میزان نوشت: معاون امور پژوهش و فناوری وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: فناوری‌های جدید به تولیدکنندگان کمک می کند تا بازارهای هدف حفظ شوند.

صادق زاده با اشاره به مشکلات بخش صنعت در کشور، گفت:مشکلات صنعت مربوط به مکان و زمان خاص نیست.

وی افزود:سیستم بانکی از جمله مشکلاتی است که تولیدکنندگان با آن همواره مواجه اند و در دولتهای مختلف شدت و ضعف دارد.

صادق زاده مشکلات بیمه ای را از دیگر مشکلات تولیدکنندکان کشور عنوان کرد و ادامه داد: مالیات،قاچاق واردات کالا نیز از جمله مواردی هستند که تولیدات داخلی را بسیار تحت الشعاع خود قرار می دهند.

معاون امور پژوهش و فناوری وزارت صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه مقوله مربوط به اقتصاد مقاومتی و صنعت دانش بنیان باید در مسیر تولید قرار داده شود، خاطر نشان کرد: الان یک میلیون فارغ التحصیل در کشور وجود دارد که متاسفانه به مهارت مجهز نیستند.

صادق زاده با اشاره اینکه سهم های دانش فنی در شرکت ها امری است که در مورد آن بحث ها وجود دارد،تصریح کرد:سرمایه مالی فراوان در گرو پیوست فناوری های کشور به فناوری های به روز دنیا است.

وی تاکید کرد:اگر صنایع خود را مجهز به فناوری های روز دنیا نکنند به سرنوشت برخی از صنایع نساجی دچار خواهند شد.

صادق زاده با اشاره به اینکه انتقال تکنولوژی باید به صورت صحیح انجام شود و در اخذ صحیح دانش صنعتی کوشا باشیم،خاطرنشان کرد:دانش مرز جغرافیایی نمی شناسد و اگر در تولید تبدیل به فناوری شود می توان در صنعت درخشان عمل کرد.

معاون امور پژوهش و فناوری وزارت صنعت،معدن و تجارت تصریح کرد:ارتباط دانشگاه با صنعت مقوله ای که باید جدی تر گرفته شود و با رسوخ صنعت به دانشگاه می توان وارد رقابت با دیگر کشورهای صنعتی جهان شد.

وی افزود:اگر صنعتگران تسهیلات می گیرند باید به ارتقای کیفیت تولیدات خود فکر کنند و گرنه حتی خوب است برخی از واحدها تسهیلات بگیرند تا تعطیل شوند.

صادق‌زاده از ثبت برندهای بین المللی برنج هاشمی و زیتون گیلان در جهان خبر داد و گفت:این برندها مشترهای بین المللی کشور را افزایش خواهند داد.

معاون امور پژوهش و فناوری وزارت صنعت،معدن و تجارت در خصوص دی اند دی که تولید محصولات مشتری پسند است،گفت: هنوز برخی از کالاها در حوزه طراحی و دیزاین عالی نیستند و باید با استفاده از فناوری های نوین مشکلات را رفع کنیم تا در بازار مشتری پسندی حرف داشته باشند.
22539

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 558787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
    11 0
    اکثراً بی سواد. فقط تولید مدرک
  • بدون نام ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
    10 0
    كشور ما به هزار و يك دليل صنعتي نيست اون وقت گير دادن به داشجوها! جامعه شناسي نخبه كشي... ا
    • بی نام A1 ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
      5 2
      دقیقا موافقم.آقایان برایراینکه از سر خودشان تقصیر را بردارند انگ بی سوادی و بی مهارتی به فارغ التحصیلان دانشگاه می زنند.یک سال وقت نسل ما را در پیش دانشگاهی تلف کردید،دو سال در سربازی،در دانشگاه هم عقده گشایی بعضیذبه اصطلاح اساتید را تحمل کردیم،وگرنه کیست که نداند در همه جای دنیا با شش ماه کارآموزی با حقوق ،مهارت و دانش کافی به فرد تازه فارغ التحصیل شده ،در محل کارش داده می شود.حقیقت این است که این کشور به فارغ التحصیلانش هیچ نیازی ندارد،ما را به دنیا آوردند تا سرباز و پیش مرگ داشته باشند و حالا هم شدیم مفت خور و زیادی و بی سواد.