ایلنا نوشت: معاون سیما می‌گوید به عقیده او هیچ محدودیتی در زمینه استفاده از آرشیو تاریخی درباره سیدمحمد خاتمی و ریاست جمهوری او در رسانه ملی وجود ندارد.

مراسم تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی با حواشی خاصی همراه بود. بخش عمده‌ای از این حواشی در سایه حضور برخی شخصیت‌های سیاسی در میان جمعیت اتفاق می‌افتاد. ازجمله آنها اعتراضاتی بود که مردم حاضر در مراسم پس از دیدن رئیس سازمان صداوسیما از خود نشان دادند. در این مراسم، خبرنگار ایلنا خود شاهد صحنه برخورد مردم با علی عسگری بود. منتقدان درحالی‌که به شدت وی و سازمان متبوعش را به باد انتقاد گرفته بودند؛ شعارهایی علیه عملکرد رسانه ملی که بی‌محابا آن را میلی می‌نامیدند؛ سرداده بودند. اعتراضات به حدی بود که علی عسگری وادار به واکنش شد و به خبرنگار ما گفت: «ما انتقادها را روی چشم می‌گذاریم و سعی می‌کنیم نسبت به انتقادها، عملکردمان را اصلاح کنیم.»

در سال‌های اخیر بردن نام برخی از مسئولان و مدیران سیاسی کشور از رسانه ملی به‌قدری جرم محسوب می‌شده که عملا مدیران این رسانه در دوره‌های قبل؛ سعی در حذف کامل آنها از تاریخ انقلاب ایران را داشته‌اند. آقایان هاشمی رفسنجانی و رئیس دولت اصلاحات از این شمارند. در همین زمینه با مرتضی میرباقری، معاون سیمای سازمان صداوسیما گفتگو کرده و نظر او را در رابطه با اتخاذ موضع این سازمان در روزهای آتی نسبت به آیت‌الله هاشمی و تغییر رویکردهای رسانه ملی درباره این شخصیت سیاسی بعد از درگذشتش و همچنین نحوه پرداخت به چهره‌های دیگری که هنوز مغضوب صداوسیما هستند؛ پرسیده‌ایم.

صداوسیما در ایامی که از درگذشت آقای هاشمی می‌گذرد به بهانه‌های مختلف به ایشان و فعالیت‌های‌شان می‌پردازد؛ رویکردی که مخاطبان از صداوسیما به ویژه پس از سال 88 از این رسانه انتظار نداشتند. روز گذشته آقای عسگری به اعتراض مردم خشمگین از سانسور صداوسیما در پوشش خبری این رسانه، که در تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی حضور داشتند واکنش نشان داد. اما واقعیت این است که آقای هاشمی تا امروز در برنامه‌‌سازی‌ها و مستندهای سیاسی که به هر دلیل از صداوسیما پخش شده و به مرور تاریخ انقلاب می‌پرداخته؛ کاملا سانسور شده است. نه تصویر؛ نه فیلم و نه سخنرانی‌ها و گفتگوهای ایشان هیچ بازتابی در رسانه ملی نداشته گویی که ایشان اصولا در تاریخ انقلاب اصلا حضور نداشته‌اند. اما رسانه ملی به همین مقدار هم بسنده نکرد بلکه در تمام این سال‌ها آشکارا به تخریب این شخصیت سیاسی می‌پرداخت و هرگز نه به او و نه خانواده‌اش امکان دفاع داده نشد. حالا مردم می‌پرسند چرا با مرگ آیت‌الله رسانه ملی رویکرد خود را عوض کرده است. آیا داستان بر منوال همان ضرب‌المثل معروف است که سرخ‌پوست خوب سرخ‌پوست مرده است؟!

آنچه اتفاق افتاد ایجاب می‌کرد برای تقدیر باشکوه از زحمات ایشان رسانه ملی وارد عرصه شود و مدیریت کار رسانه‌ای را به عهده بگیرد و اجازه ندهد رسانه‌های معاند از این ماجرا سوءاستفاده کنند یا کسانی که از مصالح و منافع ملی و مصلحت کشور آگاهی جامع ندارند؛ صحنه را خراب کنند تا یک تکریم باشکوه از ایشان برگزار نشود. این وظیفه ما بود. در دوره‌ای که ما آمدیم یعنی در دوره‌ای که آقای علی عسگری؛ مسئولیت کار را در صداوسیما برعهده گرفتند؛ مناسبت و موقعیتی نبوده که در رابطه با آیت‌الله هاشمی مساله تخریب بخواهد صورت بگیرد. مثلا در رابطه با رحلت آیت‌الله مهدوی کنی، برنامه‌ای از آقای هاشمی ضبط شده بود که پخش شد و ایشان در آن برنامه حضور داشتند و نقطه نظرات خاص خودشان را هم ابراز کردند. یعنی این اتفاق در دوره‌ای افتاد که ما مدیریت را انجام می‌دهیم.

سیاست ما درمورد دهه فجر و انقلاب هم همچنان استفاده از ظرفیت فکری و آرشیوی است که در رابطه با ایشان داریم. موضعی هم که سه‌شنبه 21 دی رئیس سازمان در رابطه با آیت‌الله هاشمی اعلام کرد نیز موضع رسمی سازمان صداوسیماست. به امید خدا باید با شرایطی که پیش می‌آید و تصمیمیاتی که گرفته می‌شود؛ عملکرد این رسانه به محک گذاشته شود تا ببینیم قضاوت به چه صورتی است.

شاید در دوره‌های پیش از مدیریت آقای علی‌عسگری حذف تصویر آقای هاشمی در صداوسیما پررنگ‌تر بود اما مردم قضاوت کلی درباره عملکرد این رسانه دارند. آنها می‌گویند صداوسیما تاریخ انقلاب را از سال 88 تاکنون به کلی تحریف کرده. می‌پرسند چه کسی پاسخگوی این تحریف است؟ امروز چطور می‌توان مستندسازان یا برنامه‌سازانی که با دست‌ودلبازی به راحتی تاریخ را تحریف کرده‌اند؛ مورد اتهام و مواخذه قرار داد؟ چگونه است که هنوز مجریانی که دشمنی آنها با برخی شخصیت‌های سیاسی مشهود است؛ برنامه‌های مهم این رسانه را راهبری می‌کنند. آقای علی عسگری برای این جریان چه پاسخی دارد؟

ما در هر صورت یقینا براساس همان مسیری که مصالح عمومی نظام و مردم ایجاب کند؛ حرکت می‌کنیم. هرچند امکان دارد فراز و فرودهایی به انحای مختلف وجود داشته باشد. شاخص عمده عبارت از این است که مصالح کلان کشور مدنظر قرار بگیرد و از ظرفیت‌های مسئولان کشور در زمینه آنچه که باعث انسجام ملی و باعث اقتدار ما در مقابل بیگانگان می‌شود، بسته به مواضع‌شان استفاده کنیم. یقینا با اتفاق میمونی که در این چند روز در استقبال از آقای هاشمی رفسنجانی صورت گرفت و همه اقشار مردم به صحنه آمدند، قطعا ما از مجموعه مواضع ایشان که در ظرفیت آرشیوی ما موجود است؛ استفاده می‌کنیم. می‌شود گفت بیش از نود درصد این آرشیو ظرفیتی است که در آنها کاملا مواضع ایشان با مواضع اساسی و کلان کشور همخوانی دارد و از آن بیش از پیش استفاده می‌کنیم. قطعا استفاده ما در سازمان صداوسیما از ظرفیت آیت‌الله هاشمی با این اقبالی هم که انجام گرفته؛ بیش از پیش انجام خواهد گرفت.

مشابه همین برخورد با رئیس دولت اصلاحات و آقای سیدمحمد خاتمی هم انجام می‌گیرد. شاید درست باشد که آقای خاتمی امروز مورد تائید بخشی از نظام نیست اما او هشت سال رئیس‌جمهور کشور بوده و احترام و حفظ شان ایشان برای همه ازجمله رسانه‌ای که نام ملی را بر پیشانی خود دارد؛ واجب است. چگونه است که هشت سال ریاست‌جمهوری ایشان در روایت‌های صداوسیما هیچ جایی در تاریخ معاصر ما ندارد؟ آیا خدایی نکرده باید اتفاقی مشابه آنچه برای آقای هاشمی افتاد؛ برای ایشان بیفتد تا ایشان هم اجازه حضور در روایت تاریخ معاصر ایران را در تلویزیون رسمی کشور پیدا کنند؟

ما امیدواریم کسانی که فرصت‌ها و مسئولیت‌هایی در کشور داشتند؛ همچنان فرصت خدمت کردن به مردم‌ را داشته و این زمان برای آنها تداوم پیدا کند. براساس قانون اساسی، چارچوب‌هایی که نظام دارد و براساس قوانینی که وجود دارد؛ رعایت اصول، قوانین و مصالح، توسط افراد و بزرگانی که دوره‌هایی نمایندگی مردم را برعهده داشتند و کارهای افتخارآمیزی انجام دادند؛ زیبنده‌تر و ضروری است. اگر تخلفی بخواهد توسط کسی که مورد اقبال افکار عمومی بوده صورت بگیرد؛ امکان دارد ضربه جبران‌ناپذیری به کشور وارد شود؛ و وقتی مواضع ایشان با مصالح عمومی کشور تطبیق نداشته باشد؛ گرفتاری به وجود می‌آید. این خود آقایان هستند که شرایطی را فراهم می‌کنند تا چگونگی حضور آنها در رسانه‌های ملی کشور تغییر یابد.

آیا این تغییر مواضع به منزله حذف آنها از تاریخ است؟

نکته‌ای که وجود دارد؛ این است که رسانه نیست که تعیین می‌کند چه کسی در آن حضور پیدا کند یا نکند. اگر کسانی که مسئولیت دارند و وزیر و وکیل‌اند؛ همچنان مسیرشان به گونه‌ای باشد که خطوط قرمز و مصالح اصلی نظام را رعایت کنند و دشمن از آنها سوءاستفاده نکند، تریبون‌های ملی همچنان در اختیارشان است. ما امیدواریم واقعا شرایط به گونه‌ای باشد که تمام کسانی که مورد اقبال مردم بودند، هستند و انشالله خواهند بود، همانطور که مورد اقبال هستند به مصالح و منافع اساسی درازمدت کشور توجه کنند. شما خبرنگار هستی و به مسائل اشراف داری. می‌دانید که دشمن به طرق مختلف تلاش می‌کند تا از ظرفیت‌های کسانی که در چشم مردم و مورد اقبال آنها هستند؛ سوءاستفاده کند. این سوءاستفاده‌ها به هر میزانی که انجام بگیرد، محدودیت‌هایی به نحوی از انحا به وجود می‌آورد. به هر صورت کشور دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دارد و به صور مختلف کشورداری ایجاب می‌کند که دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ما انواع ارتباطاتی که وجود دارد را مورد توجه قرار بدهد.

لطفا بیشتر توضیح دهید؟

شاید لازم نباشد بسیاری از مسائل درمعرض دید و اطلاع عمومی مردم قرار بگیرد ولی این اطلاعات را دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی و امنیتی کشور دارند. متاسفانه بعضا می‌بینیم کسانی که در مراحلی مورد اقبال بودند به این امر توجه نمی‌کنند و بعضا مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند. اینجا برای اینکه مصالح نظام حفظ شود؛ تصمیماتی اتخاذ می‌شود. این همان زیرکی و درایت و تدبیری است که کسانی که مورد اقبال هستند باید داشته و مراقبت‌های ویژه‌ای کنند. امام (ره) در مورد آقای منتظری فرمودند که دشمن با ده‌ها واسطه حرف‌های خودش را از زبان ایشان مطرح می‌کند. این کلام مکتوب امام است. یعنی دشمن صدها افراد و حلقه‌ها را واسطه می‌کند تا حرفی که می‌خواهد بزند بیان کند چون دشمن اگر حرفش را از زبان خودش بزند که مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد؛ می‌آید از زبان کسی که وجاهت دارد می‌زند. اینها را دستگاه‌های امنیتی و وزارتی و اطلاعاتی کشور می‌توانند مراقبت و شناسایی بکنند و بعضا گرفتاری‌هایی به وجود می‌آید و کسانی که محبوبیت داشتند و مورد اقبال بودند مورد طمع دشمن قرار گرفتند و در زمین دشمن هم احیانا بازی کردند بدون اینکه اراده‌ای جدی هم خودشان داشته باشند. ما امیدواریم که واقعا همه ظرفیت‌هایی که در نظام از اول انقلاب به وجود آمده این درایت را داشته باشند و رسانه ملی هم یقینا به وظایف خودش عمل می‌کند.

متوجه منظورتان درباره شرایط امروز سیدمحمد خاتمی و به قول خودتان محدودیت‌ها هستم اما بخش دیگر صحبتم درباره روایت تاریخ انقلاب تا امروز است که نمی‌توان هشت سال ریاست جمهوری را انکار یا حذف کرد حتی اگر به قول شما مواضع کنونی رئیس‌جمهور پیشین با خواست امروز شما متفاوت باشد.

{آرشیو تاریخی} در رابطه با ایشان {سیدمحمد خاتمی} و کسان دیگر حتما مورد استفاده قرار می‌گیرد و هیچ محدودیتی در این زمینه نیست. در بسیاری از مستنداتی که در رسانه ملی پخش می‌شده و می‌شود؛ حضور افراد به‌عنوان نقش تاریخی که در دوره خودشان داشتند؛ هیچ وقت مورد انکار قرار نمی‌گرفته است. این در آینده هم مورد توجه است.

57241

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 622704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 41
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هدایتی A1 ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    پخش مواضع پیشکش، چهره اش را سانسور نکنید بس است
    • محمد IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      اگه باهاش اون موقع برخورد میشد الان شما مثل کره شمالی اینترنت هم نداشتی که بتونی علیه اون حرف بزنی
    • بی نام A1 ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      امیر اوغلی منفی ها نشونه حقارت شما و دیدگاهتون در بین مردمه . ..
    • بی نام A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      اصلا ایشون باید برای صدا و سیما شرط بذاره که باهاش مصاحبه کنن یا تصویرشو نشون بدن مخاطبین ایشون خیلی بیشتر از مخاطبین صدا و سیماست و حرفهاش مورداعتماد مردمه
    • بی نام A1 ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      172 9
      " این خود آقایان هستند که شرایطی را فراهم می‌کنند تا چگونگی حضور آنها در رسانه‌های ملی کشور تغییر یابد."////////////////////////////////// منظور ایشان این است که همه 80 میلیون باید یک جور فکر کنند...یه طرز فکر داشته باشند و حق نظر مخالف اقایان اصولگرا را ندارند و هر انتقاد و اعتراضی هم یکی از این 80 میلیون بکند و اصولگریان خوششان نیاید باید حذف شود و ممنوع تصور و بیان و .....شود این دیگر چه نوع استدلالی است ؟؟؟؟ پس مفهوم ازادی بیان که حق انسانی و قانونی مردم است چه می شود؟؟؟؟؟؟
    • امیر تبریز اوغلی IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      کسانیکه حضور قلیل خودشون رو در یک سایت معلوم الحال ملت بر شمرن...... و کسانیکه در نهایت پر رویی بازم از مناظرات حرف میزنن..... واقعا تا چند قرن بعد نباید از مناظرات سخنی به میان بیاورید. ضمنا شما راست میگی وقتی به همت یک رییس جمهور با لباس شخصی اینترنت رایگان در اختیارتون قرار میگیره و سیم کارتی که در سال 78 تا 84 دونه ای 2میلیون تومان بود با دونه ای 2 هزار تومان در اختیارتون قرار میکیره تا بااستفاده از امکاناتش بر علیه ش جوک بسازین.... و این است جهان سوم
    • بی نام A1 ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
      44 46
      ایول تبریز اوغلی عالی بود جوابت
    • بی نام A1 ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
      13 6
      آقای میر باقری .... تکرار میکنیم .... با دستان بسته تکرار میکنیم
    • امیر تبریز اوغلی IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
      6 4
      اگه ژاپنی ها بودن از این همه شکست یک اختراع میساختن.. ولی اینا همچنان دارن تکرار میکنن....
  • ادیم A1 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    چرا یک رییس جمهور سابق این کشور باید در همه جا باشد و دیگری ممنوع التصویر؟
    • بی نام A1 ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      در درجه اول رحلت جانسوز آیت الله هاشمی ره را تسلیت می گویم. واقعا بیایید از رحلت ایشان و تشیع پیکرش درس بگیرید واقعا در همه جا حتی به قیمت از دست دادن جاه و مقام و تخریب با مردم و در کنار توده ملتی که صدایشان را خفه میکنند بسیار شیرین و گواراست. شاید اگر حضرت آیت الله 15 سال پیش از میان ما کوچ می کردند مرگ ایشان چنین برای تمام اقشار مردم ایران زمین این چنین جانسوز و سخت نبود. شما چهره و صدا را سانسور کنید ولی هیچگاه عشق و علاقه را نمیتوانید سانسور کنید بیایید از تاریخ درس بگیرید.
    • بی نام A1 ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      51 4
      انصافا خيلى سوال قشنگى كردى شما ... يه نفر به اين سوال جواب بده. چطوره واقعا ادم گنگ ميشه
  • طاهری A1 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    شرط؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • موسی A1 ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      مشکل اینجاست که تصمیم گیرندگان برای به اصطلاح رسانه ملی امثال آقای عسکری و میرباقری نیستن و این سازمان از بیرون هدایت می شود و این بندگان خدا فقط مجری هستن
  • شیرین A1 ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    88 6
    محبوبیت بعضی آدمها به صدا و سیما و پخش کردنشون از این رسانه ها نیازی نداره و در مواقع حساس تاریخی، تاثیرگذاری خودشون رو دارند... در انتخابات اخیر ... ثابت شد و هر زمان که لازم باشه، مردم "تکرار" می کنند ...
    • بی نام RO ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      7 56
      مردمی که کارشان تکرار کردنه از بصیرت بی بهره اند
    • بی نام A1 ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      40 3
      مردم کارشون تکرار نظراتشون هست تا کسانی که نمی شنوند، بشنونند...
    • شمس تبریزی A1 ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      6 19
      خب صداوسیما اول آدمها را محبوب میکنه و بعد که محبوب شدن میتونن بدون نیاز به صدا و سیما درآمد کسب کنن. چی توز و مزمز خیلی سالها پیش توسط صدا وسیما به مردم معرفی شدن و حالا هم بدون نیاز به صداوسیما فروش دارن. البته من به شخصه برای پفک نمکی مینو احترام بیشتری قائل هستم چون کیفیتش به گونه ای بود که نیازی به معرفی اش توسط صداوسیما نبود.
  • بی نام A1 ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    57 5
    صدا و سیما، ملی باش
  • شریف A1 ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    57 3
    آینده از آن ماست
  • بی نام A1 ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    59 5
    از قدیم گفتن عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد
  • بی نام A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    6 24
    جای آن است که خون موج زند در دل لعل. زین تغابن که خزف می‌شکند بازارش
  • بهروز RO ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    7 107
    خاتمی خاتمی میگین؟مگه خاتمی کیه؟؟وچه گلی به سر ملت زده؟؟؟؟
  • بی نام RO ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    9 47
    ... قطعا همه تقصیرات به گردن رییس صدا و سیما نیست. کما اینکه در مدت اخیر, نشانه های بهبود عملکرد و رعایت انصاف در صدا و سیما کم کم داره خودنمایی میکنه
  • مصطفی A1 ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    65 3
    من زیاد وقت دنبال کردن سیاست را ندارم و بهترین راه را تماشای چند دقیقه از اخبار سیما یافته ام . در این چند دقیقه از هر که تعریف کرد ,من مخالفش میشوم و از هر کی بد گفت من طرفدارش میشوم . در حقیقت خط سیاسی ام را از سیما میگیرم , شما چطور ؟
  • بی نام IR ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    37 4
    دمکراسی واقعی مخالف با سانسوره،متاسفانه رفتار قیم مابانه رسانه ای با مردم هنوز هم ادامه داره، رحلت مرحوم هاشمی نشون داد که ظلم وستم رسانه ها نمی تواند موجب کتمان حقیقت شود.هنوز یک چیز برای بعضی ها مشخص نشده و آن این است که باید قبول کنیم ملت خیلی حالیش میشه و خیلی نکات را تحلیل میکنه...
  • قیصری A1 ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    36 3
    باسلام بعد از ظلمی که در حق آیت الله هاشمی روا داشتید دیگه اصلا اهمیتی ندارد که چی پخش میکنید . مردم بعد از سال 1376 برای اولین بار دارن واقعیت یار دیرین امام و انقلاب را می شناسن . متاسفم
  • بی نام A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    5 97
    خاتمی 8 سال کشور را به فساد کشید و جوانان رو فریب داد بعد هم با هر مخالف نظام اسلامی همکاری و رابطه داشت از توهین کنندگان به امام مظلوم کربلا حمایت کرد اگر همین امروز حرکتی راه بیفته که برضد مردم مستضعف و نظام اسلامی باشنه موذیانه حمایت میکنه یقه برای کی پاره میکنید؟؟؟ خبرآنلاین هم لطفا منتشر کن هم دو قطبی و اختلاف راه نینداز مرگ به همه مون نزدیکه
    • بی نام A1 ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      44 5
      تو خوبی؟؟؟
  • بی نام IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    6 60
    پاسخ :خودت اعتباری داری که لاتی حرف میزنی اقایون اصلاح طلب شما هم میدانید مهره سوخته است به فکر یه نفر دگری باشید مهره سوخته مهره سوخته مهره سوخته
  • شمس تبریزی A1 ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    7 50
    یه قصه برای صدا و سیما بگم تا حساب کار دستش بیاد و بهتر مدیریت کنه. موقعی که آثار جلال آل احمد و صمد بهرنگی گل کرده بود، ایرج افشار و هوشنگ نهاوندی رییس وقت دانشگاه تهران به شاه پیشنهاد دادن که در نمایشگاه کتابی که در دانشگاه تهران برپا میشه شرکت کنه و آثار آل احمد هم عرضه بشه و ایشان کنار کتابهای آل احمد و بهرنگی بایسته تا عکس شاه کنار آثار آل احمد را بگیرن و بدن به جراید. شاه هم با مسرت پذیرفته بود.شاه موقع حضور در دانشگاه تهران هم با خنده به نهاوندی گفته بود کجا وایسم تا طرف را خرابش کنید؟ دو هفته بعدش سیمین دانشور به نهاوندی تلفن کرده و با عصبانیت گفته بود شما فروش آثار شوهر من را با این کار آوردین پایین.صدا و سیما امیدوارم منظورم را گرفته باشی. تو با رفتارت بیخودی آدمها را بالا میبری.
  • بی نام A1 ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    6 76
    کدوم مردم بابا.چهار تا آدم فتنه گر که مردم نیستن
    • بی نام IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
      52 5
      چهار تا آدم هم جزو مردم اند آقا. اگر آمارت درست باشه مثل تحلیلت. خیلی خودت را بیشتر از چیزی که هستی می بینی. برای همین این همه آدم را چهار تا می بینی.
    • سیا A1 ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
      2 2
      65/6 مملکت طبق تعداد منفی و مثبت های کامنت شما مردم نیستن یهنی به ازاء هر ده نفرو نیم انسان یک نفز داریم که مردم محسوب میشن در واقع اگه ایران بیش از 100 میلیون جمعیت داشته باشه ده میلیونش مردم و بقیه فتنه گر هستن
  • ناشناس A1 ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    12 6
    بقول آیت مرحوم آیت الله هاشمی بیایید باهم متحد شویم ایرانیان همه در گلزار شهدا شهید دارند.همه باید در وحدت کشور سهیم باشند دو دستگی نباید ادامه پیدا کند
  • مسعود A1 ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    23 3
    امیدوارم مسولان بدانند حذف افراد از رسانه ای که خودش در معرض خطر حذف از افکاروصحنه نمایش قرار دارد نتایج خوبی نداشته وندارد فکر میکنم مشاوران محترم از ان طرف بام افتاده اند اینکارها سوق دادن مردم به سوی ماهواره و بازی در زمین دشمن است
  • یک دختر A1 ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    12 5
    از نظر خودم به عنوان یک شهروند ساده. من از خاتمی و روحانی هیچ بدی ندیدم.برا من خوب بودن هر موقع اصلاحات یا مورد حمایت اصلاحات روی کار باشند.من تو زندگیم پیشرفت میکنم.در غیر اینصورت فقط یک گوشه میشینم و خیالبافی میکنم.من هشت سال احمدی نژاد سه بار کنکور ارشد دادم قبول نشدم.سال 94 کنکور ارشد دادم با رتبه 5 قبول شدم.من از اینا راضیم همیشه منو تو جامعه راه دادن و برام راهگشا بودن.
  • بی نام IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    23 3
    اینکه هرکسی که مغضوب صدا وسیما میشه به همون اندازه محبوب مردم اولا نشون دهنده انحراف شدید این دم ودستگاه عریض وطویل از ماموریت سازمانی خودش محسوب میشه ودوما اعتقاد مردم به عدم صداقت این رسانه به شمار میاد
  • رامین A1 ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    33 3
    تودوران خاتمی خیلیها ازجمله خودم مغازه خریدم خونه خریدم ولی در دوره اقا محمود هردو رو مجبور به فروش شدم
  • امیر CA ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
    45 5
    زمانی که دوم خرداد شکلل گرفت، بدهی های کشور بسیار زیاد،بهای نفت ززیر ده دلار و ذخیره ارزی ناچیز بود. یادم هست که یکی از مسیولین بانک مرکزی گفت که برای پرداخت چک ۲۰۰۰۰ دلاری مشکل داشتند. با روی کار آمدن دولت اصلاحات و. طرح گفتگوی تمدنها، نه تنها بهای نفت بالا رفت و. بخش بزرگی از بدهی های دولت سازندگی پرداخت شد،بلکه صندوق ذخیره ارزی هم درست شد و بخش غنی سازی اتمی نیز با قرارداد سعدآباد، می رفت تا بدون پرداخت هزینه و خطر تحریم و حمله نظامی، بکار خود ادامه دهد. ولی در پایان دولت اصلاحات، آن صندوق پُر پول را به دولت احمدی نژاد دادند. او و همفکرانش با آن صندوق چه کردند؟ تحریمها و خطر حمله نظامی بر پایه قطعنامه های شورای امنیت از کجا آمد؟ اینها را صدا و سیما باید به چالش بکشد قضاوت آن با مردم
  • فرزاد فردی A1 ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
    6 2
    صدا وسیما شرط میزاره؟؟مردم باید برای دیدن برنامه های بی محتوای صدا وسیما شرط بزارن.