ایسنا نوشت: معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال 91 میانگین معدل کتبی مقطع متوسطه 11.23 بود و میزان قبولی 76.3 درصد بود که این رقم برای معدل کتبی برای سال 95 به 12.46 رسید و 84.51 نیز درصد قبولی‌ها است.

علی زرافشان در سومین روز از سی‌وسومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه استقرار با کیفیت پایه دهم ماموریت اصلی امسال معاونت آموزش متوسطه است، تأکید کرد: پوشش واقعی متوسطه اول 94 درصد ذکر می‌شود اما باید گفت اگر 150 هزار دانش‌آموز مشغول در دوره ابتدایی در سنین 12 تا 14 سالگی را در نظر بگیریم می‌توان گفت پوشش تحصیلی افراد 12 تا 14 سال ما 97 درصد است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ارسال طرح معلمان چند مهارتی به استان‌ها در اواخر خردادماه گفت: امیدواریم با اجرای این طرح در مناطق کم جمعیت روستایی بتوانیم مدارس متوسطه را راه‌اندازی کنیم. برای پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در مناطق محروم، مدارس شبانه‌روزی راه‌حل جدی ماست. ما مدارس روستامرکزی، بزرگسالان و آموزش از راه دور را نیز داریم که به تحصیل دانش‌آموزان در مناطق روستایی کمک می‌کنند.

زرافشان با بیان اینکه 298 پژوهشسرای ما در چند سال گذشته ظرف دو سال به 500 پژوهشسرا رسیده است، گفت: ابتدای مهرماه امسال 115 پژوهشسرای جدید افتتاح می‌شود که با احتساب آنها می‌توان گفت 615 پژوهشسرا در سراسر کشور خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم 100 پژوهشسرای باقیمانده در برنامه را نیز تاسیس کنیم تا کل مناطق ما دارای پژوهشسرا بشوند.

او به ارتقای مدیریت آموزشگاهی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 7790 مدرسه تحت پوشش این برنامه هستند و تعداد آنها مهرماه امسال به 14 هزار و 108 مدرسه خواهد رسید.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به تربیت 250 مربی کارآفرین برای استان‌ها گفت: مدیران پژوهشسراها، آموزش‌های لازم را دیده‌اند و باید از آنها حمایت کرد تا دانش‌آموزان کارآفرین شناسایی شده در مسیر صحیح هدایت شوند. برنامه ارتقای کیفیت یادگیری گروه‌های آموزشی نیز تهیه شده که به زودی ابلاغ می‌شود.

زرافشان در ادامه با اشاره به تغییر ترکیب نیروی انسانی در متوسطه گفت: در شاخه فنی افزایش نیرو و در شاخه نظری کاهش نیرو داشته‌ایم. با توجه به افزایش 50 درصدی شاخه‌های فنی و کاردانش باید موضوع تامین فضا و تجهیزات به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: در سال 91 میانگین معدل کتبی مقطع متوسطه 11.23 بود و میزان قبولی 76.3 درصد بود که این رقم برای معدل کتبی برای سال 95 به 12.46 رسید و 84.51 نیز درصد قبولی‌ها است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 565970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
    0 0
    بعد اینا قراره بشن آینده ساز مملکت. معدل قبولی 12.46 صدم. در این سیستم آموزشیتون رو گل بگیرید که دانش آموز ابتدایی با سه درس صفر نیاز به تلاش می تونه به پایه بالاتر ارتقا پیدا کنه. این از آموزش ابتدایی . تو دبیرستان و راهنمایی که دیگه فاجعه تر از ابتداییه . خودم معلم ابتداییم و این بدبختی ها رو کشیدم. نمره های کشکی . لیست قبولی خرداد کشکی .همش به خاطر رضایت مدیر و اولیای دانش آموزان. این سیستم ارزشیابی توصیفی تا چند سال دیگه کل نظام آموزشی ایران رو نابود می کنه. معلم کلاس سوم هستم . دانش آموز اومده روز اول سال بردمش پای تابلو میگم عدد 30 بنویس جای 3 و صفر رو بر عکس می نویسه . فقط برای این که میانگین قبولی مدرسه بالا بره اینا رو کشکی می فرستن پایه بالاتر .