دست‌های خالی مبارزان بی‌نام و نشان/ تصاویر

محمد سالم خبرنگار عرب زبان رویترز به میان مبارزان فلسطینی رفته است و نظرات آنها را در این گزارش همراه با تصاویر منعکس کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وب سایت خبرگزاری انگلیسی رویترز، وضعیت مبارزان فلسطینی را از لنز خود گزارش کرده است و می گوید آنها جوانانی هستند که وابسته به هیچ حزب خاصی در فلسطین نیستند و تها به میل خود و حس وطن خواهی به مبارزه با رژیم اشغالگر رفته اند، آنها جوانانی هستند که بی نام و نشان با دشمن غاصب می جنگند.

گزارشگر این سایت در انتشار این تصاویر می نویسد:«جوانان فلسطینی خشمگین از تصمیم ترامپ درباره اورشلیم(بیت المقدس) با ارتش اسرائیل در ستیز هستند و به هر نحوی با آنها مقابله می کنند.»

در ادامه می گوید: «با اینکه حماس، فتح و گروه های دیگر در تلاش برای رفع این مساله هستند اما جوانان فلسطینی هر روز با این سنگ ها به مقابله با آنها می روند. بعضی از آنها رنگ های جناح های مختلف را به تن دارند،اما برخی هیچ وابستگی جناحی ندارند و تنها به دنبال حق سرزمینی خود هستند.»

یک جوان 28 ساله به خبرنگار رویترز درباره اختلاف فتح و حماس می گوید: «من علیه هیچ جناحی نیستم، اما ما هوشیار هستیم و یقین داریم که تقسیم سرزمین ما، همه ما را تضعیف خواهد کرد.»

در ادامه این گزارش آمده است: «دو گروه حماس و فتح، در سال های مذاکرات بدون در نظرگرفتن یک توافق جامع و پایدار شکست خورده اند، حماس در سال 2007 کنترل نوار غزه را از جنبش فتح گرفت. نوارغزه از همان سال زیر حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت. اما همانطور که تصاویر روزانه از مرز حائل بین صهیونیست ها و فلسطینیان نشان می دهد ، جوانان به طور فزاینده ای مستعد مبارزه با تصمیم آمریکا هستند.

مبارزات آنها بسیار جدی تر از چهار سال مذاکرات صلح است که در چارچوبی از آشفتگی راه به جایی نبرد و همچنان بی نتیجه مانده است.

این جوانان اعتراض خود را نسبت به رهبرانشان در شبکه های اجتماعی و پرتاب سنگ به نیروهای اسرائیلی نشان می دهند، گویا آنها از رهبران خود نا امید هستند و خود به تنهایی کمر به مبارزه برای باز پس گیری سرزمینشان بسته اند.»

یک جوان مبارز  23 ساله به نام احمد، که در حال سنگ پرتاب کردن است، به خبرنگار رویترز می گوید:«ما گرسنه هستیم، در خانه برق نداریم و پدران و خانواده ما هیچ شغلی ندارند، این چیزی جز یک انفجار نیست، من علیه اسرائیل می جنگم چرا که مسبب این وضعیت آنها هستند که سرزمین ما را اشغال کرده اند، آنها هستند که میان احزاب سیاسی تفرقه انداخته اند تا ما از طریق مذاکرات به نتیجه صلح آمیز نرسیم.»

در ادامه این گزارش آمده است که عمده مشکلات مردم در کرنه باختری بیکاری نبود آب و برق و دیگر مایحتاج زندگی است. این منطقه از لحاظ بافت جمعیتی، افراد بالای 15 تا 29 سال، یک سوم جمعیت کرانه باختری که از سوی صهیونیست ها اشغال شده است را تشکیل می دهند.

یک نظر سنجی در ماه دسامبر که از سوی مرکز تحقیقات فلسطین صورت گرفت، نشان داد که سه چهارم دانشجویان کرانه باختری یعنی حدود 69 درصد از میانگین سنی 18 تا 22 خواستار استعفای محمود عباس هستند.

خبرنگار رویترز می گوید که برای تهیه گزارش از شش منبع مهم در جریان اعتراضات علیه اقدام ترامپ مصاحبه کرده است، اما هیچکس حاضر نشد بگوید که چه کسی جایگزین عباس می شود؟

در نهایت این گزارش به این مساله پرداخته است که جوانان مبارز در فلسطین راه درست را در پیش گرفته اند، و آنها با نا امیدی از مذاکرات و روند سیاسی، با سنگ ها به مصاف اشغالگران رفته اند.

ترجمه: زهره نوروزپور/رویترز

52310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 750626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
    1 1
    خوب چرا از این درآمد توپ و اوضاع اقتصادی عالی ایرانیان کم نمی‌کنن تا برای این بندگان خدا فیش حقوقی صادر بشه و با دست پر به جای دست خالی بجنگن؟
  • بی نام A1 ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
    6 3
    همشون داعشی و وهابی تشریف دارن بخود سنگشونو به کلتون نزنید