ایلنا نوشت: رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت گفت: می گویند که اگر مانع فعالیت زنان دستفروشی شویم که غذا عرضه می کنند، ممکن است زمینه را برای کارهایی خلاف عرف فراهم کنیم، این توجیه درستی نیست و نباید با این کار با جان مردم بازی کرد.

ناصر حسینی در پاسخ به این پرسش که چرا در نقاط مختلف شهر نرخ‌های متفاوتی برای غذا وجود دارد، بیان داشت: در بحث غذا مهم‌ترین مساله کیفیت مواد اولیه است و پس از آن محیط کار و کارگری که این کار را انجام می دهد مهم است، مساله این است که مواد اولیه در بازار گران است و از ابتدای سال به دفعات شاهد افزایش قیمت برنج، گوشت ومرغ هستیم که این مساله کار واحدهای عرضه کننده غذا را تحت تاثیر قرارداده است.

او افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم برنج ایرانی 13 تا 14 هزار تومان است؛ اما برنج هندی 4 هزار تومان است بنابراین انتخاب مواد اولیه برای واحدهای عرضه کننده سخت است و در نتیجه وقتی مواد اولیه مطلوب نباشد نتیجه کار نیز مناسب نیست.

حسینی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوساله بیان داشت: نرخ هر کیلوگرم این محصول 35 هزار تومان است ؛ اما در برخی نقاط شهر نرخ آن 10 هزار تومان است و مشخص نیست این گوشت با چه کیفیتی عرضه می شود و در نتیجه در نقاطی از شهر شاهد عرضه هر پرس کوبیده به قیمت 5 هزار تومان و یا حتی دو هزار تومان هستیم.

او افزود: برخی با مراجعه به واحدهای فروش درخواست تمیز کردن و قطعه قطعه کردن مرغ را دارند و مغازه دار این کار را انجام می دهد؛ این واحدها پوست و یا اضافه های مرغ را نگه میدارند و به برخی واحدهای پخت غذا می فروشند. این واحدهای متخلف این مواد را با مواد دیگری مخلوط کرده و تحویل مشتری می دهند.اینها مواد تشکیل دهنده همان غذای 3 هزار تومانی است.باید غذاهای ارزان قیمت را آنالیز کرد تا متوجه شوند چه ضررهایی را برای روده و معده مصرف کننده به دنبال دارد.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در ادامه با اشاره به عرضه غذا در خیابان و توسط دستفروش ها بیان داشت: گاهی اوقات در خیابان شاهد عرضه غذای خانگی توسط ماشین ها هستیم، مثلا پشت پراید نوشته غذای خانگی 5 هزار تومان، این غذاها بدون نظلارت بهداشتی است و مشخص نیست در کجا طبخ شده است.زمانی که به این مسائل اعتراض می کنیم این بحث را مطرح می کنند که اگر مانع فعالیت زنان دستفروشی شویم که غذا عرضه می کنند ممکن است زمینه را برای کارهایی خلاف عرف فراهم کنیم، این توجیه درستی نیست و نباید با این کار با جان مردم بازی کرد.

حسینی تاکید کرد: مشکلات متعددی داریم که متاسفانه به آن توجهی نشده است، فروشنده های کنار خیابان تحت نظارت ما نیستند اتحادیه 944 عضو ثابت دارد که بهداشت و اماکن آنها را تایید کرده است. محیط کار آنها بررسی شده است ودر محل کارآنها دوربین مدار بسته نصب شده و کار آنها تحت نظارت و کنترل است.

35225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 620590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    5 3
    قیمت تمام شده اولیه چلو کباب کوبیده با برنج مرغوب ایرانی حدود 9000 تومان است. بسته به تعداد عرضه آن در روز سایر هزینه ها شامل دستمزد کارگر و هزینه های جاری ازقبیل آب برق گاز تلفن شهرداری دارایی و ....رستوران را باید در نظر گرفت.بنابراین اگر در یک رستوران کوچک با 4 نفر آشپز و خدمه شما در نطر بگیرید در یک محل معمولی روزی پانصد هزار تومان هزینه خواهید داشت. اگر این رستوران در نوبت ناهار و شام 200 پرس غذا سرو نماید نزدیک 2500 تومان در هر پرس غذا هزینه ایجاد می کند.برای هر پرس غذا هزار و پانصد تومان سود اضافه شود یک پرس چلو کباب خوب در یک رستوران مناسب حدود 13000 تومان قیمت باید داشته باشد.طبیعیست هزینه هایی همچون زیبا سازی سالن و کیفیت سرویس دهی هم باید با افزایش تعداد مشتری جبران شود...
  • بی نام A1 ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    14 0
    شما ها رستوران ها رو هم نمیتونید کنترل کنید بعد میگین دستفروش ها رو نمیشه...
  • ابولفضل ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    11 0
    بیش از. نوددرصد کبابیها از سویا چریی و پیاز و پوست مرغ استفاده میکنند. و هیچگونه نظارتی نیست همش حرف است دوربین کنترل نظارتی وجود ندارد فقط به وجدان و انسانیت آن واحد صنفی برمیگردد
    • بی نام A1 ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
      1 0
      و البته قیمت هم مهمه من یک سیخ کباب بدون برنج از رستورانی خریدم 12500 تومان که عالی بود