وفائی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری خبر داد و گفت: سفره ایرانی بهانه ای برای معرفی کرمان است.

 به گزارش خبرآنلاین، نشست مطبوعاتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در خصوص "جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری" ظهر یکشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. محمود وفایی ،مدیر کل سازمان میراث فرهنگی بیان داشت: در ابتدا قرار بود یزد میزبان جشنواره سفره ایرانی باشد که با پیگیری ها و تلاش های انجام شده میزبانی به کرمان رسید. وی افزود:جشنواره منتج به اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و مقابله با گرایش به فست فودها می‌شود غذای سنتی جاذبه گردشگری حساب می‌شود و این امر بدیهی است که برای گردشگر اقامت و غذا مهم است. وفایی اذعان کرد:خوراک سنتی خرده فرهنگ است ؛ اتصال فرهنگ و تاریخ خوراک مردم می باشد. مدیرکل میراث فرهنگی تصریح کرد: چهارشنبه اول دی ماه ساعت ۱۶ در فرهنگ سرای کوثر افتتاح جشنواره سفره ایرانی است که سر آشپزان کرمان، سیستان و یزد مسابقه می دهند. این مسئول خاطرنشان کرد که همچنین کارگاه هاي آشپزی نیز برگزار خواهد شد. وی تاکید کرد :جشنواره سفره ایرانی منطقه جنوب شرق به محوریت کرمان است,پس از ثبت ملی غذاهای کرمانی باید تعدادی فروشگاه هاي ارائه استاندارد محصولات محلی کرمانی ایجاد شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 613645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =