بنیاد برکت برای احداث این 3 واحد آموزشی و به ترتیب، واحد آموزشی شش کلاسه روستای بابارستم با 285 متر مربع زیر بنا، پنج میلیارد و 221 میلیون ریال، برای آموزشگاه شش کلاسه روستای ده‌حیدر با 285 متر مربع زیربنا چهار میلیارد و 693 میلیون ریال و برای تکمیل آموزشگاه 9 کلاسه روستای توانه با زیربنای 450 متر مربع نیز 9 میلیارد و 824 میلیون ریال اعتبار اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از نهاوند ؛ هادی سلگی، مدیر آموزش و پرورش این شهرستان طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: سه واحد آموزشی از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ه) در روستاهای این شهرستان در حال ساخت است که تاکنون بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌ است .


وی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این واحدهای آموزشی 21 کلاس درس به مجموعه‌ کلاس‌های شهرستان نهاوند افزوده خواهد شد.

سلگی تصریح کرد: این طرح‌ها در حال حاضر بین 20 تا 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که امیدواریم با شتاب در ساخت این واحدهای آموزشی بتوان آن‌ها را برای آغاز سال تحصیلی جدید تحویل آموزش و پرورش داد.

وی گفت: شهرستان نهاوند یکی از معدود شهرهای استان همدان است که با توجه به زلزله‌‌خیز بودن منطقه و نیاز بیش از 40 درصد فضاهای آموزشی آن به بازسازی، لازم است مورد توجه و نگاه ویژه قرار گیرد.

لازم به ذکر است بنیاد برکت که در سال 86 زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأسیس شده، قصد دارد براساس رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب یک‌هزار مدرسه در روستاها و مناطق محروم کشور تأسیس کند.

تاکنون از این تعداد مدرسه، 600 باب به بهره‌برداری رسیده و بیش از 62 هزار دانش‌آموز ساکن مناطق محروم از خدمات این مدارس برخوردارند.

مدارس برکت که از بهترین استانداردهای ساخت اماکن آموزشی و مناسب ترین تجهیزات کمک آموزشی برخوردار است پس از تأسیس به وزارت آموزش و پرورش واگذار می‌شوند.

بنیاد برکت کار ساخت 32 فضای آموزشی را در سطح استان همدان بر عهده گرفته است که تعداد 16 مدرسه تاکنون به بهره‌برداری رسیده و 16 مدرسه‌ی دیگر نیز در حال ساخت است.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 551010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =