ایلنا نوشت: این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اگر مشارکت از ‌۴۵ درصد بالا برود رقبای رییس جمهور شانسی ندارند. اگر مردم در انتخابات مشارکت بالایی داشته باشند تردید نداریم که روحانی رای بالایی خواهد آورد.

سیدمحمود میرلوحی در نشست هم اندیشی اعضای حزب اتحاد ملت در منطقه شرق تهران به فضای انتخاباتی جامعه اشاره کرد و گفت: فراموش نمی‌کنیم سال ۸۴ جریان اصلاحات در کشور ۶۰ درصد آرا را داشت ولی به خاطر تفرقی که اتفاق افتاد، رقیب به صحنه آمد و چه پیامدی برای کشور به بار آورد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه هنوز بعد از یازده و نیم سال آثار آن وضعیت بر دوش کشور سنگینی می‌کند، اظهار کرد: در شرایطی که کشور روی ریل توسعه بود، چشم انداز بیست ساله کشور ترسیم و برنامه سوم عملیاتی شده و برنامه چهارم در آستانه تصویب بود، عقبگرد سنگینی در توسعه کشور رخ داد و ما آثار این عقبگرد و دور زدن در اقتصاد و فرهنگ و مناسبات بین‌المللی و همه عرصه‌ها را دیدیم و شنیدیم.

استاندار سمنان در دولت اصلاحات ادامه داد: تا زمانی که احمدی نژاد در سال ۸۴ به ریاست جمهوری منصوب نشده بود گفته می شود ما حدود ۶۵۰ میلیارد دلار از زمان قاجار و پهلوی‌ها و انقلاب اسلامی دخیره داشتیم. اما در دوره دولت قبل که قیمت نفت رشد داشت، کشور ۱۵۰ میلیارد دلار در هر سال درآمد داشت. آقای خاتمی ‌۳۴ میلیارد دلار برای احمدی نژاد میراث گذاشته بود و ۷۰۰ میلیارد دلار هم خود احمدی نژاد درآمد نفتی داشت. آقای خاتمی ۱۸ میلیارد دلار در عسلویه سرمایه گذاری کرد و محصول صادراتی جدیدی در کشور در حوزه پتروشیمی مطرح شد. درآمد این هم به درآمدهای کشور اضافه شد. در نهایت احمدی‌نژاد زمانی که ریاست جمهوری‌اش را ترک کرد با همه این درآمدها ۱۲۰۰ میلیارد دلار بدهی به بار آورده بود.

او ادامه داد: نتیجه عملکرد دولت قبل ۴۶ درصد تورم شد. در زمان آقای خاتمی تورم تک رقمی شده بود. رشد تولید ناخالص داخلی در زمان دولت اصلاحات به ۷ درصد رسیده بود و احمدی نژاد آن را به منفی ۶.۸ درصد رساند. رکود را به جایی رساند که ۶۰ درصد واحدهای صنعتی بسته شدند. کشتی‌های ما بر اساس نامه بنادر کشتیرانی با پرچم کشورهای دیگر در بندر پهلو می‌گرفتند.

عضو حزب اتحاد ملت گفت:‌ کسانی که بحث از اقتدار می‌کنند و می‌گویند کلید دولت تدبیر و امید کارساز نبوده یا بی‌اطلاع‌ هستند یا اینکه نمی‌خواهند دستاوردها را بیان کنند. یادمان هست در دانشگاه چه بر سر اساتید آوردند. حالا که قطعنامه‌ها لغو شده می‌گویند چرا همه تحریم‌ها لغو نشده است. سفارت‌خانه‌های ما با کیف پول جابه‌جا می‌کردند حالا مبادله ارز و بحث‌های مالی راه افتاده می‌گویند چه کسی گفتی لغو شده. انگار جلوی آینه نشسته‌اند و خودشان را روایت می‌کنند و فکر می‌کنند این دولت هم می‌خواهد مردم را فریب دهد.

میرلوحی گفت: تا زمان دارید هر نفر یازده نفر را قانع کند تا از تکرار وضعیت دولت قبل جلوگیری شود. برای اینکه دوران فریب مردم برنگردد باید همه پای صندوق‌های رای بیایند.

او بر لزوم دعوت مردم برای مشارکت در انتخابات تاکید کرد و گفت: اگر مشارکت از ‌۴۵ درصد بالا برود آنها شانسی ندارند. اگر مردم در انتخابات مشارکت بالایی داشته باشند تردید نداریم که روحانی رای بالایی خواهد آورد. مردم تورم ۱۰ درصدی خاتمی را با دوره تورم ۴۵ درصدی آنها مقایسه می‌کنند. ما قبول داریم هنوز عواید سر سفره نیامده ما چنین ادعایی نداریم. آنها که می‌گفتند نفت را سر سفره مردم می‌آوریم سفره آنها را آتش زدند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه ما هم معتقدیم حضور مردم در صحنه مانع از وقوع جنگ شده است، ادامه داد: ما می‌گوییم صندوق‌های رای و مردم این مشکلات را رفع کرده‌اند الان هم مردم باید بیایند وگرنه ما به همان جا و بدتر از آنجا بر می‌گردیم. اینها همان‌هایی هستند که اشتباهات احمدی‌نژاد را ماله می‌کشیدند. ایشان از زمان استانداری اردبیل همین رویه را داشت. در شهرداری تهران همین رویه را داشت ولی چرا رسیدگی نکردند؟

او تصریح کرد: کسانی که برای حقوق نجومی آنقدر سر و صدا می‌کنند چرا برای تخلفات شهرداری هیچ کاری نکردند؟ پول‌های نفت الان کجاست؟ کجایند این بخش‌های نظارتی که زمان خاتمی مو را از ماست بیرون می‌کشیدند؟ الان مدعی مبارزه با فساد شدند. مگر مسئول مبارزه با فساد و قاچاق غیر از این افراد بوده‌اند؟ کارنامه شان چیست؟

رقبای روحانی جرات ندارند بگویند آزادی را بیشتر از او ایجاد می‌کنند/ به شهرداری شیشه‌ای و شفاف نیازمندیم

همچنین مصطفی تاج‌زاده در گردهمایی اصلاح‌طلبان در مرکز همایش‌های رایزن عنوان کرد: مطلوب همه جوامع تامین امنیت است اما در مورد معنایی امنیت اختلاف نظر زیاد است. مخالف و موافق روحانی متفق هستند که امنیت مرزها و دور کردن سایه شوم جنگ بر آسمان کشور در این دولت اتفاق افتاد.

او افزود: امروز مملکت ما در منطقه امن‌ترین کشور است و جا دارد دوباره به این دولت اعتماد کنیم. موضوع دیگر که در دولت اتفاق افتاد ثبات اقتصادی است. مدام در دولت گذشته به دنبال این بودند که ارزش پول خود را حفظ کنند و این ثبات امروز امنیت دیگری است که باید قدر آن را دانست.

تاج‌زاده تاکید کرد: امنیت دیگر این است که اگر کسی سلامتی‌اش به خطر افتاد بتواند از پس هزینه برآید و این طرح سلامت این امنیت را هم ایجاد کرد . ایجاد چنین امنیتی باید تشویق شود و تداوم یابد. این دولت مفتخر است در عین حال که امنیت اجتماعی را برقرار کرده است آزادی را هم به ارمغان آورده است و یک نفر از رقبا جرات ندارد بگوید آزادی را بیشتر از شما ایجاد می‌کنم.

او با بیان اینکه توسعه مطالبه همه جوامع است، گفت: ما نیازمند توسعه همه‌جانبه از جمله توسعه پایدار و محیط‌زیستی هستیم و همچنان که توسعه سخت‌افزاری داریم نیازمند توسعه نرم‌افزاری هم هستیم. از طرفی نباید به نام توسعه از وضعیت محرومان هم غفلت شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب یادآور شد: می‌توانیم وضعیت تمام کالاها را بررسی کنیم که در این ۴ سال با چهارساله گذشته چقدر فرق کرده است. اگر امنیت مطالبه اول است توسعه مطالبه دوم است اما در کنار این بهره‌مندی باید بتوانیم از آزادی اجتماعی و شهروندی نیز برخوردار باشیم و اگرمهار تورم را داشتیم ایجاد اشتغال هم داشته باشیم. انتخابات تنها جایی است که افکار عمومی به نیروی قدرت تبدیل می‌شود. در جامعه ما همه راه‌ها برای تبدیل شدن به نیرو بسته است و ابزار این کار انتخابات است.

او با تاکید بر اینکه مشارکت مردم تفسیرناپذیر است، گفت: وحدت در کثرت است یکی از دلایل اینکه جامعه اصلاح‌پذیر است همین است از اوایل انقلاب میزان رای ملت بوده است همین مساله است تداوم قدرت رای مردم را میسر کرده است.

تاج‌زاده با بیان اینکه انتخابات خون جدیدی در رگ جامعه تزریق می‌کند، گفت: حتی برای آنها که نمی‌خواهند رای دهند این مساله یک موضوع ملی است. روحانی اصرار دارد بگوید برای ۴ سال انتخاب نمی‌کنید برای ده‌ها سال تصمیم می‌گیرید.

او با اشاره به انتخابات شوراها یادآور شد: هر قدر تاثیر انتخاب رییس‌جمهور در امنیت و قدرت بالا مهم است شوراها نیز برای تامین دموکراسی اهمیت دارد. اصلاح‌طلبان در این دوره با شرایطی مواجه هستند که نامزدهای زیادی در صحنه دارند و خوشبختیم که اینقدر افراد در دارای صلاحیت زیاد هستند و طبیعی است که با انتخاب ۲۱ نفر به هیچ وجه نمی‌توان همه را راضی کرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: خود من وقتی از دور که به لیست نگاه کردم برخی را پسندیدم و برخی را که بیرون از لیست بودند ترجیح دادم اما در مورد اینکه اگر من لیست را می‌بستم می‌توانستم جواب‌گوی همه ملت باشم طبیعتا پاسخ منفی است. ما اصرار داشتیم که عناصر پاکدست در لیست باشند و آقازاده بازی راه نیافتد که تا حدود زیادی این موارد رعایت شده است. علت این همه اختلاف به معنی آزادی است که اکنون داریم.

تاج‌زاده خاطرنشان کرد: در انتخابات گذشته در یکی از آزادترین انتخابات‌ها در غفلت شکست خوردیم که از یک طرف غفلت نیروهایی سیاسی بود چون لیست‌های متعدد ارائه شده بود و از طرفی غفلت مردم این بود که آزادترین انتخابات را جدی نگرفتند و انتخابات سردترین نوع آن شد و معدل مشارکت در سطح ملی ملی بالا بود اما در شهرهای بزرگ ۱۳تا ۱۲ درصد شرکت کرده بودند و نفر اول شورای شهر ۲۰۰ هزار رای داشت نتیجه‌اش هم این شد که شورا در اختیار امثال چمران و دوستانش قرار گرفت که احمدی‌نژاد هم حاصل همان شورا است.

او تاکید کرد: ما یک جناح و مجموعه هستیم و حفظ مجموعه و انسجام آن مهم‌تر از حقوق فردی است و پرچم‌دار ما آقای خاتمی است. ما باید در این انتخابات یکدست شرکت کنیم اگر می‌خواهیم برنده باشیم. البته اگر دقت بیشتری می‌کردیم لیست بهتری می‌توانستیم ببندیم. به شهرداری شیشه‌ای و شفاف نیازمندیم.

 

دولت روحانی فراتر از انتظارات عمل کرد

ایسنا نوشت:

همچنین آذر منصوری در گردهمایی «هم اندیشی زنان در انتخابات» که در ستاد روحانی در سنندج برگزارشد، اظهار کرد: انتخابات مهم است چون تنها جایی است که به طور مستقیم می‌توانیم در تعیین سرنوشت خود دخالت کنیم.

وی افزود: اگر در انتخابات درست رای بدهیم می‌توانیم فردی را برگزینیم که مدافع حقوق ملت باشد اما اگر رای ندهیم نمی‌توانیم از حقوق شهروندی خود دفاع کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ایران عنوان کرد: انتخاب نادرست موجب روی کار آمدن دولتی ماجراجو، ناکارآمد و پرتنش می‌شود که کشور را منزوی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه دولت روحانی به شفافیت، اطلاع رسانی و گردش آزاد اطلاعات اعتقاد دارد، تصریح کرد: رقیب آقای روحانی هیچکدام از کاندیداهای دیگر نیستند زیرا آنها کارنامه و رویکردهایشان در گذشته مشخص است.

منصوری گفت: در زمانی که روحانی دولت را در دست گرفت شاهد تورم زیاد، تراز تجاری پایین و رشد اقتصاد منفی دولت گذشته بودیم و تحریم‌ها و قطعنامه‌های شورای امنیت در سطح بین الملل به ضرر ما در جریان بود.

وی ادامه داد: اما دولت روحانی شرایط را بهبود بخشید و فراتر از انتظارات عمل کرد.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ایران بیان کرد: اگر این دولت هیچ کاری هم در زمینه داخلی نکرده باشد همین که سایه تهدید را از سر مردم برداشت بزرگترین خدمت را به مردم کرده است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه در دولت یازدهم تورم کاهش یافت، تراز تجاری ایران مثبت شد، تحریم‌ها و قطعنامه‌های شورای امنیت لغو و میزان صادرات از واردات در کشور پیشی گرفت که بزرگترین توفیق دولت روحانی بود.

منصوری همچنین کاهش فقر، اجرای طرح تحول سلامت و کاهش هزینه درمانی مردم از ٣٠ درصد به ٣ درصد را از دیگر توفیقات دولت دانست و گفت: دولت در توسعه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کارنامه قابل قبولی داشته و قابل دفاع است.

وی در ادامه گفت: یکی از الزامات توسعه، ایجاد فرصت‌های برابر برای آحاد جامعه، فارغ از قومیت، مذهب و گویش است که دولت روحانی در این راستا سه زن فرماندار اهل سنت را علیرغم همه محدودیت‌ها در دولتش منصوب کرد و جرو بهترین فرمانداران در کشور بوده‌اند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ایران خاطرنشان کرد: هرچند با سطح مطلوب بسیار فاصله داریم اما این دولت به الزامات حقوق شهروندی توجه می‌کند و به دنبال تهیه اسناد اجرایی منشور حقوق شهروندی در کشور است.

وی بیان کرد: متاسفانه به شدت سیاست در جامعه ما غیراخلاقی شده است که امیدواریم روزی اخلاق به سیاست بازگردد.

29214

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 664415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =