مصرف را با بسته بندی های برندهای معروف چای به بازار عرضه میکردند.
کشاورزیتسنیم نوشت: رئیس سازمان چای کشور ضرورت حمایت از تولیدکننده داخلی را مورد تأکید قرار داد و گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار بابت واردات چای از کشور خارج میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: تفالههای چای معمولا مورد استفاده قرار نمیگیرد، اما دارای فواید بسیار زیادی است، یکی از مهمترین مزایای استفاده از تفاله چای هم برای گیاهان و باغبانی میباشد.
کشاورزیایسنا نوشت: رییس سازمان چای علاوه بر تشریح میزان صادرات چای، واردات، استانهای تولید کننده چای و میزان تولید آن اعلام کرد که چای به دلیل اینکه در مرحله فرآوری حرارت می بیند و پس از آن نیز دم می کشد، فاقد ویروس کرونا است.