سخنگوی قوه‌قضاییه در ادامه نشست خیری خود گفت: پرونده دیگری در این هفته قرار مجرمیت صادر شد و پرونده به دادگاه ارسال می شود و به زودی دادگاه تشکیل خواهد شد، پرونده آقای وحید مظلومین فرزند حبیب‌الله است که به عنوان متهم اصلی مطرح است.

به گزارش خبرآنلاین، محسنی اژه‌ای در ادامه، گزارشی از برخورد قوه قضاییه با متخلفان اقتصادی داد و گفت: پرونده 311 نفر از محکومان به اعدام، حبس ابد و حبسهای از 15 تا 5 سال و کمتر به دلیل مفاسد اقتصادی بررسی شد.

سخنگوی دستگاه قضا گزارشی از عملکرد این دستگاه در مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد و گفت: در خصوص مفاسد مالی، 6 نفر محکوم به اعدام به عنوان مفسد فی الارض شده بودند که دیوان عالی کشور رای 2 نفر از آنها را نقض کرد و دادگاه تجدیدنظر، حکمشان 20 سال زندان شد. 4 نفر هنوز حکم اعدام دارند. یک نفر حکمش اجرا شد و حکم یک نفر دیگر در مسیر اجراست و 2 نفر دیگر هم درخواست اعاده دادرسی داشتند که در حال بررسی است.

همچنین به دلیل مفاسد مالی، یک نفر به 25 سال حبس محکوم شده، 3 نفر به حبس ابد و 14 نفر به 20 سال حبس محکوم شدند. برای حبس های 5 تا 10 سال هم 95 نفر محکوم شدند. برای حبس 10 تا 15 سال، 36 نفر و کسانی که از یک تا 5 سال محکوم شدند، 124 نفر هستند. محکومیت زیر یکسال هم 34 نفر داشتیم. 54 نفر هم کارمند دولتی بودند که به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم شدند. 93 نفر به انفصال موقت از مشاغل دولتی محکوم شدند. 9 نفر تبعید 1سال تا 7 سال داشتند. حدود 70 نفر به شلاق محکوم شدند.

اعلام اسامی مفسدان اقتصادی

در ادامه سخنگوی دستگاه قضایی در ادامه سخنانش به برخورد با قضات مفسد اشاره کرد و گفت: طبق قانون، اسامی و تصاویر قضاتی که حکمشان قطعی شده، اعلام می شود. رئیس شعبه 105 دادگاه کیفری 2 اصفهان به نام آقای محمود سعادت فرزند حسینعلی به اتهام فساد اخلاقی، محاکمه شد و به سلب صلاحیت قضایی و انفصال دائم از شغل قضایی محکوم و در 22 مرداد 97 رای او قطعی شد. فرد دیگری به نام آقای مجید شکاری فرزند خسرو، رئیس شعبه 1024 دادگاه کیفری 2 تهران به اتهام اخذ رشوه و فساد مالی در دادگاه عالی محکومیت یافت و حکم سلب صلاحیت قضایی و بازخریدی محکومیت قطعی یافت. 

او به قضات توصیه کرد به وسوسه های شیطان و اشخاص شیطان صفتان توجه نکنند.

اتهام مفسد فی الارض برای مفسدان اقتصادی

او با ذکر یادی از پرونده فساد مالی 3000 میلیاردی تومانی گفت: زمانی که مه آفرید خسروی بازداشت شد، بیش از 2800 میلیارد تومان بدهی او بود. کل مالی که او برده بود برگشت داده شد و 625 میلیارد تومان هم جزای نقدی از او دریافت شد. در این پرونده 101 مورد حکم قطعی صادر شد و بیش از 4 هزار میلیارد تومان وصول شده است و 3.5 میلیون دلار و یورو هم محکومیت ارزی بود که به ریال امروز، عدد قابل توجهی می شود. این که مردم فکر کنند 3000 میلیارد بردند و خوردند و خبری نبود، اینطور نیست. محکومان اعدام، زندان، جریمه و اموالشان وصول شد.

اژه ای درباره پرونده های ارزی اخیر گفت: پرونده دیگری در این هفته قرار مجرمیت صادر شد و پرونده به دادگاه ارسال می شود و به زودی دادگاه تشکیل خواهد شد، پرونده آقای وحید مظلومین فرزند حبیب الله است که به عنوان متهم اصلی مطرح است. در این پرونده 18 نفر متهمند. برای برخی از آنها که سرشبکه و سرشاخه بودند در این قرار مجرمیت به عنوان افساد فی الارض تقاضای مجازات شده است. مظلومین در سال 91 هم به خاطر مسایل ارزی بازداشت شد و برای او باز هم اتهام مفسد فی الارض در نظر گرفته شد که آن زمان معاونت حقوقی بانک مرکزی و حراست آن مجموعه گفت اینها با هماهنگی ما کار کرده اند. این فرد به کارش ادامه داده و نیروی انتظامی هم مطرح کرد در طول این مدت 2 تن سکه خرید و فروش کرده است.

او در ادامه گفت: نفر بعدی آقای محمد اسماعیل قاسمی معروف به محمد سالم فرزند غلامعلی است که آن موقع هم دستگیر شده بود که بانک مرکزی از او حمایت کرد و آزاد شد. همچنین محمدرضا مظلومین در این پرونده دستگیر شد. آقای سالار آقاخان هم دستگیر شده بود که قبلا درباره آنها بیان شد اقدامات اینها با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت اطلاعات بوده که امسال این مسئله از آنها پذیرفته نشد و حتی دیدید برخی مدیران بانک مرکزی هم بازداشت شدند.

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 799838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =